Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Φέρτε να πιω, να ξημερωθώ, πω πω πω τι ... ητάν αυτό!!!

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας...


Κρίμα, αυτή η ομάδα τελικά δεν έχει το μέταλλο για να διεκδικήσει τίποτα. Έλεγα σε όλους πριν το ματς ότι θα ήμουν ευχαριστημένος με ένα σκορ 3-0, αλλά τελικά αυτή η ομάδα δεν μπορεί παραπάνω.  

Για αυτό εδώ και τώρα προτείνω η διοίκηση να πάρει μέτρα, και να ξεκινήσουμε από:


1) τον Κούπερ, τελικά είναι λίγος, έπεσε στην παγίδα του Σάντος με τα τρία χαφ στο κέντρο, με αποτέλεσμα να το χάσουμε ολοσχερώς. Τελικά το 4-4-2 δεν ταιριάζει στον Άρη.

2) Τον Κόκε, δεν το έχεις τελικά. Ακόμη και την καλή τεχνική που είχες την έχεις πλέον χάσει. Ο Μουσλίμοβιτς μπροστά σου φαίνεται σαν Ιμπραίμοβιτς.

3) Τον Κάμπορα, κρίμα είναι γατάκι. Πολύ αργός, δεν έτρεξε καθόλου και δεν πίεσε τους αμυντικούς του συμπολίτη, με αποτέλεσμα να μην κάνουν λάθη ο Μαλεζάς με τον Κοντρέρας.

4) Τον Ναφτί, κρίμα ο Πάμπλο Γκαρσία τον εκμηδένισε. Σε όλες τις φάσεις ο "Τσε" έμπαινε πιο δυνατά από τον Τυνήσιο που κυμάνθηκε σε ρηχά νερά.

5) Τον Νασούτι και τον Ρονάλντο, ε όχι ρε παιδιά να σας κάνει φάσεις ο Μουφίμοβιτς. Τίποτα, προτείνω άμεσα να κρεμάσει τα παπούτσια του ο Ρονάλντο, αρκετά μας κούρασε, και ο Νασούτι να επιστρέψει πίσω στην ομαδούλα του την Ρίβερ Πλέιτ. Δε σε θέλουμε. Έχασες όλες τις μονομαχίες με τους παικταράδες που είχε ο συμπολίτης στην επίθεση.

6) Γενικότερα όλη η ομάδα ήταν αρνητική. Δε δέχομαι να μπαίνει ο Έλληνας Μέσι και να μας κάνει άνω - κάτω όλη την αμυντική μας γραμμή. Πόσες φορές ξέφυγε από την πλευρά σου ρε Νέτο. Ήμαρτον δηλαδή...

7) Και εσύ τέλος ρε Τony Cavlo, να έχεις αντίπαλο τον Σνάουτσνερ και να μην μπορείς να περάσεις από αριστερά. Μα καθόλου, σε όλο το παιχνίδι ο Πολωνός σε έσβησε. Τελικά αρχίζω να πιστεύω ότι έχουν δίκιο οι φίλοι μας οι συμπολίτες ότι το δεξί τους μπακ είναι το καλύτερο και πιο σταθερό σε όλη την Ελλάδα. Και μια απορία, τόσα χρόνια έμεινε Ελλάδα ο Σνάουτσνερ, δεν έχει πάρει ακόμη ελληνική υπηκοότητα? Το ρωτάω μήπως και τον πάρουμε και στην Εθνική.

Τίποτα, απογοήτευση... Προτείνω να δοθεί άμεσα πρόστιμο στο ποδοσφαιρικό τμήμα ώστε να συνεχίσουν πιο σοβαρά για τη δύσκολη συνέχεια που έπεται.

Οι καλύτεροι παίκτες του συμπολίτη, σε φωτογραφίες:


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 12:12 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
VardARIS είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 12:17 π.μ.

Όποιος βρίζει, αυτομάτως το σχόλιό του διαγράφεται

KANTHAR0S είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 2:58 π.μ.

Η ομάδα μας κέρδισε και φαίνεται ότι μπαίνει στα play off όπου θα γίνουν τρελές μάχες. Ο Κούπερ κέρδισε τον Σάντος, ο οποίος δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει την ομάδα του. Παίξαμε με πλάνο και πήραμε την πολυπόθητη νίκη. Μακάρι την Τετάρτη να παίξουμε το ίδιο καλά και να πάρουσε σκορ ασφαλείας.

Καλό βράδυ παιδιά!

Ανώνυμος είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 11:33 π.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
RedDragon είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 11:38 π.μ.

VardARI αν θες σβήνεις ΟΛΑ τα υβριστικά post. Εγώ θα σου πρότεινα να τα αφήσεις για να δούνε όλοι το επίπεδο μερικών που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.
Τι έγινε συμπολίτες δεν ξέρετε να χάνετε; Την καζούρα δεν την αντέχετε;

Ανώνυμος είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 12:10 μ.μ.

Κουτόχορτο που τρώνε αυτοί οι Παοκτσήδες. Αιφνιδιάζεσαι με το πόσο μπορεί ένας άνθρωπος να κοροιδέψει τον εαυτό του. Άντε επιστρέψτε στο τίποτα .

Ανώνυμος είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 12:15 μ.μ.

Ο Ιβιτς στο πέναλτυ κλωτσάει τη μπάλα στα ουράνια απ'τα "νέυρα" του. Και μιλάνε για κάρτες τα πρόβατα.