Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Η μάχη για τα PlayOff - 4 αγώνες πριν το τέλος


Μετά την εύκολη νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου αλλά κ την εύκολη νίκη της αεκ επί της καβάλας άρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο για τις ομάδες που διεκδικούν την είσοδο τους στα Playoff.

Προσοχή όμως! Τίποτα ΔΕΝ έχει τελειώσει. Διότι με τον παοκ εκτός πρωταθλήματος αλλάζουν κάποια δεδομένα...



Βλέπουμε να επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής τα best case σενάρια για Άρη και αεκ κ το worst case για την καβάλα. Βέβαια είναι μόλις η 1η από τις 5 τελευταίες αγωνιστικές.

Η αεκ όπως είχαμε γράψει κ την προηγούμενη βδομάδα θα είναι σίγουρα στα Playoff. Την βάζουμε για τυπικούς λόγους αλλά κ γιατί μας ενδιαφέρει κ η διαφορά που θα έχουμε μεταξύ μας όταν μπούμε στα playoff.

Αν η καβάλα κερδίσει τα 3 εντός έδρας παιχνίδια στην έδρα της τότε σίγουρα μας απειλεί. Κ αν προσθέσουμε το γεγονός ότι μετά το χθεσινό χουνέρι ο παοκ είναι εκτός πρωταθλήματος μην αποκλείσει κανείς νίκη της καβάλας μέσα στην τούμπα προτελευταία αγωνιστική. Άλλωστε οι σχέσεις των 2 παε είναι άριστες.

Βέβαια με εμφανίσεις σαν την χθεσινή ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τπτ κ κανέναν. Την επόμενη βδομάδα μια ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη μας είναι αρκετή. Αλλά ο θεός του Πολέμου παίζει παντού κ πάντα για τη νίκη.

3 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 12:09 μ.μ.

Παίζουμε τρία ματς εκτός, αλλά έχουμε πλεονέκτημα 5 βαθμών από Καβάλα. Δεν μας νοιάζουν τι κάνουν οι αντίπαλοι. Πας και κερδίζεις Πανιώνιο και Αστέρα και τέλειωσε το ζήτημα. Έχεις και τον Λέβα στην έδρα σου. Το ζήτημα δεν είναι μόνο να περάσεις, αλλά και να μειώσεις όσο είναι το δυνατόν την διαφορά σου από τους πάνω. Αν το καταφέρεις αυτό είμαστε μάγκες. Με τον Ολυμπιακό ήδη μειώθηκε η διαφορά και πήγε στους δυο. Ας ελπίσουμε ότι θα μειωθεί και με τον ΠΑΟΚ. Εμείς κοιτάμε τον σημαντικότατο αγώνα της Τετάρτης.

Ανώνυμος είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 1:03 μ.μ.

ελπιζω να συνεχισουμε με το ιδιο παθος και για τα υπολοιπα παιχνιδια.Τπτ αλλο.Ειμαστε περηφανοι οπαδοι της πιο μεγαλης ομαδας της Ελλαδος.

Ανώνυμος είπε... 15 Μαρτίου 2010 στις 9:13 μ.μ.

Μπράβο παιδιά, χαίρομαι να βλέπω να κιτρινίζει το internet.
vamos παληκάρια.