Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

ΆΡΗΣ - παοκ Preview

Και εκεί που είπαμε να κάνουμε μια ανάλυση του ντέρμπυ μας πρόλαβε ο Έκτορας λέγοντας:
"όλα αυτά περί αναλύσεων συστημάτων παιχνιδιών περνάνε σε δεύτερη μοίρα".

Μεταξύ μας δεν έχει και άδικο μιας και τέτοιου είδος παιχνίδια κρίνονται κυρίως στο πάθος και στη δύναμη που βγάζει η κάθε ομάδα.

Πάντως εμείς θα προσπαθήσουμε να "δείξουμε" τις πιθανές ενδεκάδες ξεκινώντας φυσικά πρώτα από τον ΑΡΗ:
Με τον Κούπερ και το αγαπημένο 4-4-2 να ξεκινάει με Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, κεντρικούς μπακ τους Νασούτι-Γκιαρο, δεξί μπακ Νέτο ενώ στα αμυντικά χαφ τους Πρίττα-Ναφτί. Στην επίθεση τους Κοκε-Κάμπορα και δεξί εξτρέμ τον Κάλβο. Αφήνουμε 2 θέσεις κενές αφού με βάση τα δημοσιεύματα δεν έχει καταλήξει ποιους θα χρησιμοποιήσει.

Όσον αφορά τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικούν με αξιώσεις οι Αρανο-Βαγγέλι. Ο πρώτος αν και βασικός στα περισσότερα παιχνίδια δείχνει αρκετά ευάλωτος (από αριστερά έχει δεχτεί 9 γκολ) πόσο μάλλον αύριο που θα έχει από τη μεριά του τον Βιερίνια ενώ ο Βαγγέλι μπορεί να είναι πιο συνεπείς στα αμυντικά του καθήκοντα παρόλο αυτά έχει λίγα παιχνίδια στα πόδια του (αν και σε όσα μπήκε σαν αλλαγή δεν έπεισε με τη απόδοσή του).

Στη θέση του αριστερού χαφ οι υποψήφιοι είναι 3: πιο πιθανός ο Μεριέμ ο οποίος αν και με λίγο χρόνο συμμετοχής έχει δείξει καλά στοιχεία (κυρίως οι σέντρες του). Ένα ερωτηματικό είναι η απόδοση του στο 90λεπτο. Δεύτερος υποψήφιος ο Αντού με τον Αμερικάνο και την επιπολαιότητα του να μην μπορεί να πείσει τον Κούπερ (με την Αεκ ήταν πολύ κακός) και τρίτο τον Χαβίτο (τράμπα με τον Κάλβο) ο οποίος αν κρίνουμε την απόδοση του στο παιχνίδι με τη Καβάλα δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

Στον παοκ ο Σαντος με το 4-2-3-1 και χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές θα ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Χαλκιά, κεντρικό δίδυμο οι Κοντρέρας-Μαλεζάς, αριστερό μπακ ο Λίνο, δεξιά ο Σνάουτσνερ, στα χαφ οι Γκαρσία-Βιτόλο, πιο μπροστά ο Ίβιτς, από δεξιά Βιερίνια,αριστερά Σορλέν και στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς. Ένα σύστημα (κλασικό Σάντος) που "γεμίζει" το κέντρο και παίζει κόντρα επίθεση με σκοπό να κλέψει το αποτέλεσμα.

Σε γενικές γραμμές κάπως έτσι θα παραταχθούν οι 2 ομάδες. Εκτιμήσεις και αναλύσεις είναι πλέον περιττές. Καλή επιτυχία στη Αρειανάρα μας.

ΥΓ. Ένα σχόλιο για τον Σπάθα. Πιστεύω για να κρατήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού θα βγάλει πολύ νωρίς κάρτες. Θυμηθείτε στο Αρης-παο που σε κερδισμένο φάουλ δεχθήκαμε 2 κίτρινες!!!

4 σχόλια:

RedDragon είπε... 13 Μαρτίου 2010 στις 9:28 μ.μ.

Δε μας έκανες ένα προγνωστικό ρε φίλε...
Εγώ με τον ποδοσφαιρικό ρεαλισμό που με διακρίνει θα έλεγα ότι το ματς ξεκινάει από το Χ και τελειώνει στο Χ, ο κάφρος όμως από μέσα μου λέει ξερός Άσσος. 1-0 ή 2-1.

Wackenas είπε... 13 Μαρτίου 2010 στις 9:40 μ.μ.

Προγνωστικα δεν χρειζονται.εξαλλου και καλά να μην παιξουμε εχουμε Σπαθα.Λες αυριο να κερδισουμε και πεναλτακι;

KANTHAR0S είπε... 14 Μαρτίου 2010 στις 11:58 π.μ.

Ζω και αναπνεω για το αποψινο ματς! Μακαρι να βρεθουν ολοι σε καλη βραδια και να εχουμε και τυχη. Δεν τρεφουμε αυταπατες. Ειναι δυσκολο το παιχνιδι, αλλα σε ενα κολασμενο Χαριλαου θα κανουμε οτι μπορουμε για να κερδισουμε. Την χρειαζομαστε την νικη. Προσωπικα ψηφιζω Βαγγελι αριστερά, διοτι ειναι πιο σταθερος αμυντικα απο τον Αράνο. Ίσως είναι καλό να παίξουν Αντού και Μεριέμ που θα έχουν άγνοια κινδύνου. Ολα αυτά θα τα δούμε σε λίγες ώρες.