Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-0 Review (vid)

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ο Άρης μας έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού τον οποίο και νίκησε με 1-0. Με νίκη, λοιπόν, κλείσαμε τις εμφανίσεις μας για την κανονική περίοδο στο Χαριλάου για την κανονική περίοδο, και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα είμαστε και τυπικά στα play off. Σκόρερ ο Νέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 64'.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ μας αιφνιδίασε: ενώ πριν την έναρξη του αγώνα περιμέναμε ότι δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές μια και ο αγώνας ήταν πολύ κρίσιμος, ο Κούπερ έκανε την έκπληξη. Με τον Πέσκοβιτς τερματοφύλακα, Κουλοχέρη - Ορτίθ κεντρικό αμυντικό δίδυμο και αριστερο μπακ τον Βαγγέλη, όλη η άμυνα ήταν αλλαγμένη. Από εκεί και πέρα πολλές αλλαγές δεν είχαμε με τον Νάτσο - Ναφτί αμυντικά χαφ, δεξιά Κάλβο, αριστερά Αντού και επιθετικούς Τζόνσον - Κάμπορα.

Ο Νέτο (που είναι σταθερά καλός σε όλα τα παιχνίδια) αξίζει το χειροκρότημά όλου του Αρειανού κόσμου. Μοντέρνος μπακ με επελάσεις, καλή τεχνική κατάρτιση, γρήγορος, καλά στημένα και τελευταία σταθερά καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Αυτός έκρινε και το ματς με το στημένο φάουλ έξω από την περιοχή του Λεβαδειακού. Κατά τα άλλα ο Άρης εμφανίστηκε επηρεασμένος από τις αλλαγές και δεν μπόρεσε να κάνει ιδιαίτερες φάσεις. Σημαντικό το γεγονός ότι ακόμη και σήμερα που δεν έπαιξε καλά πήρε το παιχνίδι από έναν Λεβαδειακό που καιγόταν για το αποτέλεσμα.

Αν έχουμε να θυμόμαστε κάτι είναι η θετική εμφάνιση από τον Βαγκέλη, αλλά και από τον Ορτίθ που έδειξε καλά δείγματα. Ο Κούπερ (Στρατηγός) κρατάει όλους τους παίκτες ζεστούς, είδαμε τον Κουλοχέρη να έχει καλές τοποθετήσεις και χωρίς ιδιαίτερα λάθη, τον Πέσκοβιτς και πάλι θετικό, τον Αντού να προσπαθεί αλλά και τον Νάτσο αλλαγμένο προς το καλύτερο. Ο Πρίττας και πάλι όταν μπήκε ως αλλαγή ήταν ιδιαίτερα θετικός και έδειξε ότι είναι απαραίτητος πλέον στην ομάδα. Ειδικά αν έβαζε και το γκολ (με το σουτ που επιχείρησε), τότε πιστεύω ότι θα γινόταν πραγματικά χαμός.

Ξεκούραση τώρα και λογικά ο Κούπερ θα δώσει στην ομάδα μερικές μέρες άδεια για να ξεκουραστεί μετά τον δύσκολο μήνα που πέρασε.

Το γκολ του αγώνα...


Φωτογραφίες από τον αγώνα


1 σχόλια:

RedDragon είπε... 29 Μαρτίου 2010 στις 9:55 π.μ.

4o γκολ του παιχταρά Νέτο φέτος. 3 για το πρωτάθλημα κ 1 (που ισοδυναμεί με 100) στο κύπελλο.

Μπράβο στη διοίκηση που τον ανανέωσε κ έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας από τα δεξιά.