Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Άρης - ΠΑΟ 0-2 , άψυχοι και ανίκανοι!

Άλλη μια ήττα εντός έδρας για τον Άρη , αυτή τη φορά από τον ΠΑΟ που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στο Βικελίδης...

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Μαρινάκη , ο οποίος μετά από περίπου 10 λεπτά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς δεν έχει κάτι το σοβαρό.





Ο Άρης ξεκίνησε καλά το μάτς , πιέζοντας τα πρώτα 15 λεπτά , χωρίς ωστόσο να απειλήσει τον Παναθηναικό.

Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι , που ήταν άριστα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο , ανέβασαν την απόδοσή τους. Τότε απείλησε ο Άρης με τον Αγκάνθο , μετά από 2 μακρινές μπαλιές , αλλά ο Ισπανός ήταν άστοχος.

Στο 43 , μετά από λάθος του Ουντόζι στο κέντρο , ο Παναθηναικός από πλάγιο , έτρεξε γρήγορα στην επίθεση και έβγαλε μια συρτή σέντρα και ο Πουλίδο απλά κοίταζε τον Κλωναρίδη να σκοράρει για το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν το δράμα. Μηδενική ανάπτυξη από τον Άρη , που έδειχνε ανήμπορος να αντιδράσει.. Ήρθε μετά και ο τραυματισμός του Μαρινάκη και η διακοπή των 10 λεπτών (ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα για τον νεαρό μπακ). Στη συνέχεια ο Άρης δέχθηκε άλλο ένα γελοίο γκολ μετά από λάθος πάσα του Πουλίδο.


Η συνέχεια ήταν διαδικαστική , ακόμα και μετά την κόκκινη κάρτα στον Κλωναρίδη και αφού έμειναν 20+ λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις. Ο Άρης αρκέστηκε στο να περιμένει το παιχνίδι να τελειώσει.

Από τα λίγα που είδα στον χθεσινό Άρη :

-Απομονωμένος ο Αγκάνθο στην επίθεση.

-Ανυπαρξία των αμυντικών μας χάφ σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

-Οι παίκτες μας έμεναν πολύ κοντά ο ένας στον άλλο , αφήνοντας πολλούς κενούς χώρους στα εξτρέμ του ΠΑΟ.

-man to man μαρκάρισμα του Κύργια πάνω στον Μπέργκ

Αντίθετα ο Αναστασίου είχε πολύ καλό πλάνο που εξασφάλισε στην ομάδα του μια πολύ εύκολη νίκη.



Για τα αρνητικά τώρα :

1) Αγκάνθο

Ο Ισπανός είναι πλέον ένα φάντασμα του εαυτού του. Χάνει τις μισές προπονήσεις κάθε εβδομάδα και η φυσική του κατάσταση είναι για τα κλάματα. Δεν έχει δύναμη ούτε να τρέξει! Το χειρότερο όμως είναι ότι σε κάθε επαφή πέφτει κάτω και ζητάει φάουλ ,ενώ συνήθως δεν υπάρχει τίποτα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μανιάς που μπήκε ως αλλαγή έκανε αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει ο Αγκάνθο σε όλο το παιχνίδι : ένα σουτ στην εστία.

Γενικά ο Ισπανός δεν βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ τον Άρη και (η άποψή μου) πρέπει να αντικατασταθεί από τον Μανιά για 1-2 παιχνίδια.

2) Αμυντικά χαφ

Το να θεωρούνται στον Άρη βασικοί χαφ ο Οικονομόπουλος και ο Ηρακλής , μόνο ως κατάντια μπορεί να χαρακτηριστεί... Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού άφησε την ομάδα κυριολεκτικά ''γυμνή'' στον νευραλγικό χώρο του κέντρου.
Και εξηγώ :
-Οι περσινοί μας βασικοί χαφ , Κοέλιο και Παπαστεριανός , δεν έμειναν στην ομάδα , παρότι υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Ειδικά ο 2ος , ήταν μεγάλο...φαουλ , αφού ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας πέρσι. Αντί αυτού αποκτήθηκε αυτός ο... Παπαδόπουλος , που είναι γελοιογραφία ποδοσφαιριστή. Άμυνα 0  και επίθεση 0... Σε όλα τα ματς που έχει αγωνιστεί ήταν στην καλύτερη εμφάνισή του μέχρι τώρα ,μετριότατος! Σε όλες τις άλλες , το μαύρο χάλι! Ένας παίκτης που αποκτήθηκε για να είναι βασικός.

Η άλλη περίπτωση είναι του Ελσνέρ που , ας μην ξεχνάμε , αποκτήθηκε ως αμυντικός χαφ! Έλα όμως που τα σέντερ μπακ μας είναι ανύπαρκτα! Μετακινούμε λοιπόν τον Ελσνέρ στην άμυνα για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα με τον Πουλίδο και μένουμε στο κέντρο με Οικονομόπουλο - Ηρακλή! Και όταν δεν παίζουν αυτοί οι 2 , το χάος!

3) Πουλίδο

Με μεγάλη ευθύνη και στα 2 γκολ ο αρχηγός. Στο πρώτο τον περνάει ο Κλωναρίδης (!!!) σαν σταματημένο και χωρίς μάλιστα να αγγίξει την μπαλα! Στο δεύτερο δίνει μια πάσα στο πουθενά , προσπαθώντας να βρει τον Νταμαρλή ανάμεσα σε 2 αντιπάλους. Φυσικό είναι να την χάσει ο Νταμαρλής (που δεν φταίει καθόλου!).

4)Ιμπέχ

Ευκαιρίες του δόθηκαν και δεν έχει προσφέρει το παραμικρό. Χθές νομίζω το ποτήρι ξεχείλισε. Πέρασε ως αλλαγή , ζήτημα είναι να ακούμπησε 2 φορές την μπάλα και μετά τραυματίστηκε μόνος του και αποχώρησε... Μήπως είναι καιρός να τον αφήσουμε εκτός αποστολής (λέω εγώ!) ? Τι παραπάνω προσφέρει από τον Σουνά ή τον Καραγιάννη ?

17 σχόλια:

RedDragon είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 12:10 μ.μ.

Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι ο Βάζελος ήταν η 2η ομάδα που παίξαμε φέτος που είχε πλάνο, στρατηγική κ καλούς παίχτες. Η άλλη ήταν ο Ατρόμητος.

Μπορεί να μην θυμίζει τον Παναθηναϊκό του παρελθόντος αλλά κ πάλι είναι μία καλή ομάδα.

Χθες τους έβλεπες να προσπαθούν να παίξουν από τα άκρα. Και απο εκεί προήλθε το 1ο γκολ αλλά κ κάποιες άλλες φάσεις που δημιούργησαν.

Εμείς από την άλλη δεν έχουμε επιθετικό πλάνο. Μηδέν ανάπτυξη. Μόνο γιόμες κ στημενες φάσεις. Δεν είναι τυχαίο που από τα 5 γκολ που έχουμε βάλει τα 4 είναι απο στημένα.

Συμφωνώ 100% για το Μανιά. Πιστεύω ότι είναι πολύ αδικημένος φέτος. Έχει διάθεση, τρέχει μαρκάρει κ το παιδί είναι σεντερ φορ. Κρίμα που δεν έβαλε το γκολ χθες για να ανέβει κ η ψυχολογία του.

Ο Τζον Ίμπεχ είναι ανέκδοτο.

Καλύτερος χθες για μένα ήταν ο Ψυχογιός μαζί με τον Μανιά.

Ο Πουλίδο τραγικός...

Αυτά. Με τις υγείες μας.




Arisleme είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 12:54 μ.μ.

Για μια ακομη φορα συμφωνω απολυτα με τον Γιωργο.

Κρατησαμε εναν παικτη που δεν κανει προπονησεις και εχει το υψηλοτερο συμβολαιο και ο οποοιος παιζει με προβλημα τραυματισμου συνεχεια. Για μενα ο αγκανθο πρεπει να μπαινει πλεον μονο ως αλλαγη στο β μερος καθε ματς. Ο μανιας ειναι καιρος να επιστρεψει βασικος. Το παιδι ειναι γεροδεμενο, ψηλο, παλευει,τρεχει,πιεζει και νομιζω ειναι ζητημα χρονου να βαλει ενα γκολ. Μολις το βαλει θα ανεβει η ψυχολογια του και θα δουμε τον πραγματικο μανια. Συνεχιζω να τον πιστευω σαν παικτη. Η πιεση του κοσμου ειναι αυτη που δεν τον αφηνει να αποδωσει νομιζω. Αξιζει πολλες ακομα ευκαιριες


Ειναι πραγματικα ΚΑΤΑΝΤΙΑ να εξαρτωμαστε απο τον ηρακλη και τον οικονμοπουλο στα χαφ... ο παπαδοπουλος μαλλον θα πρεπει να κρεμασει τα παπουτσια του απο τωρα ενω για τον τριανταφυλλακο ας μην μιλησω καλυτερα. Η τριαδα των χαφ μας πρεπει να ειναι ηρακλης, οικονμοπουλος/νταμαρλης, τατος. Ναι εκει φτασαμε.


Ειμαστε μια πραγματικη ομαδα-τσιρκο φετος. η περσινη ομαδα πιστεψτε ή οχι εκανε 3-4 καλα παιχνιδια που επαιξε και μπαλα κιολας! η φετινη ομαδα ειναι απλα για γελια! νομιζω πως και με ομαδα ερασιτεχνικου να παιζαμε αυτη τη στιγμη θα χαναμε.

Αυτα.

Unknown είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 1:30 μ.μ.

Καλησπερα κι απο μενα. Ειδα μονο το διαστημα 45-75 και μπορω να πω οτι η ομαδα ηταν τραγικη. Και γενικα η ολη εικονα της πρεπει να ειναι γελοια και μια απο τα ιδια. Πραγματικα αρχιζω και πιστευω οτι πολυ δυσκολα θα σωθουμε φετος. Το deja vu με την περσινη χρονια γινεται ολο και πιο εντονο.

Οσον αφορα το παλικαρι τον Μαρινακη, ελπιζω να ειναι καλα. Παραλιγο να ζησουμε τραγικη βραδια...

Ανώνυμος είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 1:30 μ.μ.

Χθες δεν υπηρχε κορυφαιος....ακομα και ο ψυχογιος μετα το 44 δεν υπηρχε στο γηπεδο..

ο Μανιας δεν ξερω ..δεν με πειθει..τρεχει αλλα δεν μπορει να κανει βασικα πραγματα...Προτιμω Αγγελουδαρο.

Οπως ειπε και ο αριςλεμε χθες και θα συμφωνησω με την αποψη του...τελικα η ομαδα ισως δεν χρειαζεται εναν προπονητη-προπονητη...Χρειαζεται εναν να τονωσει την ψυχολογια της!

Αλλα για μενα τυχων αλλαγες πρεπει να γινουν μετα το ματς με τον συμπο...

Οσο για αυτα με τον Κοτσαριδη που γραφονται....Με αυτην την λογικη γιατι να μην παρει ευκαιριες και ο αντωνιαδης και ο καραγιαννης?? λες και αμα γυρισει ο κοτσαριδης θα γινουμε ομαδαρα.

Μαραουντερ3

Arisleme είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 1:40 μ.μ.

Και ο αγγελουδης πρεπει να παρει ευκαιριες και ο μανιας και ο κοτσαριδης και ο αντωνιαδης και ο καραγιαννης. Ακομα και ο λεμονης λεω εγω. τον θυμαστε τον λεμονη? μια χαρα τα πηγαινε στα φιλικα και μετα εξαφανιστηκε. Τι παραπανω εχουν αυτοι που παιζουν τωρα απο αυτους?

Δεν χανουμε τιποτα να δοκιμασουμε.Αλλα πρωτα να μας εξηγησει καποιος γιατι επιμενει ο μιλινκοβιτς στον τριανταφυλλακο. Αφου βλεπει οτι δεν μπορουν καποιοι παικτες ας δοκιμασει τους υπολοιπους. δεν θα του πει κανεις τιποτα αν ριξει μεσα κοτσαριδη καραγιαννη και λοιπους.

Χειροτερα παντως απο τωρα δεν θα παμε. Οπως και να εχει η κατασταση ειναι τραγικη και χρειαζονται αλλαγες-σοκ για να ξυπνησουν ολοι.

jim είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 1:56 μ.μ.

ΟΜΑΔΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΙΓΟ...

ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΥΣ...

Skolix είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 2:38 μ.μ.

Θα συμφωνησω με το αρθρο και το σχολιο του Red. O Παναθηναικος ειχε σαφη προβληματα στην αμυνα, αλλα μπροστα εβλεπες μια οργανωση, ενα πλανο. Παιζαν στον κενο χωρο εξαιρετικα, ειχαν κινηση και μεθοδο.

Ο Παπαδοπουλος ειναι ανεκδοτο. Ο Ιμπε περπαταει ακομα κι οταν μπαινει αλλαγη. Τον κραζαμε βεβαια οτι δε μαρκαρει, αλλα ο Σταυροπουλος χθες τα ιδια εκανε. Ο Νανο θυμισε Ρομπερτο Καρλος.

Οταν βεβαια οι εμπειροι σου παικτες δε βλεπονται, δε μπορεις να περιμενεις πολλα. Δυστυχως μας κρεμασαν Αγκανθο και Πουλιδο. Ειδικα ο τελευταιος επανηλθε στις κακες εμφανισεις, οπως στο ξεκινημα της σεζον.

Ηταν απο τις λιγες φορες που παρατησα το ματς γυρω στο 70'. Δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στην ομαδα πλεον.

Λεγαμε "δεν υπαρχει Κερκυρα φετος". Μηπως υπαρχει;

Ανώνυμος είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 2:45 μ.μ.

Παιδια χθες ηταν το χειροτερο ματς που εχουμε κανει..Εχουμε κανει χαλια ματς αλλα οχι και σαν το χθεσινο. Μετα το 44 δεν υπηρχε ομαδα ΑΡΗΣ στο γηπεδο.

Κωστας

ΝΑVAS είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 3:12 μ.μ.

Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΦ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 6-7 ΧΑΦ.

ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΩΡΑ ΤΑ 6-7 ΧΑΦ

ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΙΝΚΟΒΙΤΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ

ΠΡΟΤΙΜΩ ΣΤΗΝ ΓΑΜΑ ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΕΛΕΟΣ.

ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

ΝΑVAS είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 3:15 μ.μ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΜΠΕΧ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ.ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΔΕΣ

ΝΑVAS είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 3:15 μ.μ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΙΜΠΕΧ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΑΜΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟ.ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΕΓΩ

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΗΡΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 3:16 μ.μ.

Ναβας ειπαμε για τα χαρτακια..

Οσο για τος 6-7 χαφ απο την στιγμη που πηρες τον παπαδοπουλο (αντι του κοελιο) δεν γινοταν να παρεις αλλο παικτη στα χαφ.

Μαραουντερ3

navas είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 3:27 μ.μ.

μαραουντερ δεν καταλαβες τι λεω.το παλικαρι μου ελεγε οτι αυτοι που εχουμε οτι ειναι καλοι και οτι ειμαστε πληρης απο αποψη ποιοτητας στο κεντρο ανω εγω διαφωνουσα και ελεγα οτι τα παλικαρια δεν κανουν και οτι η μαδα ειναι γυμνη εκει

psomod είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 4:05 μ.μ.

συμφωνώ σε όλα τα σχόλια αλλά θέλω κάνοντας το συνήγορο του διαβόλου να παραθέσω τα εξης:
1.η στρατηγική του Αναστασιου πως ήταν καλύτερη από του Μιλινκοβιτσ όταν στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα ο ΑΡΗΣ είχε 10 λάθη και τέσσερις καλές ευκαιρίες για γκολ ενώ ο βαζελος είχε 25 λάθη και καμία ουσιαστική τελική. Ο Αναστασιου στο πρώτο ημίχρονο ήταν απλά τυχερός και έπεσε πάνω στο ντεφορμαρισμα του Αγκανθο. Στο δεύτερο ημίχρονο στο 55` έχουμε 10`διακοπή με γεγονός που κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει από πριν ποιος από τους παίχτες θα σοκαριστεί περισσότερο. Ξεκινάει το ματς στο 65` και δεχόμαστε γκολ μετά από τραγικό προσωπικό λάθος του αρχηγού. Παιχνίδι στο β` ημίχρονο δεν πρόλαβε να παιχτεί , για όσους λένε ότι παίζαμε με 11 και οι άλλοι με 10 μάλλον δεν κατάλαβαν ότι ο Νταμαρλης έπαιζε σέντερ μπακ λόγω της διάσεισης του Κυργια.
2. Διαιτησία και εντός έδρας ήττες: στα εκτός έδρας παιχνίδια καθαρίζονται παίχτες κλειδιά που θα ήταν αναγκαίοι στα εντός έδρας ματς. Μια ομάδα δεν μπορεί να δεθεί όταν κάθε βδομάδα παίζει αναγκαστικά με άλλη σύνθεση.
3. Συσπείρωση και δουλειά είναι η μόνη λύση.
4. Ηλιαδη ΞΥΠΝΑ!!!! βάλε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σου και δεν θα χάσεις!! διώξε όλους τους αλλόθρησκους από την ΠΑΕ που βρίσκονται σε πόστα φέρνουν χρήματα και έχουν άμεση σχέση με τις χορηγίες που δεν έρχονται. Αυτοί αντίθετα σε εκθέτουν συνεχώς.

Vamos_G1 είπε... 10 Νοεμβρίου 2013 στις 7:13 μ.μ.

Εκεί κατήντησαν τον μεγάλο Άρη οι τυχάρπαστοι παράγοντες μας κύριοι. Κομπάρσο κ περίγελο του πρωταθλήματος, όντας η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πλέον ομάδα δίχως νίκη στην έδρα της (2 βαθμοί σε 5 παιχνίδια!!!!!).

Παικτικά ότι κ να πούμε είναι λίγο. Πλέον την κατάσταση την θεωρώ ύποπτη κ το λέω ανοιχτά πια ότι για συγκεκριμένους "ποδοσφαιριστές" της ομάδας πλέον εύχομαι να τραυματίζονται επί μονίμου βάσεως, γιατί έτσι είναι ο μόνος τρόπος για να μην τους βλέπω εντεκαδάτους κ κάνω εμετό. Όσον αφορά την "έμπειρη" τριάδα αγκάνθο-τάτου-πουλίδο, νομίζω το πιο έντιμο θα είναι να κάτσουν στον πάγκο κ να δωθούν ευκαιρίες κ σε παιδιά που δεν έχουμε δει μέχρι τώρα.

Τέλος, όσον αφορά τις δηλώσεις του προέδρου του Άρη (εδώ γελάμε μάλλον), οι τοποθετήσεις του ότι η ομάδα ΘΑ ανέβει, ΘΑ πάει καλύτερα, ΔΕΝ ΘΑ κινδυνεύσει, μόνο εκνευρισμό μου προκαλούν πλέον. Με την "διοίκηση ψηφίδη" γλυτώσαμε το μπαμ έστω κ την τελευταία στιγμή. Φέτος αρχίζω να πιστεύω ότι δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί. Κ τότε, βρείτε τρύπα να κρυφτείτε από τα χέρια μας καταστροφείς των ονείρων μας...

Ακόμα περιμένω να μάθω τι απέγινε το πόρισμα της Nexia, οι χορηγίες του 1.5 εκατομμυρίων κ ποιανού εισήγηση ήταν ο ίμπε...

Giorgos T. είπε... 11 Νοεμβρίου 2013 στις 8:09 π.μ.

Ευτυχως η δυστηχως χαλασε ο υπολογιστης μου και ετσι η μονη εικονα που εχω απο αντιδρασεις των οπαδων μας ειναι απο το μπλογκ μας...

πανω~κατω συμφωνω με ολους σας, μεγαλη καταντια οσα βλεπουμε στο γηπεδο! η αναγεννηση επανομης πριν 3 χρονια στην γ εθνικη επαιζε πολυ καλυτερα( και ειχε τον κατσε βασικο)!!!

Παντως τον τατο μην τον κραζετε, γτ τουλαχιστον αυτος προσπαθησε!

θα γραψω μεσα στην εβδομαδα αρθρο για οσους απογοητευουν φετος, οποτε εκει θαψτε ελευθερα :p