Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Συνέντευξη Javier Campora

Συνέντευξη έδωσε ο Χαβιέ Κάμπορα στην εφήμερίδα Εξέδρα.


ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Μεταξύ άλλων λέει:

- Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι συζητήσεις με τη διοίκηση του Άρη για την ανανέωση του συμβολαίου σου;

«Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Όπως έχω πει κατ’ επανάληψη, προτεραιότητά μου είναι ο Άρης, αφού θέλω να μείνω στην ομάδα. Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία».

- Ποιο γκολ έχεις πανηγυρίσει περισσότερο;

«Χωρίς δεύτερη σκέψη το γκολ του Νέτο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Κάναμε υπερπροσπάθεια και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνθηκα εκείνη τη στιγμή».

- Σε τι διαφέρει ο Άρης από τις άλλες ομάδες στις οποίες έχεις παίξει;

«Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στο οπαδικό κίνημα του Άρη. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο οι οπαδοί να μας εκπλήσσουν, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας. Ο Άρης είναι μια ομάδα με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είμαστε σίγουροι ότι θα μπούμε στα πλέι οφ και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ θα έχουμε καλή παρουσία και θα κυνηγήσουμε το καλύτερο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο site της Εξέδρας

0 σχόλια: