Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

ΆΡΗΣ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-0 Καπνίδης on fire, επιστροφή Κόκε

Καλησπέρα σε όλους. Ένα όμορφο Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε χθες, με τον ΆΡΗ να νικάει εύκολα και στο ποδόσφαιρο, αφού επικράτησε με 3-0 επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Ο Αντώνης Καπνίδης πέτυχε άλλα 2 γκολ (ο Κυβελίδης το τρίτο), ενώ ο Σέρχιο Κόκε φόρεσε ξανά τη φανέλα του ΆΡΗ μετά από 4,5 χρόνια! Πάμε να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι.





Ο αγώνας

Το κλασικό 4-2-3-1 από τον Αναστό, που επέλεξε να ξεκουράσει τον Ραούλ Μπράβο, αφού ο Ισπανός είχε 9 σερί 90λεπτα (Μελισσάς και Καζναφέρης χθες έφτασαν τα 10!) και έρχονται άλλα 2 ματς μέσα στη βδομάδα. Επίσης, επέλεξε τον Σιδεράκη αντί του Τζινάρ κάτω από τα γκολπόστ, ενώ επέστρεψε και ο Τσουμάνης στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι υπόλοιποι, πάνω κάτω οι γνωστοί. Μελισσάς-Ιντζίδης στόπερ, Κάζνα δεξί μπακ, Ρόβας-Καλογέρης χαφ, Ντούνης-Πόι στα πλάγια, Καπνίδης κορυφή και πίσω του ο Τάτος.

Ο ΆΡΗΣ μπήκε πολύ δυναμικά στον αγώνα, και μέχρι τη συμπλήρωση 10λέπτου έχασε 2 ευκαιρίες με Ντούνη (δοκάρι) και Πόι. Στο 33' ο Τάτος έστειλε με φάουλ τη μπάλα στο δοκάρι και πάλι, ωστόσο 4 λεπτά αργότερα ήρθε το γκολ. Ο Ντούνης έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα αριστερά, έστειλε τη μπάλα στην περιοχή, όπου ο Καπνίδης με προβολή άνοιξε το σκορ. Σκορ ημιχρόνου το 1-0, αν μη τι άλλο μαγική εικόνα.

Στην επανάληψη, ο ΆΡΗΣ είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο στο 70', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Τάτου, ο Καπνίδης, με μία... περίεργη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 82ο λεπτό ο Αναστόπουλος έριξε στο παιχνίδι και τον Σέρχιο Κόκε, αντί του Ρόβα, με τον Ισπανό να μπαίνει στο γήπεδο σε κλίμα αποθέωσης, και πρόλαβε να δείξει την κλάση του, έχοντας συμμετοχή στο 3ο γκολ: Ο Τάτος του έδωσε τη μπάλα και έκανε κίνηση, ο Κόκε τον βρήκε εξαιρετικά με κάθετη μπαλιά, με τον Τάτο να στρώνει στον Κυβελίδη και αυτός από πολύ κοντά να διαμορφώνει το τελικό 3-0.



Οι παίκτες

Δε θα ήθελα να αναφερθώ εκτενώς προσωπικά στον καθένα, καθότι δεν υπήρξε κάποιος που να υστέρησαν. Εξαιρετική η άμυνα στις αντιδράσεις της, πολλές βοήθειες από τα χαφ σε όλους τους τομείς, σε πολύ καλή μέρα η μεσοεπιθετική γραμμή, συνθέτουν το μοτίβο μίας ολοκληρωμένης εμφάνισης από τον ΆΡΗ. Τώρα, αν μου ζητούσατε να βγάλω MVP, αυτός θα ήταν ή ο Καπνίδης με τα 2 γκολ του, ή ο Τάτος με τις 2 ασίστ και την κινητικότητα σε όλο το παιχνίδι.



Συμπέρασμα

Μία εύκολη νίκη σε συνδυασμό με πολύ καλή απόδοση για τον ΆΡΗ. Έρχονται τώρα άλλα 2 παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, Τετάρτη με Εορδαϊκό εκτός, και Κυριακή με Καμπανιακό εντός, στα οποία αν πάρουμε 2 νίκες θα έχει κριθεί η άνοδος, κατά τη γνώμη μου. Η ομάδα ανεβαίνει, οι παίκτες δένονται ακόμα περισσότερο και βλέπουμε όμορφο ποδόσφαιρο. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.



Υ.Γ. Μεγάλε Νίκο Κυζερίδη, τίμησες όσο λίγοι τις φανέλες των 2 αγαπημένων μου ομάδων και σε ευχαριστώ γι' αυτό. Σου εύχομαι να μπορέσεις γρήγορα να ξεπεράσεις το πρόβλημά σου!



Υ.Γ.2 ΚΟΚΕΕΕΕΕ ΚΟΚΕΕΕΕΕΕ





Βίντεο

0 σχόλια: