Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

ΑΡΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ preview


Τελειώνει λοιπόν ο 'καυτός' Μάρτης με τον Άρη να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο τελευταίο του ματς στο Βικελίδης για την κανονική περίοδο. 'Ένας Μάρτης που τα είχε σχεδόν όλα. Πάρτι και εύκολη νίκη επί του συμπολίτη(ο παραλίγο πρωταθλητής),πρόκριση στο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και με αυριανή νίκη και τυπικά την είσοδο της ομάδας στα play off.


Για τον αυριανό αγώνα αγωνιστικά ο Αρης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα εκτός από τον τιμωρημένο Γκιάρο. Πιστεύω πως ο Κούπερ θα προβεί και σε καμιά αλλαγή για να φρεσκάρει την ομάδα με δεδομένη την κούραση των παιχτών. Θεωρώ πως ο Κάλβο χρειάζεται να πάρει κάποιες ανάσες. Θα έλεγα και για τον Νέτο(αν και αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα) αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δεξί μπακ να τον καλύψει.

Αύριο το Βικελίδης ΠΡΕΠΕΙ να είναι γεμάτο. Η πρόκριση της ομάδας στον τελικό σε συνδυασμό με τα γενέθλια του συλλόγου είναι κίνητρο για όλους τους Αρειανούς να βρίσκονται στο γήπεδο. Θα τολμήσω να μιλήσω για Sold Out.

ΥΓ. Με νίκη η ομάδα μπορεί από τώρα να προετοιμάζεται για τον τελικό. Πιστεύω από αύριο και βαθμολογικά ο Αρης θα είναι στα play off.

ΥΓ. Να πούμε και ένα μπράβο στον Αράνο. Το παλικάρι από τότε που τον κράξαμε παίζει πολύ καλά(μονάχα μην τον ματιάξω τώρα).

ΥΓ. Είδα τους παίκτες να πανηγυρίζουν πάνω στο λεωφορείο και μου θύμισε λίγο από Αγγλία. Σήκωσε την κούπα αρειανάρα και θα γυρνάμε όλη την πόλη.

1 σχόλια:

VardARIS είπε... 27 Μαρτίου 2010 στις 1:14 μ.μ.

Τελικά ο δύσκολος Μάρτιος μια χαρά κύλησε! Πρόκριση στον τελικό και με τον αυριανό αγώνα σφραγίζουμε και τυπικά το εισητήριό μας για τα play off, χωρίς άγχος και αγωνία και κυρίως χωρίς να εξαρτώμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων. Για αυτό οπωσδήποτε νίκη, και άσε τον Κομπότη να ψάξει αλλού για βαθμούς, (ας μην έδινε φιλικά(!) κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος).

Αύριο προβλέπω και εγώ ότι θα έχουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Νομίζω δε, ότι ο Κούπερ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην 11άδα, για το λόγο ότι είναι κρίσιμο παιχνίδι και δε θα ρισκάρει. Οι αλλαγές και η ξεκούραση ενδεχομένως να ξεκινήσει από τον αγώνα της Τρίπολης.

Νίκη και 3 βαθμούς μόνον...