Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Bravo στα παιδιά του Super3


Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στα παιδιά του Super-3 που όλη την εβδομάδα προσπαθούσαν μέσα από την εκπομπή τους στο Aris FM 92.8 να προστατεύσουν την ομάδα από πιθανά επεισόδια.

Είπαν επανειλημμένα ότι τπτ δεν πρέπει να πεταχτεί στο γήπεδο όπως κ ότι δεν πρέπει να περάσουν μέσα στη θύρα μπουκάλια ή άλλου είδους αντικείμενα που να μπορεί κάποιος να τα πετάξει.

 Δεν πρέπει κανείς να παρασυρθεί από προκλήσεις αντιπάλων κ το  μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τραγουδάει τα συνθήματα κ να εμψυχώνει την ομάδα για να φτάσει στη νίκη.


Από ότι είπαν θα μπει δίχτυ στην θύρα 3 για να αποφευχθούν ανεπιθύμητες συμπεριφορές.



Η ομάδα είναι υπότροπη από τα γεγονότα στα Γιάννενα κ αφορμή ψάχνουν να μας ξανατιμωρήσουν αυτή τη φορά με πιο βαριά τιμωρία πράγμα που σημαίνει μεγάλες οικονομικές απώλειες.

Κρίμα γιατί δεν θα έχουμε τις κορδέλες που είχαμε τις άλλες φορές, αλλά το θέαμα την Κυριακή θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.


Και πάλι bravo στο Super-3 που δείχνει για άλλη μια φορά ότι ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας κ μόνο γι'αυτό.

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 12 Μαρτίου 2010 στις 6:46 μ.μ.

Καλύτερα να μπει δίχτυ, γιατί μέσα στους 23.000 κόσμο που θα έχει το γήπεδο, όλο και θα βρεθεί κάποιος ανόητος που θα πετάξει κάτι σε έναν αντίπαλο.
Και επειδή εμείς δεν έχουμε την προστασία από τις αρχές, που έχουν άλλοι (ονόματα δε λέμε), καλό θα είναι όλοι να δείξουν εγκράτεια και σύνεση, ώστε να λήξει ομαλά το παιχνίδι.
Θέλουμε φανατική ατμόσφαιρα και να είναι κόλαση το γήπεδό μας, αλλά με φωνές και μόνο...

Και όσον αφορά αυτό που λες για τις κορδέλες, καλύτερα που δεν θα έχουμε αυτή τη φορά, γιατί μερικοί δεν τις πετάνε όταν πρέπει, αλλά τις κρατάνε για να τις πετάξουν ατύλιχτες σε αντίπαλους παίκτες.

Υ.Γ. 1 Πολιτισμός! Γιατί Αρης είσαι...
Υ.Γ. 2 Μπράβο εκ των προτέρων στον Super 3, μια και είμαι σίγουρος ότι θα περιφρουρήσει άψογα τη Θύρα 3.
Υ.Γ. 3 Μακάρι και στις άλλες θύρες να δείξουν την ίδια προσοχή
Υ.Γ. 4 Η υποδοχή θα είναι μοναδική, για άλλη μια φορά, και πάλι ο Super3 θα φροντίσει για αυτό.

Ανώνυμος είπε... 12 Μαρτίου 2010 στις 10:23 μ.μ.

gia pia paidia tou super market 3 milate? o saouridis einai 50 fefga xronon tha mporouse na einai kalista mpampa sas alla ksexasa o mpampa sas einai tourkos