Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΆΡΗΣ 25/11/2015 Preview: Σε αήττητη έδρα στο ποδόσφαιρο (Εορδαϊκός-ΆΡΗΣ), για διπλό πρόκρισης στο μπάσκετ (Μπούντουτσνοστ-ΆΡΗΣ)

Καλησπέρα σε όλους. Μία από τις πιο σημαντικές Τετάρτες η σημερινή για τον ΆΡΗ, καθώς δίνει, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, 2 αρκετά σημαντικά ματς.

Στο βασιλιά των σπορ αντιμετωπίζουμε τον Εορδαϊκό (15:00) εκτός έδρας, ενώ στο μπάσκετ την Μπούντουτσνοστ (19:00), επίσης εκτός έδρας.

Πάμε να δούμε τι να περιμένουμε από τη σημερινή κιτρινόμαυρη Τετάρτη.



Εορδαϊκός - ΆΡΗΣ
12η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, με τον ΆΡΗ να έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία στα 10 προηγούμενα παιχνίδια (έκανε και το ρεπό), έχοντας χτίσει μία καλή διαφορά από τους (όποιους πιθανούς) ανταγωνιστές του για την άνοδο.

Σήμερα το μεσημέρι, η ομάδα παίζει στον Εορδαϊκό, μία ομάδα του under, όπως φαίνεται από τα στατιστικά (9η στη βαθμολογία, ωστόσο έχει τη 2η καλύτερη άμυνα, μετά από εμάς, με 7 γκολ παθητικό σε 10 ματς, αλλά και μία από τις χειρότερες επιθέσεις με μόλις 8 γκολ ενεργητικό). Επίσης, είναι η 1 από τις 4 ομάδες που είναι αήττητες εντός έδρας στο πρωτάθλημα (2 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 5 αγώνες στην έδρα του).

Από ότι φαίνεται, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο του ΆΡΗ στο σημερινό ματς. Ωστόσο, στα τελευταία 2 παιχνίδια, με Σέρρες και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις, και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι. Αναμφίβολα η ομάδα είναι ποιοτικά πολύ ανώτερη από τον Εορδαϊκό (όπως φυσικά και από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος). Και εκτός από αυτό ρε γαμώτο, ΆΡΗΣ είσαι, πόσο μπορεί να σε αγχώνει κάποιος Εορδαϊκός; Πάμε γερά για τη 10η νίκη!



Μπούντουτσνοστ - ΆΡΗΣ
Όσον αφορά την καλαθόσφαιρα, ο Αυτοκράτορας δίνει ένα παιχνίδι, το οποίο εάν κερδίσει, θα έχει εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση! Θα απομένουν άλλα 3 παιχνίδια, και ο ΆΡΗΣ θα έχει ήδη κάνει 5 νίκες σε 7 ματς, οπότε θα είναι πολύ πολύ δύσκολο να χάσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup, επιστρέφοντας έτσι αρκετά δυναμικά στο θεσμό.

Παρότι τη νικήσαμε με 18 πόντους στο Παλέ, παρότι έχει 2 νίκες και 4 ήττες στα 6 ματς, η Μπούντουτσνοστ δε θα είναι εύκολη υπόθεση για τον ΆΡΗ. Έχει 2/2 νίκες στην έδρα της, ενώ τελευταία παρουσιάζεται ανεβασμένη. Το ρόστερ της ομάδας μας (αν και σχετικά ελλειπές) είναι ανώτερο από αυτό των αντιπάλων και στο χέρι του ΆΡΗ είναι να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη, που θα φέρει ανακούφιση ενόψει και του δύσκολου ντέρμπι με την Άεκ που έρχεται.






ΆΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ


0 σχόλια: