Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ολυμπιακός - ΆΡΗΣ 3-0

Με 3-0, ηττήθηκε ο ΆΡΗΣ στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό. Σε ένα παιχνίδι, που η ομάδα μας, παρατάχθηκε με παίχτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί μετά από καιρό (Πρίττας-Σηφάκης-Σολτάνι).


Δυστυχώς για τον Σηφάκη, η επάνοδός του, δεν συνοδεύτηκε από επιτυχία. Ένα λάθος της άμυνας και στην συνέχεια η ανατροπή που προκάλεσε στον Αμπντούν, σηματοδότησαν το τελικό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα, βρέθηκε με δύο γκολ πίσω, όντας με δέκα παίχτες.

Σε κάθε περίπτωση, δεν φταίει ο Σηφάκης για την εξέλιξη της συγκεκριμένης φάσης. Και μόνο που επέστρεψε υγιής πλέον στους αγωνιστικούς χώρους, είναι σημαντικό. Η υγεία πάνω από όλα. Αυτά για τον Σηφάκη.

Μετά από εννέα αγώνες, η ομάδα μας, ηττήθηκε, λοιπόν. Κάποτε θα χάναμε. Δύο μήνες, είχαμε να χάσουμε. Δεν γίναμε ξαφνικά και Μπαρτσελόνα ή Ρεαλ.

Όσον αφορά την διαιτησία, όλοι γνωρίζουν τι γίνεται, απλά πιστεύω ότι το θέμα δεν είναι εκεί. Σήμερα, μύριζε ο αγωνας ότι θα τον χάναμε, είτε η διαιτησία έπαιζε 50-50, είτε 60-40, είτε 80-20 . .

Το θέμα είναι στις καταστάσεις που υπάρχουν στην ομάδα μας και πιστεύω ότι δεν υπάρχει συγκέντρωση. Κάποιοι παίχτες, κατάλαβαν ότι θα φύγουν το καλοκαίρι (Φατί), καποιοι άλλοι είναι δυσαρεστημένοι, άλλοι δεν είναι καθόλου συγκεντρωμένοι, άλλοι μπορεί ήδη να ψάχνουν αλλού συμβόλαιο.

Και για να πούμε και του στραβού το δίκιο, δεν έχουν άδικο τα παιδιά. Βέβαια, σε καμμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν προσπαθούν. Θα ήταν λάθος μας και αχαριστία μας.

Εκεί που θα ήθελα να σταθώ είναι στο γεγονός, ότι αισθάνομαι και νοιώθω ότι ο πήχης του ΆΡΗ, έχει πέσει. Πριν λίγα χρόνια, κατεβαίναμε στην Αθήνα και πιστευαμε σε διπλά και παίζαμε καλή μπάλα. Τώρα, πάμε σε Πανιώνιο χάνουμε, πάμε σε ΑΕΚ χάνουμε, σε Ολυμπιακο χάνουμε, σε Ατρόμητο δεν κερδίζουμε, ακόμα και στην Τρίπολη.

Και για μία ακόμη χρονιά, παλεύουμε με μια μικρομεσαία ομάδα, διαχρονικά, για την είσοδό μας, στην πεντάδα.

Διοικητικά, γίνονται κινήσεις και λαμβάνονται αποφάσες, που προκαλούν ερωτηματικά. Ο κόσμος, είναι μπερδεμένος, στεναχωρημένος και σε συνδυασμό με τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, είναι στο παρα πέντε, να τα παρατήσει.

Με στενοχωρεί, το γεγονός ότι αρκετοί τα παρατούν σιγά-σιγά.

Με λυπεί βαθειά, που καταβάθος πιάνω τον εαυτό μου, να μην αδικώ αυτούς που τα παρατούν σιγα - σιγά.

Με  θλίβει τρομερά, που δεν έχω όρεξη να γράφω πλέον άρθρα μετά από αγωνες του ΆΡΗ ή να πιάνω κουβέντες στο chat, με συνοπαδούς μου.

Με τρομάζει απίστευτα, αυτός ο αιώνιος διχασμός που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών μας. Περί συνδέσμου, εφημερίδας, ραδιοφώνων, διοικήσεων, επιλογής και στήριξης προσώπων.

Όλοι περιμέναμε καλύτερα χρόνια - καλύτερο μέλλον, από τον ΆΡΗ.

Δυστυχώς, αυτό που βλέπω και αυτό που νοιώθω, είναι ότι στην ομάδα μας, ότι κι αν κάνουμε εμείς οι καταστάσεις είναι προδιαγεγραμμένες.

Και μάλιστα με απόλυτο τρόπο και καθόλα σχεδιασμένο, χωρίς να υπάρξει καμμία άλλη δευτερεύουσα επιλογή.

Και οι απάντήσεις των ανθρώπων μας, πάνω σε ερωτήσεις που τους γίνονται δείχνουν ασάφεια.

Εμένα για παράδειγμα, με "παραξένεψε", η απάντηση του Κυρίου Κόντη, ότι έφερνε καραβιές παιχτών κάθε χρόνο, επειδή αν δεν πληρωνόταν για ένα μήνα, μπορούσαν να κάνουν προσφυγή και να διεκδικήσουν όλο το συμβόλαιο.

Δηλαδή, όλοι εκείνοι οι παίχτες πληρωνόταν στην ώρα τους και έφυγαν, χωρίς να έχουν να παίρνουν ; ; ;

Επίσης, με παραξενεύει η δήλωση του, ότι η νυν διοίκηση πληρώνει γαμ....κα άλλων. Δηλαδή, η νύν διοίκηση δεν έχει καμμία ευθύνη ; ; ;

Μετά, βλέπουμε ότι υπάρχουν δύο αξιόλογα νέα παιδιά. Ο Γιαννιώτας και ο Κατίδης. Αυτα τα παιδιά, πρέπει να παίζουν κάθε ματς. Είναι καλοί παίχτες και έχουν να δώσουν. Ταυτόχρονα, αποκομούν και εμπειρίες. Ο Κατίδης γιατί δεν παίζει;; 

Ακόμα ένα γιατί, από τα πολλά. Αν η απάντηση ειναι γιατί θα φυγει, τότε γιατί θέλει να φύγει;;;

Δεν περίμενα την σημερινή ήττα για να γραψω αυτά. Αυτά τα αισθάνομαι και ήθελα να τα γράψω εδω και πολύ καιρό. Ίσως, τώρα πήρα την αφορμή.

Δεν ξέρω εσείς τι πιστεύετε, πως αντιλαμβάνεστε την κατάσταση και το μέλλον. Μπορεί να με βρίζετε και να λέτε, τι λέει αυτός ο παλαβός . . .

Μπορεί να πιστεύετε ότι είναι μια κακή χρονιά και του χρόνου όλα καλά.

 Εγώ, όμως , δεν το βλέπω πλέον έτσι.

Δεν είναι δυνατό να το βλέπω πλέον έτσι.

Γράψτε ότι θέλετε... Γράψτε τις απόψεις σας, γράψτε τα σχόλια σας, τι πιστεύετε, πως βλέπετε τα πράγματα, αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε μαζί μου . . .


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 11 Μαρτίου 2012 στις 11:25 μ.μ.

Sygxarhthria,Jim,gia to arthro sou.
Me eksefrases plhrws.

Xavito

Ανώνυμος είπε... 12 Μαρτίου 2012 στις 12:09 π.μ.

Αυτο το αρθρο περιγραφει την κατασταση του Αρη ετσι ακριβως οπως ειναι.

Πολυ δυσκολα βρισκεις αντικειμενικη αποψη στην Ελλαδα σημερα.

ΝΑVAS είπε... 12 Μαρτίου 2012 στις 12:56 π.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΤΖΙΜ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ.

geokampour είπε... 12 Μαρτίου 2012 στις 10:29 π.μ.

Πράγματι Jim κάπως έτσι είναι τα πράγματα...απομακρύνθηκαν αρκετά τα πλέι οφ κι όχι τόσο λόγω Άρη όσο των αποτελεσμάτων που έφεραν Ατρόμητος και Αεκ.Τι να πω το παιχνίδι ίσως το ήξερε ο Μασάδο οτι ήτανε χαμένο και με έπαιξε με αλλαγές, καλά όταν βέβαια είδα και τον Σολτάνι στην αρχική 11άδα -τον περιπατητή- τρελάθηκα.......είπαμε πειραματίσου εσύ το γάμησες και ψόφησε! Ας ελπίσουμε ο Βαζελάκος να κάνει τίποτα της προκοπής στο ντέρμπι για να μην δώσει το τελευταίο παιχνίδι ο γαυρος στον Ατρόμητρο......

O_BETATZIS είπε... 12 Μαρτίου 2012 στις 11:00 π.μ.

Με ενοχλεί αφάνταστα η γκρίνια του επίσημου Άρη για τη διαιτησία ή για τις επιλογές Μασάδο. Απλά θέλουν να μας αποπροσανατολίσουν από την μία αλήθεια. Αυτή που λέει ότι στον ΑΡΗ γίναν λάθη ηθελημένα.

Άρης και Δόξα Δράμας είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν σεντερ φορ. Φταίει ο Μαρινάκης για αυτό;

Με ρόστερ 37 παίκτών, δεν έχουμε αντικαταστάτη του Μίσελ. Φταίει ο Μασάδο για αυτό;

Με 10 χαφ στην ομάδα, όταν λείπει ο Φατί το κέντρο μας είναι τρύπιο.

Δεν τρώμε παπά. Κι ας σταματήσουν να τους καλύπτουν οι αυλικοί που τους έχουν δώσει μια δουλίτσα κι ένα μεροκάματο. Όσο για τα χρέη, ας τακαλύψει το ταξιδιωτικό γραφείο που κατα αποκλειστικότητα κατέβασε 30.000 αρειανούς στην Αθήνα ή ο έργολάβος που έχτισε τις μεζονέτες που μένουν οι παίκτες.

To τρένο για την Ευρώπη έχει χαθεί εδώ και μήνες.

Betatzis

Ανώνυμος είπε... 12 Μαρτίου 2012 στις 2:00 μ.μ.

Πραγματικα συγχαρητηρια τζιμ. Γραφεις αυτο που πιστευουν ολοι οι αρειανοι. Και μενα με ενοχλει που παλευουμε με ατρομητους, βολους και λαρισες. Δεν γινεται αυτο. Ο ΑΡΗΣ, σαν ΑΡΗΣ, πρεπει να κυνηγαει 2-3 θεση και οχι 4-5-6. Ελεος.

Sifakis(τι το θελα το nick?)

jim είπε... 14 Μαρτίου 2012 στις 12:00 π.μ.

Φίλοι μου, σημασία δεν έχει να μου δίνεται συγχαρητήρια, επειδή έγραψα κάποια πράγματα που είναι κοντά στις σκέψεις σας και κοντά στην πραγματικότητα.

Σημασία έχει ο ΆΡΗΣ, να βρει το δρόμο του. Και βέβαια, να γίνουν συντονισμένες ενέργειες για να σταματήσει ο κόσμος μας, να αισθάνεται απαισιόδοξος.

Ο κόσμος του ΆΡΗ, είναι παντελονάτος, ντόμπρος, σταράτος. Ξέρει τι του γίνεται.

Δεν είναι ωραίο και φρόνιμο, να βλέπει και να λέει τόσο καιρό κάποια πράγματα (αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά) και να εισπράττει Γ Ρ Α Ψ Ι Μ Ο . . .

Θα έλεγα, ότι δεν είναι ωραίο και φρόνιμο να λαμβάνονται αποφάσεις και να γίνονται κινήσεις, χωρίς να λαμβάνεται καθόλου υπόψην, η σκέψη του κόσμου.

Που κατά σύμπτωση και κατά μεγάλο ποσοστό, σκέφτεται και αισθάνεται το ίδιο . . .