Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Απολογισμός ως τώρα στο Eurocup και η συνέχεια

Καλησπέρα σε όλους. Μπαίνουμε σε ρυθμούς αυτοκράτορα, καθώς μέσα σε 4 μέρες δίνουμε 2 πολύ σημαντικά ματς σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Το πρώτο είναι σήμερα, στην 6η αγωνιστική (και 1η του 2ου γύρου) των ομίλων, όπου υποδεχόμαστε την Τράμπζονσπορ στο Παλέ (σόρι, θα αργήσει να με βγάινει Nick Galis Hall).

Πάμε να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε τη συνέχεια.


Οι αγώνες μέχρι τώρα

Πατήστε πάνω στα γράμματα για να δείτε το άρθρο των αγώνων με Τράμπζονσπορ, Ούνιξ και Στεάουα.

Τράμπζονσπορ-ΆΡΗΣ 74-71
ΆΡΗΣ-Μπούντσουτσνοστ 75-57
Ούνιξ Καζάν-ΆΡΗΣ 64-64 (73-74 παρ.)
ΆΡΗΣ-Στεάουα 70-66
Μπάνβιτ-ΆΡΗΣ 96-84

Στατιστικά: 5 ματς, 3 νίκες-2 ήττες, 374-366 πόντοι



Η συνέχεια

Στο θέμα της πρόκρισης, τα πάντα είναι εφικτά. Η ομάδα έχει καλό υλικό (πιστεύω μέσα στα 3 καλύτερα του ομίλου) και μπορεί να προκριθεί. Κοίταξα από προηγούμενες σεζόν, και είδα ότι με 6 νίκες (σε 10 ματς) έχει κατά 99% εξασφαλίσει την πρόκριση. Πιστεύω πως στα επόμενα 5 παιχνίδια, μπορούμε να κάνουμε άλλες 3 νίκες. Οι πιο πιθανές θα μπορούσαν να είναι τα 2 εντός με Τράμπζονσπορ (σήμερα) και Μπάνβιτ, και σε 1 τουλάχιστον από τα εκτός, με Μπούντουτσνοστ ή Στεάουα.

Προς το παρόν, όμως, επικεντρωνόμαστε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο σημερινό ματς. Η ομάδα κατέστρεψε το σερί της με 2 συνεχόμενες ήττες από Μπάνβιτ και Κόροιβο, και πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την υπόθεση πρόκριση. Αγωνιζόμαστε σε μία ομάδα, που στο πρώτο παιχνίδι την κοντράραμε πάρα πολύ και χάσαμε στις λεπτομέρειες, οπότε σήμερα με την στήριξη του κόσμου, μπορούμε να κερδίσουμε. Η Τράμπζονσπορ έχει ίδια στατιστικά με εμάς (3-2), πράγμα που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο σημαντικό.


VAMOS ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!!

0 σχόλια: