Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Φυσάει ΒαρδΑΡΗΣ... Προγνωστικά 19-20 /03 /2010

Σαββατοκύριακο με πολλά ντέρμπι και αγώνες για όλα τα γούστα. Το θέμα είναι πώς θα επιλέξει να κινηθεί κανείς: θα ακολουθήσει τα σχετικά φαβορί ποντάροντας μεγάλα ποσά, ή θα επιλέξει ντέρμπι και αμφίρροπα παιχνίδια με υψηλά ποσοστά και ... ο θεός βοηθός? Εγώ μάλλον θα επιλέξω το δεύτερο.



Από super classicos έχουμε: Manchester United - Liverpool, Boca Juniors - River Plate, Παναθηναϊκό - ΟλυμπιακόBenfica - Porto (Λιγκ Καπ). Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα αμφίρροπα παιχνίδια από όπου νομίζω ότι μπορούν να βγουν κάποιες στοιχηματικές ευκαιρίες, με σχετικά καλές αποδόσεις. Για παράδειγμα δεν είναι ανάγκη να παίξουμε τα χρήματά μας στον άσο της United (1.60!!!), όσο φορμαρισμένη και αν είναι, γιατί η "κομπλεξική ομάδα της Liverpool μπορεί να μας οδηγήσει όπως πέρυσι στον "κουβά". Ο Nemanja Vidic ακόμη θυμάται τις περυσινές "πενιές" του απέναντι στον Τόρες!
Για το Boca - River, τι να πει κανείς, σε τραγική κατάσταση και οι δύο ομάδες, με τον προπονητή της Boca να δηλώνει ότι θέλει να αφήσει εκτός τους Ρικέλμε και Παλέρμο και τον πρόεδρο να τον προειδοποιεί ότι αν κάτι τέτοιο οι οπαδοί θα τον "λιντσάρουν"! Και η Ρίβερ, όμως, δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση και το καταλαβαίνει κανείς βλέποντας και μόνο το γεγονός ότι παίζουν ακόμη οι Γκαγιάρδο, Αριελ Ορτέγα και Ματίας Αλμέιδα (με μ.ο. ηλικίας 36 χρ.)!!!

Πάμε στις επιλογές μας, να θυμήσω ότι η μπάγκα μας βρίσκεται στα 460,00 €, οπότε μετά τον σημερινό στοιχηματισμό πέφτει στα 430,00 €.

1) Athletic Bilbao - Getafe 1, ΟΠΑΠ: 1.90 Έξω: 2.08
Από το θρυλικό Σαν Μαμές το πρώτο μας σημείο, με την Ατλέτικ σε καλή φόρμα και ειδικά μέσα στην έδρα της (όπου μετράει 5 συνεχόμενες νίκες), με αντίπαλο την Χετάφε που είναι γενικά ζημιάρα και απρόβλεπτη ομάδα. Ο τραυματισμός, όμως, του πρώτου σκόρερ της, Σολδάδο, σε συνδυασμό με τη δύναμη της έδρας μας οδηγεί στον άσο. Πρακτικά πλήρης η Αθλέτικ θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα : Τοκέρο, Φερνάντο Γιορέντε, Γέστε και όλους τους Βάσκους μέσα... 

2) Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen 1, ΟΠΑΠ: 2.30 Έξω: 2.61
Η αγαπημένη μας Ντόρτμουντ ελπίζουμε ότι θα μας δώσει τον πολυπόθητο άσο, και θα συνεχίσει έτσι την καλή της πορεία. Μεγάλη εμφάνιση την περασμένη εβδομάδα και νίκη με 1-4, αλλά η Λεβερκούζεν σίγουρα θα μας δυσκολεύσει αρκετά. Είναι γειτονικό ντέρμπι και η γηπεδάρα Signal Iduna θα είναι κατάμεστη με 80.000 τρελαμένους κιτρινόμαυρους Γερμανούς! Περιμένουμε τον Λούκας Μπάριος να σκοράρει και πάλι... Μοναδική απώλεια για τη γηπεδούχο ο χαφ Σαχίν (26 συμ. /4 γκολ, 5 ασίστ!).

Θα ποντάρουμε 30,00 € στην παραπάνω δυάδα, με σκοπό να τα κάνουμε 162,00 €!
Απόδοση: 2.61 * 2,08 = 5,43

Καλή επιτυχία...

Υ.Γ. 1: Ανάλογο πάθος περιμένουμε και αύριο από τους Βάσκους. Μην νομίζετε ότι ο Ocio πάει να φιλήσει τον Messi...

Υ.Γ. 2: Πάμε ρε Μπάριος... Κάρφωσέ τους και αύριο!


1 σχόλια:

Wackenas είπε... 20 Μαρτίου 2010 στις 12:03 μ.μ.

Αντε Vardari στειλε τον κοσμο ταμειο.Στειλε και τους συμπολιτες τι να κανουμε;αρχιζω να τους λυπαμαι.ειμαστε στη 7η μερα κλαψας...