Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Καθηγητές της προπαγάνδας..

Γεια σας κι από μένα, είμαι νέο μέλος στο blog και όπως θα παρατηρήσετε στη συνέχεια το περιεχόμενο των άρθρων μου θα έχει έναν πιο "πικάντικο" και οπαδικό χαρακτήρα!

Πολύς λόγος έχει γίνει λοιπόν για τον επερχόμενο τελικό κυπέλλου της ζέλας και της ομαδούλας της Κλεάνθους...
Η προπαγάνδα έχει ήδη αρχίσει πριν καλά καλά ξεκινήσουν να διανέμονται τα εισιτήρια του αγώνα. Οι "αντικειμενικές" ασπρόμαυρες εφημερίδες της πόλης του ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ κάνουν ήδη λόγο για παρουσία πάνω από 25.000 αλλόθρησκους + 2.500 προσκλήσεις την στιγμή που τα επίσημα εισιτήρια που παρέλαβε κάθε ομάδα ανέρχονται σε 21.720 ενώ οι προσκλήσεις για το εν λόγο παιχνίδι είναι ελάχιστες και μάλιστα οι "οπαδοί" της ζέλας τα έχουν εξαντλήσει ήδη... Μην σας φανεί παράξενο λοιπόν αν ακούσετε για 35 ή 40.000 κόσμο στις κερκίδες του Ο.Α.Κ.Α.

Παράλληλα, ανακάλυψαν ότι ο ΑΡΗΣ είχε επιστρέψει μερίδα εισιτηρίων (την στιγμή που στις 21/04/2013 η Π.Α.Ε. ενημέρωσε επίσημα το sold out) προσπαθώντας να καλύψουν το γεγονός ότι δεν πήραν ανάλογο αριθμό εισιτηρίων με αυτόν που πήρε ο ΑΡΗΣ 4 χρόνια νωρίτερα (κυρίως για τα καραγκιοζιλίκια στον ημιτελικό με το άλλοτε "αδερφό σωματείο" του γαύρου). Σε μια από τις καλύτερες χρονιές της ιστορίας τους, ακόμα και με αυτόν τον ΑΡΗ, το κόμπλεξ τους είναι ξεκάθαρο!!

Βέβαια αυτή η κατευθυνόμενη πληροφόρηση ΔΕΝ μας κάνει καμία ιδιαίτερη εντύπωση μιας και έχει γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της οπαδικής τους κουλτούρας. Θυμηθείτε ότι το γήπεδο της Τούμπας είναι το μοναδικό πτυσσόμενο γήπεδο στον κόσμο με την χωρητικότητά του ν' αυξάνεται από τις 28.703 θέσεις στις 36-37.000 ανάλογα πάντα με τον πρόλογο που θέλουν να πουλήσουν κάθε φορά!!


Όπως και να 'χει, η μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση του ελληνικού αθλητισμού ΔΕΝ θ' αλλάξει αύριο κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά τόσο οι οπαδοί τους όσο και οι κονδυλοφόροι (δημοσιογράφοι - οπαδοί) της ομάδας τους που σαν μωρά παιδιά προσπαθούν να προπαγανδίσουν την φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδας. 350 πούλμαν, περισσότερα από 2.500 Ι.Χ. και 8 ναυλωμένες πτήσεις τσάρτερ συνέθεσαν το σκηνικό της καθόδου του τεράστιου και παντελονάτου λαού του ΑΡΗ!

Ο Μπούζας ζει...
Όσο για τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης τι να πει κανείς; Όλη την εβδομάδα είχαμε 24 ώρες ασπρόμαυρο ρεπορτάζ. Βγήκαν ειδικά ένθετα σε εφημερίδες, είχαμε έκτακτες εκπομπές, ενώ κάποιες εκπομπές που κυρίως αφορούν είτε εμάς είτε τους Πόντιους Κατερίνης αναβλήθηκαν.

Και σαν να μην έφτανε όλο αυτο, λιγότερο από 24 ώρες πριν την έναρξη του τελικού και σε όλες αυτές τις εκπομπές μοιράζουν ακόμα δεκάδες εισιτήρια. Οι σύδενσμοί τους ΔΕΝ έχουν ξεπουλήσει ακόμη και δημοσιογραφίσκοι τους προσπαθούν να σώσουν το ρεζιλίκι τους καθώς όχι μόνο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα sold out, αλλά σε κάθε ερώτηση που τους γίνεται για τα εισιτήρια ΔΕΝ υπάρχει κάποια πειστική απάντηση!!

Ρε μεμέτια, τόσος νταλκάς για τον ΑΡΗ , τόσο κόμπλεξ βγάζετε με την πρώτη ευκαιρία, τόσα "θα" έχουμε ακούσει τα τελευταία χρόνια για την "εκδρομάρα" που θα κάνατε και ΔΕΝ μπορείτε να πουλήσετε σχεδόν 5.000 εισιτήρια λιγότερα με πληρωμένη εκδρομή..?? Δεν μπορούμε φυσικά να περιμένουμε τίποτα λιγότερο από έναν λαό που έχει εξευτελίσει όλους τους οπαδικούς  άγραφους νόμους προσπαθώντας να αποδείξει την οπαδική του ανυπαρξία σε όλα τα αμιγώς οπαδικά σκηνικά! Οι οπαδικές μας παραστάσεις σε όλη την Ευρώπη θα στοιχειώνουν για πάντα τους εφιάλτες σας φαφλατάδες...

Υ.Γ. 1: Στα χειρότερά μας, οι καλύτεροι όλων. Στα καλύτερά μας, κρυφτείτε...
Υ.Γ. 2: ΑΡΗ ζωή μου, αναπνοή μου.
   


42 σχόλια:

VardARIS είπε... 25 Απριλίου 2014 στις 10:52 μ.μ.

Καλή αρχή ΝeTo3.

Ο NeTo3 είναι φιλαράκι και θα σχολιάζει και αυτός όποτε έχει χρόνο τα του Άρη μας...

Unknown είπε... 25 Απριλίου 2014 στις 11:33 μ.μ.

Καλως ηρθες φιλε Νετο!

Ωραια αρχη εκανες! ;)

Giorgos T. είπε... 25 Απριλίου 2014 στις 11:34 μ.μ.

Καλη αρχη φιλε Νετο.

Αληθεια τα οσα λες στο αρθρο , το ξερουμε απο καιρο οτι ειναι πρωτοι στις ρουφιανιες και στην παπαρολογια οι συμπολιτες , αλλα πλεον ξεφτιλιζονται μονοι τους !

Και επειδη στον τελικο περιμενω...περιπατο του ΠΑΟ , θα ηθελα να δω και την αντιδραση τους μετα απο πιθανη ηττα !

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 1:42 π.μ.

Κάκιστη θα χαρακτήριζα την απόφαση σας να κλείσετε το τσατ. Αυτό με τους ανεπιθύμητους αναγνώστες μπορεί να συμβαίνει για πάντα.Στο κάτω-κάτω αυτοί γίνονται ρεζίλι. Αλλά νομίζω ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν και η πιο ενδεδειγμένη.

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 1:47 π.μ.

Φίλε Ανώνυμε αν παρακολουθούσες τι γίνεται τις τελευταίες 2 μέρες στο cbox θα είχες διαφορετική άποψη. Δεν πήγαινε άλλο. Μέχρι να βρεθεί μια λύση, θα μείνει ως έχει...

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 1:52 π.μ.

Έλα ρε φίλε τώρα. Παρακολουθώ τι γίνεται. Αυτοί μπορεί να είναι και ευχαριστημένοι τώρα. Έτσι θα συνεχίσουν και όταν ξαναμπεί το τσατ. Στην χειρότερη ας ήταν ανοιχτό και ας έλεγαν ότι έλεγαν. Θα βαριόντουσαν και θα αποχωρούσαν από αυτό. Τώρα μόνο αυτοί που σχολιάζουν κανονικά θα έχουν πρόβλημα. Δεν γίνεται να το κάνετε private που λέγατε το πρωί ;

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 1:54 π.μ.

Θα δούμε τι επιλογές υπάρχουν και θα σας ενημερώσουμε όταν θα έχουμε νεότερα...

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 2:17 π.μ.

Ξέρεις ποιο είναι το θέμα; Ότι δε μας τρολάρουν ασπρόμαυροι ή γριές, αλλά δικοί μας με μυαλό 5χρονου...

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 12:10 μ.μ.

ΣΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ
ΚΑΜΕΝΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ

Unknown είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 2:22 μ.μ.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151957226406901&set=pb.76937961900.-2207520000.1398510942.&type=3&theater

Μπειτε και δειτε...
Μονο ο ΑΡΗΣ τετοιες εκδρομες μ*****πανα!

Οι γελοιοι παιρνουν τις φωτο απο την εκδρομη του ΑΡΗ για δικες τους! Σαπιοι!

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 3:10 μ.μ.


Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Κ20 του Αρη στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 16η αγωνιστική. Οι κίτρινοι συνέτριψαν την ομάδα της Αρκαδίας με 4-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης και χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους, που απόλαυσαν εξαιρετικό θέαμα.

Ο Αρης ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα


ΣΧΟΛΙΟ: ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΤΑ!!!

NeTo3 είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 3:12 μ.μ.

ετοιμαζεται ηδη το υλικο απο την εκδρομη των φιλοξενουμενων της πολης και αυριο το πρωι το αργοτερο θα υπαρχει και το δευτερο μερος της ξευτιλας τους που το αποκαλουν εκδρομη τελικου..

ρωτηστε μας, να σας πουμε πως γινεται...

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 6:18 μ.μ.

Καλησπέρα και πάλι.

Εν ολίγοις επειδή τα συζηταμε κάθε μέρα, η απόφαση σας να κλείσετε το τσατ σας αφήνει στα μάτια μου τελείως έκθετους. Και εξηγούμαι...

Με την απόφαση αυτή πρόβλημα θα έχουν μόνο τα ενεργή μέλη του τσατ.
Τα τρολ/χαζοί οπαδοί μας υπάρχουν πάντα, δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται σε αυτόν τον ιστότοπο, απλώς ίσως η στάση σας νομίζω δεν ήταν σωστή απέναντι τους. Έπρεπε να τους αφήνατε τα σχόλια, να λένε ότι ήθελαν να πουν και μετά αυτοί θα φεύγαν. Αντιθέτως κάποιοι (όπως εχθές ένας φίλος) προσπαθούσαν να πάνε κόντρα σε αυτούς κάτι που είχε ως άμεση συνέπεια την συνέχεια της δράσης τους.

Το τσατ αυτό είναι το καλύτερο, τα άλλα είναι ακόμη χειρότερα οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται αλλαγή τσατ. Δεν ξέρω αν μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο αλλά το τσατ πρέπει να γυρίσει με την απαραίτητη προυπόθεση την ώριμη συμπεριφορά από κάθε υγιή αναγνώστη.

Περιμένω τα σχόλια σας και τις απαντήσεις όχι μόνο σε αυτό το σχόλια αλλά και τα παραπάνω αναπάντητα...Στην χειρότερη (και λέω στην χειρότερη) να μας πείτε τι σκέφτεστε για το τσατ και μαζί με τις συνολικές ιδέες των αναγνωστών να παρθεί η πιο ώριμη και συνεπώς σωστή απόφαση.

Ελπίζω να επιστρέψει σύντομα το τσατ...

υγ.Στο κάτω-κάτω αυτοί οι αναγνώστες πάντα θα υπάρχουν, ειδικά άμα πάρει και Ο ΜΠΑΟΚ το κύπελλο....

Vamos_G1 είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 6:36 μ.μ.

"Ανώνυμε" επειδή βλέπω έχεις κάνει καμιά δεκαριά σχόλια όλα στο ίδιο στυλ κ προφανώς ανέβασες πυρετό που έκλεισε το τσατ, είμαι σίγουρος πια ότι είσαι ένας από αυτούς που τρόλαραν. Άραξε με τις "υποδείξεις" λοιπόν, πάρε κανένα ηρεμιστικό αν δεν την παλεύεις, τράβα κ καμία στο κάτω-κάτω κ άντε γεια...

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 6:38 μ.μ.

Εγώ έχω κάνει τα σχόλια 1:42, 1:52, 1:56 και πριν. Άρα 4 σχόλια. και όχι δεν ήμουν από αυτούς που τρόλαραν

Vamos_G1 είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 7:10 μ.μ.

Πολλοί ανώνυμοι μαζευτήκατε λοιπόν. Βρείτε ζωή...

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 7:16 μ.μ.

Έχεις δίκιο. Ίσως πρέπει στα σχόλια να μιλάμε μόνο με λογαριασμό. Βάλτε μία τέτοια ρύθμιση...Αλλά δεν σημαίνει πως όποιος είναι ανώνυμος τρολάρει.

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 7:34 μ.μ.

ογαριασμός οπαδών του ΠΑΟΚ στο facebook φέρεται να παρουσίασε τη φωτογραφία στην οποία διακρίνονται οπαδοί του ΑΡΗ ως φωτογραφία οπαδών του ΠΑΟΚ.


Το γεγονος οτι οι οπαδοι του ΠΑΟΚ δεν καταφεραν να εξαντλησουν τα εισιτηρια αν και ηταν λιγοτερα απο αυτα της μετακινησης του κοσμου του ΑΡΗ τους οδηγει σε περιεργες προπαγανδιστικες πραξεις. Αλλο 320 λεωφορεια και αλλο 176 συμφωνα με τα επισημα στοιχεια της αστυνομιας. Δειτε το ρεπορταζ του contra.gr και θα καταλαβετε...


ΣΧΟΛΙΟ: ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ....ΧΑΧΑΧΑ..ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

Φίλε ανώνυμε με τις τελίτσες, αλήθεια για ποιον λόγο εξακολουθείς να μην βάζεις το ψευδώνυμό σου; Εκτός και αν φοβάσαι τον 14χρονο με τον οποίο λες ότι "αρπάχτηκες".

Από εκεί και πέρα μου είπες ότι τελευταία φορά είχες σχολιάσει όταν έφυγε ο jim. Αφού είσαι τόσο υπέρμαχος του cbox πώς και δεν είχες σχολιάσει τόσο καιρό;

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 7:56 μ.μ.

Δεν έχει σημασία που δεν σχολιάζω.

Από εκεί και πέρα Βαρδάρη εγώ δεν είπα ότι αρπάχτηκα με το 14χρόνο. Και γιατί το έχεις σε εισαγωγικα;

Και ξαναλέω ότι από όλα τα παραπάνω σχόλια μόνο 3-4 είναι δικά μου.

Εν ολίγοις, δεν καταλαβαίνω τα ερωτήματα σου

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 7:59 μ.μ.

Αυτό που λέω 'φίλε με τις τελίτσες", είναι ότι τόσο καιρό το cbox υπήρχε και κανένας δεν σχολίαζε πέρα από κάτι 14χρονους και trolls.

Τώρα γιατί ξαφνικά τόσο καημός με το cbox?

Προσωπικά συμφωνώ ότι πρέπει να υπάρχει, για αυτό και ως blog πληρώνουμε 2 € τον μήνα για να υπάρχει.

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 8:08 μ.μ.

Δεν καταλαβαίνω τα υπονούμενα σου φίλε Βαρδάρη. Εγώ χαλάστηκα πολύ με την φυγή του Τζιμ από εκείνη την στιγμή η επισκεψιμότητα έχει πέσει πάρα πολύ και στην ουσία τον τελευταίο μήνα σχολιάζετε μόνο εσείς οι συντάκτες εκεί και ο βάμος που ελέγχει το τσατ εξάλλου! Αυτό πρέπει να το παραδεχτείτε. Ακόμα και με την φυγή άλλων αναγνωστών όπως ο Marauder και ο Arisleme και πολλούς ακόμα έπεσε ακόμα περισσότερο, κάτι το οποίο θα πρέπει να σας προβληματίζει πολύ

Παρόλα αυτά, το τσατ πρέπει να υπάρχει καθώς είναι ένα μέσο στο οποίο διαδίδονται πολλές γνώμες και υπάρχουν αρκετές αντικρουόμενες απόψεις που δημιουργούν κάποιες φορές σε έναν υγιής διάλογο.

Εκτός από αυτό, μέσω του τσατ έχετε την πλειοψηφία των αναγνωστών και με αυτές τις πράξεις σας τιμωρούνται αυτοί και όχι οι πραγματικοί υπαίτιοι...Και βέβαια μέσα από το τσατ υπάρχει η επισκεψιμότητα που υπάρχει σε αυτό το ιστιολόγιο.

Το τσατ πρέπει να γυρίσει, τώρα αν κάποιοι αναγνώστες έχουν όρεξη για λογομαχίες κλπ ας μην πουν τίποτα και ας το αφήσουν αποκλειστικά σε εσάς, τους διαχειριστές. Το τσατ πάντως πρέπει να υπάρχει.

Περιμένω τα υπονοούμενα σου φίλε Βαρδάρη να σταλθούν με έναν πιο ξεκάθαρο τρόπο αυτήν την φορά..

Στην διάθεση σας..

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 8:27 μ.μ.

Πώς ξέρεις αν η επισκεψιμότητα έχει πέσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; Μήπως μπορείς και μπαίνεις στο www.blogger.com με τους κωδικούς μας και βλέπεις τα στοιχεία;

Επειδή λοιπόν δεν τους έχεις, να σε πληροφορήσω μια και ενδιαφέρεσαι τόσο, ότι η επισκεψιμότητα είναι σταθερή, γύρω στα 400 χτυπήματα μέσο όρο/ημέρα. Έχουμε ανέβει πολύ και στα likes στο fb (στα 1300+). Και όλα αυτά ενώ υπάρχει τρομερή απογοήτευση από τον κόσμο του Άρη, λόγω της κάκιστης εικόνας της ομάδας μας.

Το αν εσύ επιθυμείς να έχουμε άτομα στο blog σαν τον jim (ξερόλας από τους λίγους, ενώ όπως ο ίδιος είπε τον κρατούσαμε μόνο για τα ΘΕΙΚΑ του άρθρα!) και τον Marauder που τρόλαρε στο cbox (κάνοντας ερωτήσεις και απαντώντας ο ίδιος με άλλο ψευδώνυμο) είναι δικό σου θέμα. Επειδή όμως είναι δικό μας το blog να μας επιτρέψεις να έχουμε τη δική μας άποψη.

Αν θέλεις δημιουργείς εσύ ένα blog και τότε μπορείς έχεις για συντάκτη τον jim και για αναγνώστη τον Marauder...

Κλείνοντας σχετικά με το cbox: σου εξηγώ και πάλι ότι αν δεν θεωρούσαμε πως δεν είναι χρήσιμο τότε εξαρχής δε θα το βάζαμε, και δε θα χρειαζόταν ο Red dragon να πληρώνει 2 € τον μήνα. Το είχαμε επειδή θεωρούσαμε ότι είχε κάτι να δώσει.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε 24 ώρες συνδεδεμένοι για να σβήνουμε σχόλια. Έχουμε και δουλειές να κάνουμε. Όλα αυτά για μερικά μαλακ...μένα που μπαίνουν και γράφουν ό,τι να ναι.

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 8:34 μ.μ.

Στο τσατ εχει πεσει η επισκεψιμοτητα αυτο λεω.*(και ισχυει) Τελικα με το τσατ τι θα γινει ομως? Ακομα να μας πειτε ποτε θα ξαναλειτουργησει η καλυτερα τις πιθανες λυσεις που λεγατε χθες..

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 8:41 μ.μ.

Τι ακριβώς ισχύει; Που ο Μarauder είχε καμιά 10αριά ψευδώνυμα και φαινόταν ότι είχε κίνηση το chat?

Ή δεν βλέπεις κατά τα άλλα ότι ο κόσμος του Άρη είναι απογοητευμένος; Δεν βλέπεις στα ραδιόφωνα τι γίνεται; Εκπομπές φιλάθλων και δεν ακούς Αρειανό.

Για το chat δεν εξαρτάται μόνο από μένα. Περιμένω και την άποψη του Red, αυτός έχει περισσότερες γνώσεις όσον αφορά περί σχεδιασμού ιστοσελίδων.

Όταν θα έχουμε νέα θα το μάθεις. Μέχρι τότε δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις...

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 8:47 μ.μ.

Ας πουν την γνώμη τους και τα υπόλοιπα παιδιά του ιστιολογιού για αυτό το θέμα. Γιατί - σωστά - λένε ότι κουράζει αυτή η κατάσταση..Ας προτείνουν λύσεις.

υγ. αυτο με τον μαραουντερ σαν δικαιολογια το βλεπω (αληθεια εκτος του κωστα με ποια αλλα ψευδωνυμα σχολιαζε;;;), Χαρακτηριστικά αναφέρω τα ονόματα των Τζιμ, Arisleme, Skolix, gymless,kitrinosfilakas,

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 8:57 μ.μ.

Η συγκεκριμένη κατάσταση κούρασε εμένα, τον Vamos, τον Nick, που θα έπρεπε να είμαστε συνδεδεμένοι 24-7, ώστε να σβήνουμε σχόλια και βρισιές. Και όπως θα γνωρίζεις, το συγκεκριμένο blog το κρατάμε μόνο και μόνο για την καψούρα μας για τον Άρη. Ούτε δουλειά μας είναι, ούτε βγάζουμε μεροκάματο από αυτό, ώστε να βαράμε 8ωρα...

Ανώνυμε το κλείνω εδώ το θέμα για να μην κουράζουμε. Είναι άδικο και για τον ΝeTo που ανέβασε άρθρο και όλα τα σχόλια είναι άσχετα.

Ανώνυμος είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 9:03 μ.μ.

Κάπου πρέπει να γίνουν αυτές οι συζητήσεις. Από την στιγμή που δεν υπάρχει τσατ αναγκαστικά εδώ θα γίνουν. Περιμένω και από τα υπόλοιπα παιδιά να πάρουν τις θέσεις τους πάνω στο θέμα ώστε να επανέρθει γρήγορα το τσατ ή έστω να βρεθεί μία λύση

Και 2 ερωτησούλες τελευταίες.

Ο Μαράουντερ εκτός του Κώστα με ποια άλλα νικνέιμ σχολίαζε;;;

Ο Τζιμ δεν έφυγε μόνος του. Αναγκάστηκε να φύγει;; Κάνω λάθος,,,και επίσης κα τον Γενάρη ήμασταν σε κακή κατάσταση αλλά το μπλογκ ήταν φουλ..

Φιλικά πάντα...

VardARIS είπε... 26 Απριλίου 2014 στις 10:07 μ.μ.

O Marauder τσεκαρισμένα σχολίαζε κατά καιρούς ως Sifakis, ως super3, ως Marauder, ως Κώστας και ποιος ξέρει πόσα άλλα ψευδώνυμα χρησιμοποιούσε... Τι να μου πεις για άτομο που εύχεται στον εαυτό του Χρόνια Πολλά και απαντάει ο ίδιος με άλλο ψευδώνυμο; Αν δεν είναι αυτός πειραγμένος, τότε ποιος είναι;

Όσο για τον Jim, αν θέλεις μπορώ να σου στείλω το αρχείο για να τσεκάρεις αν έφυγε μόνος του ή όχι. Μιλάμε για άτομο που έγραφε:

"να καθεσαι να γράφεις τόσο ιστορικα αρθρα για τον ΑΡΗ,
να αγγιζεις τις ψυχες των απανταχου ΑΡΕΙΑΝΩΝ και να σε βγαζουν οι τύποι τον πιο αχώνευτο. Γίνεσαι φανατικό μπαοκι η οχι ; ; ;".

Και το ρεσιτάλ του συνεχίστηκε στον τελικό κυπέλλου (μπάσκετ) όταν έκραζε τους παίκτες του Άρη ως ξεφτυλισμένους. Και εγώ, ένας Χρήστος και κάποια άλλα παιδιά του λέγαμε τι είναι αυτά που λες, αυτός συνέχιζε την ιστορία της Βούρτση, ότι δε με χωνεύουν κλπ...

Και το κλείνω λέγοντας: μαθήματα αρειανοσύνης δε θα μου κάνει κάποιος που δεν πηγαίνει καν στο γήπεδο. Άτομο που έκραζε τους πάντες, ξερόλας από τους λίγους, αλλά όταν του έλεγες πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγες στο γήπεδο, σου έλεγε: σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο...

Αρκετά ασχολήθηκα με τα συγκεκριμένα άτομα. Ευτυχώς που μας άδεισαν τη γωνιά και ησυχάσαμε.

Όσο για τον Γενάρη που λες, η ομάδα πάλευε για παραμονή. Τώρα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο.

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 12:30 π.μ.

ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ..ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ..ΣΤΙΣ 1 ΘΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΩ.....

ΜΑΡΑΟΥΝΤΕΡ

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 12:50 π.μ.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία γκολ έφθαναν στον Παναθηναϊκό, που ισοπέδωσε τον ΠΑΟΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας


Την παράδοση που τον θέλει να δέχεται τέσσερα γκολ όποτε παίζει τελικό στο ΟΑΚΑ(το 1985 είχε ηττηθεί με το ίδιο σκορ από τη Λάρισα), διατήρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε 4-1 από τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδας, σε ένα παιχνίδι το οποίο πήραν με… σβηστές μηχανές.


ΣΧΟΛΙΟ: ΧΑΧΑΧΑ..ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ..ΕΙΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 1:02 π.μ.

APOFASIZO NA LISO ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ..

Δεν ειχα σκοπο να τα πω τα παρακατω ακομα και αν με περναγατε/ (που με περασατε για τρελο) αλλα οπως ηρθε η κατασταση..

Με τον ΚΚωστα που τοσο θεμα γινεται αδερφια ειμαστε (και οι 2 αρειανοι με τις γνωστες ηλικιες). Απλως δεν θελαμε να αποκαλυφτει για dikoys mas
λογους ειδικα μετα τους τσακωμους που ειχε ο Κωστας με τον Βαμος. Αρα ολη αυτη η φημη οτι τρολαρω κλπ δεν ισχυει...

Ο Σηφακης ημουν εγω μια φορα και θα το παραδεχομουν αλλα με προλαβανε καποιοι και με λεγανε trol και ετσι δεν μπορουσα να το παραδεχτω μιας που το κλιμα
δεν ηταν και πολυ...ευνοικο.
Στο κατω-κατω το σχολιο
του Σηφακη μετα οτι ειμαι (diladi aytos) ο ενας και μοναδικος με αδειασε καπως και το χατε καταλαβει σχεδον ολοι εξαλλου pisteyo..(o jim to xe katalvei protos ayto)

Ο Κομπλεξαρης ηταν μια φορα ο Κωστας ...1 φορα (το κανε και θεμα ο Βαμος..χαχαχα) μετα το ματς με την Βεροια..

Ο Σουπερ3 δεν ηταν ο Κωστας απλως επειδη τα χε σπασει μερικους εδω επελεξε να παρει τον Σουπερ3 (το μοναδικο τρολαρισμα δηλαδη και απο τον κωστα)
επειδη ειχε εξαμφανιστει....Δεν ηταν ο σουπερ 3 βεβαια...βεβαια για να φανει πειστικος καμια φορα μετεφερε επακριβως τα λεγομενα του σουπερ3
για τον Σκορδα


Ιδιο σπιτι ειμαστε-Ιδιο ρουτερ-ιδιες ιπ...

Για παραδειγμα στο ματς αρης-βεροια εγω ειχα ανεβει θεσσαλονικη και ειχε μπει ο κωστας με το δικο μου νικνειμ..

Περιμενα να το βρειτε μονη σας ..σας ειχα δωσει πολλη τροφη να το καταλαβετε(meta tis eksigiseis moy gia olo ayto poy sinevi) αλλα αναγκαζομαι και το λεω εγω γιατι μερικοι λετε πραγματα
καθημερινα που δεν στεκουν στο παραμικρο...

Απο την στιγμη που εφαγα το μπαν γραφονται γελοια πραγματα απο.....ανωνυμους και καλα για μενα (ο ενας ειναι 100% αυτος ο κομπλεξαρης
ο τζιμ(gym)λες)..Μεχρι και οτι τρολαρω το μπλογκ εχει γραφτει και το αφηνετε να αιωρειται ετσι...Εγω να τρολαρω εσας;;; γιατι;;;

Στην πραγματικοτητα και μεταξυ μας
ο κωστας δεν εχει σχολιασει ξανα στο τσατ απο εκεινο το περιστατικο και εγω σχολιασα μια μερα (οταν νικησε ο παοκ τον οσφπ)...(αυτος που
ειχε μπει να κανει τον κωστα οταν παιζαμε με τον ηλυσιακο στο μπασκετ ηταν ενα φιλαρακι :π..ελπιζω να μην σας πειραζει και αυτο..)


Στεναχωριεμαι πραγματικα που χαλασα το σκηνικο poy oneireyestan merikoi..Με απογοητευσε πραγματικα ο βαμος που τοσο καιρο τα λεγαμε καλα
και μετα που μπηκα να δικαιολογησω αυτα που ηθελα μου λεγε "οχι, οχι..τα ξερω ολα, κουραζεις" να λοιπον που δεν τα ξερε


Και βεβαια οι κοντρες του Κωστα και γενικα οι συμπεριφορες των δυο μας σε καμια περιπτωση δεν ειχαν θεμα να τρολαρουν η κατι σχετικο..Ο καθενας
οτι πραγματικα πιστευε ελεγε ...
Καποιοι θα παθουν καταθλιψη μετα τα τελευταια αλλα τι να κανουμε...

Τρολαρισμα ειναι αυτο που γινεται τωρα στο μπλογκ, ακομα και να μην ημουν αδερφος του Κωστα απο την στιγμη
που δεν ηεθλα να κανω κακο στο μπλογκ δεν ειναι τρολαρισμα....Να μην μπερδευουμε τις εννοιες

Ο Κωστας ελεγε ψεματα για την προσωπικη του ζωη (πχ μπαμπας παοκτσης που λεγε, αδερφια παναθηναικοι) γιατι το φοβοταν οτι θα γινει/ αντιληπτος
καποια στιγμη. Αυτος ηταν και που ειχε τις μεγαλυτερες ενστασεις στην αποκαλυψη της αδελφικοτητας μας :Π

ΕΚΤΙΜΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚ ΠΟΥ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


MARAUDER - THE REVELATION OF THE TRUTH/THE REAL TRUTH

VardARIS είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 1:43 π.μ.

Marauder, όλα αυτά που γράφεις κάλλιστα θα μπορούσαν να γίνουν ταινία.

Από τη μια, μπορεί να είναι και αλήθεια όλα αυτά που αναφέρεις. Από την άλλη πες μας (εμένα και τον Vamos) που σε κατηγορήσαμε, και ενώ είδαμε αυτά που είδαμε, δηλαδή: ίδια IP με 3-4 ψευδώνυμα, το ίδιο άτομο να μιλάει και να απαντάει στον εαυτό του κλπ κλπ...

Και αλήθεια να λες, είναι δύσκολο πλέον να σε πιστέψω... Είναι σαν το ανέκδοτο με τον τσομπάνο και τον λύκο...

Τέλος πάντων, όπως και να έχει να είσαι καλά. Προσωπικά ποτέ δε σε έκανα ban, το αν σταμάτησες να σχολιάζεις είναι δικό σου θέμα.

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 2:04 π.μ.

Πρωτον δεν σταμάτησα να σχολιάζω, εγώ καθημερινά διαβάζω το μπλογκ και κάνω αγώνα με τον ευατό μου για να συγκρατηθώ από αυτό. ίσα-ίσα που και που σχολιαζω καποιες φορες και δεν αποκλειω καποια στιγμη να λυσω την σιωπη μου και στο τσατ ειτε με το νικνειμ αυτο η με καποιο αλλο. Σιγουρα καποια στιγμη δεν θα ανεξω..

Αλλα αυτο που λες με το δικο σου θεμα...δεν ξερω εσυ πριν αφησες να φανεις οτι ειμαια νεπιθυμητος εδω..

Αυτο με το αν ειναι αληθεια δεν το περιμενα καν οτι θα υπαρχξει τετοιο θεμα. Γιατι να πω ψεματα εξαλλου μετα απο ολα αυτα??? Ηθελα καιρο να τα πω αυτα αλλα δεν με αφησατε/μετα δεν υπηρχε κινηση στο μπλογκ (κατι που βοηθησε στο να μη συμμετασχο σε αυτο). (Νομιζω επρεπε και μονοι σας να το φαναστειτε αυτο)

Υγ. για να ευθυμήσουμε και λίγο και εγ ωοταν ξαναδιαβαζα το σχολιο αυτο με την ταινια σκεφτηκα oti ua legate..

Υγ1: Τον βαμος τον κοβω να εχει λιποθυμησει τωρα μετα απο αυτα..Εχει ενα δικιο


MARAUDER


Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 2:05 π.μ.

να συγκρατηθω απο το τσατ εννοω...

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 2:06 π.μ.

Δεν γινεται να επανλθει το τσατ για 10 λεπτα να τα πουμε απο εκει :P

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 2:22 π.μ.

Πω πω...Δεν έχω λόγια...............................................

Αλήθεια (μάλλον) ή ψέματα πραγματικά έχω μείνε..........Πως το έχεις καταφέρει όλο αυτό το σκηνικό μόνο εσύ ξέρεις.

Άντε να γυρίσει και ο τσατ (εντάσσεσαι στο κλαμπ των ανώνυμων και εσύ)..

Vamos_G1 είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 2:58 π.μ.

Too little, too late μαράουντερ, ή αν το προτιμάς ελληνιστί, είναι αργά για δάκρυα Στέλλα...

Ανώνυμος είπε... 27 Απριλίου 2014 στις 3:12 π.μ.

Τι εννοεις ρε βΒάμος. Ή Στέλλα τι σχέση έχει
Ποτε δεν είναι αργά, αποκαταστάθηκε ή αλήθεια σήμερα ή μάλλον καλυτερα κάποια κακώς γραφομενα
Μαραουντερ