Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΆΡΗΣ - Καμπανιακός 2-1 Μετριότητα ξανά

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ το μεσημεροαπόγευμα της Κυριακής, στο Κλεάνθης Βικελίδης, πήρε άλλη μία νίκη (11η σε 12 ματς, 6/6 εντός έδρας) στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, αφού κέρδισε με ανατροπή τον Καμπανιακό με 2-1.

Τα γκολ των Καπνίδη και Τάτου έδωσαν στον ΆΡΗ μία ακόμα νίκη, που συνοδεύτηκε με μετριότατη εμφάνιση, ωστόσο πλέον ο ΆΡΗΣ είναι στο +9 από τη 2η Δόξα Δράμας (που έχει και ένα ματς περισσότερο). Πάμε να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι.


Ο αγώνας

Ο αλενατόρε παρέταξε το γνωστό 4-2-3-1, έχοντας να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Καζναφέρη και Ν'Λουντούλου λόγω τιμωρίας. Ο Σιδεράκης ξεκίνησε και πάλι στα γκολπόστ, Μελισσάς-Ιντζίδης στα στόπερ, Ραούλ Μπράβο δεξιά (για πρώτη φορά φέτος), Τσουμάνης αριστερά στην άμυνα. Ρόβας-Καλογέρης στα χαφ με τον Τάτο μπροστά τους, Πόι και Ντούνης στα πλάγια με συνεχείς εναλλαγές θέσεων και Καπνίδης κορυφή.

Ο ΆΡΗΣ δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, ωστόσο έχασε μία φοβερή ευκαιρία με τον Μελισσά στο 8', μετά από 1-2 με τον Τάτο. Στο 11ο λεπτό, ο Καμπανιακός κατάφερε να προηγηθεί με ένα απίθανο γκολ, αφού σκόραρε με απευθείας κόρνερ παρακαλώ! Η αντίδραση του Σιδεράκη και των αμυντικών του ΆΡΗ ήταν το λιγότερο τραγική!

Στη συνέχεια, παρότι ο ΆΡΗΣ είχε την κατοχή, δεν κατάφερνε να βγει μπροστά, ενώ στον αντίποδα ο Καμπανιακός έβγαζε συνεχώς αντεπιθέσεις που κοβόταν από καίριες επεμβάσεις των αμυντικών. Κάποιες μικροευκαιρίες του ΆΡΗ με Καλογέρη, Ντούνη και Πόι δεν ανησύχησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ που ήταν αναγκαίο μέχρι το ημίχρονο ήρθε στο 43'. Ο Ντούνης έκανε την ενέργεια από αριστερά, σούταρε, ο Κηπουρός (πορτιέρο των αντιπάλων) απέκρουσε, και ο Καπνίδης πήρε το ριμπάουντ και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 70' παρακολουθήσαμε και πάλι ένα εντελώς μονότονο παιχνίδι. Ένας Καμπανιακός με 11 παίκτες πίσω, και ένας ΆΡΗΣ που έχει μεν μόνιμα τη μπάλα στην κατοχή του, αλλά ανίκανος εντελώς να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει με αξιώσεις κοντά στην εστία. Στο 70ο λεπτό ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του δευτέρου μέρους, με τον Ντούνη να επιλέγει να τελειώσει μόνος του τη φάση, αντί να πασάρει στον διπλανό αμαρκάριστο Κυβελίδη, και να κερδίζει μονάχα ένα κόρνερ.

Η είσοδος του Κόκε στο 80' βοήθησε στο να βγάλει ο ΆΡΗΣ περισσότερες συνεργασίες (αλάνθαστος και απρόσμενα ομαδικός ο Σέρχιο) και να μπαίνει στην περιοχή, ενώ και ο Πόι είχε ανέβει και έπαιρνε συνεχώς ενέργειες από τα δεξιά. Στο 81' ο Κυβελίδης μετά από ωραία ενέργεια δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Το πολυπόθητο γκολ για το τρίποντο ήρθε στο 84ο λεπτό. Μετά από συνεχόμενες εναλλαγές της μπάλας από τους παίκτες του ΆΡΗ, αυτή πήγε στον Κυβελίδη, ο οποίος έβγαλε εξαιρετική γλυκιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Καμπανιακού, και ο Τάτος με πολύ ωραία κεφαλιά ολοκλήρωσε την ανατροπή και έδωσε στον ΆΡΗ άλλη μία νίκη!

Στις καθυστερήσεις η καρδιά μας άλλαξε λίγο θέση βλέποντας τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Σιδεράκη, ωστόσο το γκολ του Καμπανιακού ακυρώθηκε σωστότατα ως οφσάιντ, και έτσι το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους.



Οι παίκτες

Σιδεράκης (5): Κακές αντιδράσεις στο πρώτο ημίχρονο, ευθύνη στο γκολ, δε δέχτηκε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο.
Μελισσάς (5,5): Φανερά πεσμένο το πουλέν μου τις τελευταίες αγωνιστικές. Λογικό αφού έχει βγάλει 12 συνεχόμενα 90λεπτα.
Ιντζίδης (6): Καλός αμυντικά όποτε χρειάστηκε.
Ραούλ Μπράβο (-): Τραυματίστηκε και αποχώρησε νωρίς, δεν μπορεί να κριθεί. Θα μείνει 3 βδομάδες εκτός...
Τσουμάνης (6): Μέτρια προς καλή εμφάνιση, κυρίως επιθετικά.
Ρόβας (7): Άλλο ένα καλό παιχνίδι για τον Ρόβα, έχει εξελιχθεί σε πολύτιμη μονάδα.
Καλογέρης (6): Έχει δέσει καλά με τον Ρόβα, πρέπει να βελτιώσει λίγο τις μεταβιβάσεις του.
Πόι (6,5): Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του ΆΡΗ, ωστόσο του έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική απόφαση. Λίγα πράγματα στο πρώτο.
Ντούνης (6,5): Το αντίθετο με τον Πόι. Ο καλύτερος της ομάδας στο πρώτο μέρος, κακός στο δεύτερο με πολλές λάθος επιλογές. Πρέπει να είναι λίγο πιο ομαδικός.
Τάτος (6): Παρά το γκολ που πέτυχε, δεν έκανε καλό παιχνίδι. Του έλειψε η ουσία στις επιλογές του.
Καπνίδης (5,5): Σχεδόν ανύπαρκτος. Τον σώζει το γκολ που έβαλε.
Βουτσιάς (7): Έκανε ντεμπούτο, ως δεξί μπακ μάλιστα, και ήταν θετικότατος.
Κυβελίδης (6): Είχε την ασίστ στο γκολ και γενικά προσπάθησε και έτρεξε.
Κόκε (7): ΠΟΙΟΤΗΤΑ!



Συμπέρασμα

Άλλο ένα φετινό παιχνίδι από το οποίο κρατάμε μονάχα τους 3 βαθμούς της νίκης. Αδικαιολόγητα νωχελική η ομάδα, απέναντι σε έναν μετριότατο Καμπανιακό, ζορίστηκε για να πάρει τη νίκη και μάλιστα μέσα στην έδρα της. Επόμενο παιχνίδι την άλλη Κυριακή στην έδρα του δυνατού φέτος Βυζαντίου Κοκκινοχώματος.



Βίντεο



2 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 30 Νοεμβρίου 2015 στις 5:32 μ.μ.

Δεν υπαρχει πλεον κινητρο. Η διαφορα ξεφυγε και ολοι ξερουν οτι φετος κανουμε περιπατο με ολη τη σημασια της λεξης .

Ο Αναστοπουλος το ειχε πει απο την αρχη . Να καθαρισουμε μεχρι τις γιορτες την ανοδο (πραγμα που θα γινει) και μετα θα δωσει χρονο συμμετοχης σε αλλους παικτες και γενικα θα πειραματιστει. Πρεπει να γινουν αυτες οι δοκιμες για να ετοιμαστει η ομαδα για την Β του χρονου.

Unknown είπε... 30 Νοεμβρίου 2015 στις 6:19 μ.μ.

Συμφωνω. Προσωπικα το μονο που θελω ειναι να ερθει το γρηγοροτερο η ανοδος. Ετσι κι αλλιως σε 3 χρονια που θα μαι Α ουτε που θα θυμαμαι παιχνιδια οπως το χθεσινο.. Οι Αεκτσηδες που εριχναν κατι 7-8αρες σε χωρια τι καταλαβαν και τι θυμουνται; Απλα πρεπει να χτισουμε ομαδα και για τα επομενα χρονια, να δουμε απο φετος ποιοι αξιζουν να βρισκονται στο ροστερ τουλαχιστον στη Β του χρονου, αλλα κινητρο πρεπει να υπαρχει παντα οταν παιζεις στον ΑΡΗ. Αυτα θα τα συζητησουμε εκτενεστερα και την περιοδο των γιορτων, τωρα ειμαστε σε φουλ αγωνιστικους ρυθμους (σε ποδοσφαιρο και μπασκετ).