Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΆΡΗΣ - Απόλλων Καλαμαριάς 3-1 Επιστροφή με κακή εμφάνιση

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ σήμερα επέστρεψε στις νίκες, αφού επικράτησε επί του Απόλλωνα της Καλαμαριάς με σκορ 3-1, στο Κλεάνθης Βικελίδης, με γκολ των Τάτο, Ντούνη και Ν'Λουντούλου.

Εικόνα του αγώνα δεν είχαμε, ωστόσο εγώ προσωπικά καλύφθηκα πλήρως από την εξαιρετική μετάδοση των παιδιών από το Yellow Radio 92.8, οπότε πάμε να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι.



Ο αγώνας

Ο Αναστόπουλος, καθαρά βάση προσώπων, παρέταξε, κατά τη γνώμη μου, την καλύτερη δυνατή 11άδα. Ο Σιδεράκης έκανε το ντεμπούτο του κάτω από τα γκολποστ, όπως και ο Ιντζίδης στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μελισσά, με τους Ρόβα και Ραούλ Μπράβο να είναι δεξιά και αριστερά στην οπισθοφυλακή, αντιστοίχως. Καλογέρης (πρώτη φορά βασικός φέτος) και Καζναφέρης ήταν στα χαφ, με τον Τάτο στο 10, Ντούνης και Πόι στις πτέρυγες και ο Καπνίδης στην κορυφή. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν και οι Κυβελίδης (αντί Καπνίδη), Ν'Λουντούλου (αντί Ντούνη) και Ντόγος (αντί Πόι).

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε αρκετά καλά για τον ΆΡΗ. Στο πρώτο 20λεπτο είχε 3 πολύ καλές ευκαιρίες με Καπνίδη και Τάτο και γενικά ήλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού. Στο 21' ήρθε και το γκολ για την ομάδα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάτου και λανθασμένη εκτίμηση της φάσης από τον αντίπαλο γκολκιπερά. Και εκεί άλλαξε το παιχνίδι.

Οι άνθρωποι της Καλαμαριάς, με μπροστάρη τον γλοιώδη προπονητή τους, άρχισαν τις μαγκιές, παρότι ήξεραν ότι δεν τους παίρνει, διαματρυρόμενοι στο διαιτητή και πουλώντας τρέλα στον ΆΡΗ. Το ματς είχε ολιγόλεπτη διακοπή και αποσυντονίστηκαν εντελώς οι παίκτες των δύο ομάδων.

Έτσι, μέχρι την ανάπαυλα, παρακολουθήσαμε ένα παιχνίδι καθαρά δύναμης (χαρακτηριστικό ότι μεταξύ 27'-34' είχαμε 3 κίτρινες κάρτες!) , με τους παίκτες του ΆΡΗ να μη μπορούν αν βγάλουν μία καλή φάση και την άμυνα με έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να ανέβουν στο γήπεδο και να κάνουν μέχρι και δοκάρι στο τέλος του πρώτου ημιχρονίου!! Ο ΆΡΗΣ, μεταξύ γκολ και ημιχρόνου, πλην 2 σουτ των Ρόβα και Κάζνα που δεν ανησύχησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, δεν έβγαλε κάτι ιδιαίτερο και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ του ΆΡΗ.

Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο. Οι παίκτες του ΆΡΗ έκαναν πάρα πολλά λάθη συνεχόμενα, ενώ οι αντίπαλοι έψαχναν χώρους και έκαναν κάποιες μικροευκαιρίες, ενώ και ο ΆΡΗΣ έχασε ευκαιρία με τον Ντούνη στο 47'. Το 2ο γκολ επιτέλους ήρθε, για να αποβάλει το άγχος, στο 55ο λεπτό, με τον Ντούνη να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Καπνίδη και να κάνει το 2-0.

Παρότι ο ΆΡΗΣ ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων, άλλη μία άθλια αντίδραση της άμυνάς του τού στοίχησε το γκολ, στο 73'. 2 λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ του Κυβελίδη, ο οποίος στο 79' έχασε άλλη μία σπουδαία ευκαιρία να κλειδώσει το ματς.

Στο 84ο λεπτό ήρθε το πολυπόθητο 3ο γκολ για να κλειδώσει το ματς. Ο Ν'Λουντούλου αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή, αφού με πολύ ωραία ενέργεια και σουτ έκανε το 3-1! Ο Γάλλος έχασε μία καλή ευκαιρία στις καθυστέρησεις, χωρίς να υπάρχει άλλη φάση στο υπόλοιπο διάστημα, με το 3-1 να μένει μέχρι τέλους.



Οι παίκτες

Σιδεράκης (5): Πολύ κακό ντεμπούτο, με απογοήτευσε. Ελπίζω να ανέβει.
Μελισσάς (5): Μπορεί πολύ καλύτερα, είχε στιγμές που έχανε τη συγκέντρωσή του.
Ιντζίδης (7): Θετικότατο ντεμπούτο, ο καλύτερος της αμυντικής γραμμής, αξίζει να έχει σημαντικό ρόλο.
Καζναφέρης (6,5): Είτε σαν αμυντικό χαφ, είτε σαν δεξί μπακ, ήταν αρκετά καλός. Απαραίτητη μονάδα στον φετινό ΆΡΗ από οποιαδήποτε θέση.
Ραούλ Μπράβο (5): Το πρώτο κακό του παιχνίδι.
Ρόβας (6): Έπαιξε για λίγο και δεξί μπακ, αλλά και αμυντικό χαφ το περισσότερο μέρος του παιχνιδιού. Γενικά ήταν αρκετά καλός.
Καλογέρης (7): Σχεδόν αλάνθαστος, πρέπει να ξεκινάει σε περισσότερα ματς.
Τάτος (7): Βαρόμετρο.
Πόι (7): Δε σκόραρε, αλλά ήταν πολύ κινητικός και ουσιαστικός. Πρέπει να ξεκινάει.
Ντούνης (6,5): Βοήθησε πολύ, σκόραρε και πάλι.
Καπνίδης (4,5): Είχε μία ευκαιρία και μία ασίστ, κατά τ' άλλα άφαντος. Φοβάμαι ότι σιγά σιγά με τον ανταγωνισμό μήπως έρθει η πτώση στην απόδοσή του.
Κυβελίδης (5): Πρέπει να ευστοχεί στις ευκαιρίες που κάνει. Κάποια στιγμή θα ξεμπουκώσει, το πιστεύω.
Ν'Λουντούλου (7): Μπήκε και για άλλη μια φορά έδωσε ταχύτητα και κινητικότητα, ενώ πέτυχε και ένα καθαρά προσωπικό γκολ.
Ντόγος (-): Δεν μπορεί να κριθεί.



Συμπέρασμα

Πραγματικά το μόνο που κρατάω από το σημερινό παιχνίδι είναι οι 3 βαθμοί. Η απόδοση των παικτών του ΆΡΗ ήταν για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα κάτω του μετρίου. Επίσης, κρατάω και το θετικότατο ντεμπούτο του Ιντζίδη. Η ομάδα πρέπει, εκτός από τις νίκες, να επιστρέψει και στις καλές εμφανίσεις, στην Κοζάνη, την Κυριακή.

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 4 Νοεμβρίου 2015 στις 11:39 μ.μ.

Κακώς δίνουμε σε αυτές τις ομαδούλες την ευκαιρία να φωνάζουν για τη διαιτησία ή να κλείνονται στα καρέ τους και να προσπαθούν να κρατήσουν το 0 στην άμυνα. Μπαίνεις και τις κλείνεις στα καρέ τους, κάνοντάς τους να είναι ευχαριστημένοι αν δεχθούν λιγότερα από 3 γκολ.

Τέλος πάντων, συνεχίζουμε 6/7...

Giorgos T. είπε... 4 Νοεμβρίου 2015 στις 11:56 μ.μ.

Χωρις εικονα απο το ματς , μενω σε οσα ειπες νικο.