Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΑΡΗΣ: 1 – 1 (vid)

Τελικά ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να τελειώσει από σήμερα τις ορέξεις των Καβαλιωτών, και τους έδωσε την ελπίδα ότι μπορούν να μπουν στα play off.
Η διαφορά μας παρέμεινε στους δύο βαθμούς. Όχι ότι έχουν καμιά ελπίδα, αλλά μια ενδεχόμενη νίκη σημερινή με ένα καλό σκορ, θα τους έκοβε και τα φτερά για το κύπελλο.
Συν το ότι μας κούρασαν τα αθλητικά site να μας τονίζουν ότι είναι αήττητη η Καβάλα στην έδρα της με τους μεγάλους, μεγάλος προπονητής ο Ντε Μος κ.α. τέτοια...

Όσον αφορά το παιχνίδι, δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, και πώς θα μπορούσε άλλωστε, από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε αυτόν των Ιωαννίνων! Όλο το πρωΐ έβρεχε (ίσως και να έριξε και λίγο παραπάνω ποτισματάκι ο Μάκαρος μεσοβδόμαδα) με αποτέλεσμα να παιχτεί το γνωστό σκηνικό που είδαμε φέτος αρκετές φορές: γεμίσματα από την άμυνα στην επίθεση, στοπάρισμα και αναμπουμπούλα...

Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί με ένα φανταστικό γκολ – ψιλοκρεμαστό πλασέ του Tony Calvo (στο 8ο λεπτό). Νωρίτερα γελάσαμε με την καρδιά μας με την βουτιά του Ιωάννου, που είχανε το θράσος οι σχολιαστές να λένε ότι είναι και αμφισβητούμενη φάση!

Δεύτερη πολύ καλή φάση για να τελειώσει το ματς στο 20’ με τον Χαβίτο από πολύ καλή θέση να σουτάρει αλλά ο Ιτάνζ με καλή απόκρουση (ίσως και το τελείωμα να μην ήταν το καλύτερο) απέτρεψε το 0-2. Αν έμπαινε εκείνο το γκολ όλα θα τελείωναν... Στη συνέχεια κάτι ψιλοευκαιρίες και για τις 2 ομάδες και κάπως έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εμφάνιση μας ήταν κακή. Δώσαμε πολύ χώρο στην Καβάλα για να κατεβάζει την μπάλα. Με γεμίσματα κατάφεραν πολλές φορές να βρουν τον Σόσιν που δημιούργησε προβλήματα, μια και με κεφαλιές τροφοδοτούσε τους επιθετικούς της καβάλας. Βοήθησε και ο Κύρκος δίνοντας μερικά σφυριγματάκια έξω από την περιοχή μας, που μας έκλεισαν για τα καλά μέσα στα καρέ. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη και την πληρώσαμε. Από ένα ανύπαρκτο φάουλ που μάλλον είδε μόνον ο Κύρκος, πάλι στημένο και ο Ντιε έβαλε το γκολ της καριέρας του (απευθείας εκτέλεση φάουλ).
Μετά το γκολ ο Άρης προσπάθησε και βγήκε μπροστά αλλά ήδη ήταν αργά...

Κρίμα, δεν πειράζει όμως, αυτή την ομαδούλα θα την καθαρίσουμε μέσα στο Χαριλάου για το κύπελλο και μάλιστα με 2-3 γκολ διαφορά προκειμένου να μην τους αφήσουμε τη δυνατότητα να παίξουν σε αυτό το χωράφι τους έχοντας ελπίδες.

Άντε ρε παλικάρια, δώστε τώρα ένα μάθημα στον βρωμιάρη τον συμπολίτη...

Υ.Γ.: Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που εδώσε και πάλι βροντερό παρών, παρόλες τις αντιξοότητες...

2 σχόλια:

Wackenas είπε... 6 Μαρτίου 2010 στις 11:43 μ.μ.

ρε την καβαλα;βγαζει κ στομα.σαν την ξανθουλα θα παθει κ αυτην.αλλα αυτη τη φορα θα πιανει την καρδια του ο μακουλης.(και φυσικα οι συμπολιτες)

RedDragon είπε... 7 Μαρτίου 2010 στις 3:12 π.μ.

1ον Η εμφάνιση μας στο 2ο ημίχρονο ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, η ομάδα είναι μία του ύψους μία του βάθους, μας λείπει η σταθερότητα...

2ον Αυτοί οι δημοσιογράφοι στην καβάλα δεν ντράπηκαν λίγο και δεν σεβάστηκαν τον Κούπερ;

3ον Ο Ντε Μος είναι ο Αλέφαντος της Ολλανδίας (κλεμμένη ατάκα αλλά καλή).

4ον Η Καβάλα έπαιζε ΜΟΝΟ με γιόμες, αυτή την ομάδουλα πρέπει να την καθαρίσουμε στο Βικελίδης.

5ον Ερώτηση προς σκέψη: Πόσοι από αυτούς που φώναζαν Α.Ο.Κ. ολέ εννοούσαν π.Α.Ο.Κ ολέ...