Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Ήττα και από τον Τσιάκο... έλεος πια


Δεν θα πω πολλά για την ήττα και από το Περιστέρι.

Η ομάδα τραγική, η εμφάνιση άθλια. Δεν σε έπειθε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού ότι μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Φέτος θα κάνουμε μάγκες κάθε γειτονιά της Αθήνας κ κάθε χωριό της Ελλάδας...

Το έχουμε πει πολλές φορές κ το ξαναλέμε ότι η φετινή χρονιά είναι χαμένη. Το ξέρω γινόμαστε κουραστικοί αλλά δυσκολευόμαστε κ εμείς να το χωνέψουμε.



Η μόνη ελπίδα είναι το Eurocup αλλά η Βαλένθια δεν είναι ούτε Τρίκαλα ούτε Περιστέρι...

Ντικούδη σταμάτα το μπάσκετ...

Υ.Γ. Για την ιστορία το σκορ ήταν 69-63...

Υ.Γ. Το θέμα είναι να μείνει ο Μπλατ. Θα μείνει όμως;

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 18 Μαρτίου 2010 στις 12:15 μ.μ.

Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Ας τα δώσουμε όλα στην Ευρώπη μπας και καταφέρουμε κάτι καλό. Το ότι η Βαλένθια δεν είναι Τρίκαλα και Περιστέρι ίσως να είναι καλύτερα.

Τώρα για τον Ντικούδη τι να πω; Είναι αδιαφορία, ανικανότητα, σάπισμα; Ότι και να είναι δεν μπορώ να τον βλέπω στο παρκέ.

Για να μείνει ο Μπλατ αγαπητέ φίλε θα πρέπει και η ομάδα να κατακτήσει κάποιους στόχους. Αν βγούμε Ευρωλίγκα πιστεύω θα μείνει, ειδικά αν βγούμε μέσω της ευρωπαϊκής κούπας.

VardARIS είπε... 18 Μαρτίου 2010 στις 11:45 μ.μ.

Εγώ φίλε Kanthar0s απορώ με τον προγραμματισμό του καλοκαιριού. Δηλαδή τότε δεν βλέπαμε ότι ο Μπετς (είναι καλός και φιλότιμος) αλλά δεν μπορεί να βγάλει 40λεπτο, ότι ο Ντικούδης (1ον δεν είναι 5αρι και 2ον μάλλον είναι αδιάφορος) και ότι ο Σκορδίλης το παλικαράκι δεν μπορεί? Ο Κατσικάρης (ούτε το όνομα του δεν θέλω να λέω) έφερε το άλλο το κρέας από Σερβία, άλλος και εκείνος ο τραγικός. Για εμένα λάθος και η επιλογή του Ουόλς, (συμφωνώ είναι καλός παίκτης, και βοηθάει αλλά τι να κάνω έναν περιφερειακό όταν έχουν διαγνώσει οι αντίπαλοι το αδύνατο σημείο μου και με τρυπάνε από εκεί, στους ψηλούς?).

Υ.Γ. 1: Όσον αφορά τον Ντικούδη τον είδαμε και πέρυσι στον Πανιώνιο, παρόμοιες εμφανίσεις έκανε και εκεί, δηλαδή τι θα ερχόταν στον Άρη και θα γινόταν ο νέος Σακίλ?

Υ.Γ. 2: Ο καϋμένος ο Μπετς με τόσες εμφανίσεις και υπερπροσπάθεια που καταβάλει μέχρι και ταχυκαρδία τον έπιασε. Χωρίς πλάκα, να είναι καλά το παλικάρι (είναι πραγματικός αγαθός γίγαντας)!!!

Υ.Γ. 3: Πραγματικά φάγαμε παπά όλοι το καλοκαίρι (και ειδικά και όσοι δώσαμε και 200ευρω διαρκείας)...

Wackenas είπε... 19 Μαρτίου 2010 στις 12:40 π.μ.

αρε vardari χειμαρος ησουνα.συμφωνω σε ολα.ειδικα για το προβλημα με τους ψηλους το καταλαβαινει και ο πιο ασχετος εκτος απο τη διοικηση.σκεφτονται να διωξουν τον Μαιλς τωρα(μαλλον κ λογω τραυματισμου) αλλα εγω τους εχω ικανους να μας φερουν κανα 2-3αρι παλι.ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΝΤΟΥΣ!!!!!