Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Άλλο ένα άσχημο νέο

 Άλλη μία κακή είδηση έκανε την εμφάνιση της, στην επικαιρότητα. Η ομάδα μας, πρέπει να καταβάλλει 580.000 Ευρώ, στον Αμορόζο. Άλλο ένα φιρμάνι, άλλο ένα "φυστίκι", μέσα σ' όλα τα άλλα. Να χαρώ εγώ παράγοντες και διαχειριστές υποθέσεων . . .


Θα "παλέψει", σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η ομάδα μας, να έρθει σε διακανονισμό, με τον πάιχτη. Φαίξε μου και γλίστρησε, δηλαδή. Δηλαδή, τόσο καιρό, τι γινόταν. Οι ερωτήσεις και οι ασάφειες, όπως πάντα πολλές και ατελείωτες . . .

Θα ξεκινήσω, κάπως διαφορετικά. Χθές το βράδυ, αν θυμάμαι καλά, στο chat (χώρος συζήτησης του blog), ακριβώς αριστερά, ανοίχτηκε μία κουβέντα από φίλους. Μάλιστα, ένας φίλος, έλεγε, ότι του λείπουν κάποια άρθρα - Post, που κάναμε για την ομάδα μας. Οι άλλοι δύο φίλοι που γράφουν εδώ (Vardaris και red dragon), του απάντησαν, ο ένας, πως, ότι και να γραψουμε αυτό που καιει είναι  τα εξωαγωνιστικά και ο άλλος ότι με όλα τα προβλήματα και τις κακες εξελιξεις, η διάθεση ειναι πεσμένη.

Και πως να έχουμε όρεξη να γράφουμε, όταν έχουμε γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω. Σε χρόνια, που θέλαμε να πιστέψουμε, ότι πέρασαν και δεν θα γυρίσουν. Για να συνεχίσουμε να γράφουμε, για τα θεματα της ομαδας μας, πρέπει να είμαστε πέρα από οπαδοί της, λογιστές, μαθηματικοί, δικηγόροι, ερευνητές, δικαστές, ρεπόρτερ κοτσομπολίστικων μέσων και διάφορα άλλα . . .

Δηλαδή, τα συμβόλαια τι ρόλο παίζουν ; ; ; Και ποιος μου λέει, ότι δεν θα εμφανιστεί κάποιος άλλος παίχτης από το πουθενά, να ζητάει κι αυτος λεφτά ; ; ;

Με τον Βιτόλο πατήσαμε μπανανόφλουδα. Εις διπλούν μάλιστα. Γιατί και λεφτά δεν πήραμε και πήγε στον εχθρό. Με τον Αμορόζο, πάλι μπανανόφλουδα, αφού πρέπει να του δώσουμε χρήματα. Τι γίνεται, επιτέλους κυριοι ; ; ;

Ούτε κουνέλες να ήμασταν. Που γεννούν πολλά κουνελακια. Έτσι και μεις γεννάμε προβλήματα, όλων των ειδών. Ή καλύτερα, γεννάνε κάποιοι, γιατί εμείς δεν φταίμε. Όχι πια. Καθόλου.

Μετά το άλλο απίθανο. Όποιο ράδιο και να ακούσεις, άκρη δεν θα βγάλεις. Ο ένας κράζει τον άλλον. Όσων αφορά, τα ράδια που πρόσκεινται στην ομάδα μας.

Ακούς πράγματα, ξεβρακώματα ουσιαστικά, λεπτομέρειες ίσως, που η πλειοψηφία δεν τα γνώριζε, βολές κατα προσώπων και δεν καταλήγεις ποτε, σε κάποιο συμπέρασμα.

Βρώμα η δουλειά μάγκες. Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερωσει.

Η αξιοπιστία των διοικήσεων, εδώ και χρόνια, δεν είναι σε καλό σημείο. Τα φιρμάνια πολλά. Οι ευθύνες πάμπολλες, Όπως και τα μεγάλα λόγια.

Η απογοήτευση είναι πάρα πολύ μεγάλη. Όπως είπα, νομίζαμε, πως περάσαν κάποια χρόνια και δεν θα ξανάρθουν. Μα, ξαναήρθαν. Και πιο σκληρα, αυτη την φορά.

Θέλαμε, να μην έχουμε επενδυτές, κυνηγούσαμε ορισμένους παράγοντες εκείνα τα χρόνια που θέλαμε να φυγουν και να μην ερθουν ποτε πισω.

Μα ακόμα κι οταν καταφεραμε, να τους διώξουμε, καναμε και κανουμε τα ιδια λαθη. Χρέη, φιρμάνια, τρυπήματα . . .

Ειλικρινά, δεν ξέρω αν έχει πλέον σημασία να γράφουμε.

Ευχές δεν κάνω, γιατί βαρέθηκα να τις κανω, αφού δεν υπάρχει βελτίωση.

Δεν ξέρω πως βλέπετε εσείς, τις καταστάσεις. Καλό είναι να προσπαθουμε να βλεπουμε τα πράγματα από μια ουδετερη θεση. Χωρίς, να είμαστε με το μέρος κάποιου.

Μόνο με το μέρος του ΆΡΗ. Του ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ..

Και το πως ο ΆΡΗΣ, θα ξαφύγει επιτέλους, απο τα προβλήματα και θα "απογειωθεί" . . .


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 22 Μαρτίου 2012 στις 10:43 μ.μ.

Aν οι ομάδες έπρεπε να "παρομοιαστούν" με μια χώρα,ο Άρης σίγουρα θα επιλέγονταν με το Ελληνικό κράτος.

Ανίκανες διοικήσεις,που σκοπό είχαν την μάσα και ΜΟΝΟ,διαδέχονταν η μία την άλλη.Η κάθε διοίκηση φόρτωνε κι άλλο ένα πρόβλημα και τέλος...το μπάχαλο!

Η ομάδα χρωστάει κυριολεκτικά παντού και ποιος ξέρει στο μέλλον πόσα ακόμα θα βγουν στην επιφάνεια.Τώρα αναγκαζόμαστε να δώσουμε σχεδόν 600.000 σε έναν παίχτη,που έχει φύγει εδώ και καιρό την στιγμή που ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίχτης μας αμοίβεται με 550.000 και δεν τα έχει δει ακόμα...

Το να λες ότι φταίει μόνο ο Σκόρδας π.χ. είναι σαν να λες ότι φταίει μόνο ο Καστίγιο για το ότι δεν μπήκαν πολλά γκολ στις προηγούμενες αγωνιστικές.Είναι παράλογο!!!Όλοι μαζί τα κάνανε,όλοι μαζί να τα διορθώσουν.Τέρμα πια η κοροϊδία.Ο Άρης δεν είναι μικρή ομάδα και δεν θα τον κάνετε εσείς ΠΟΤΕ.

Κάτι πρέπει να γίνει και ΣΥΝΤΟΜΑ μάλιστα.Προτείνω μόλις εξασφαλίσουμε την αδειοδότηση να ανανεώσουμε κατευθείαν μερικούς παίχτες,να διώξουμε τα παλτά και να κάνουμε 2-3 μεταγραφές σε θέσεις που έχουμε έλλειψη.Φυσικά όλα αυτά με την παρουσία του Μανουέλ Μασάδο στον πάγκο της ομάδας.Όχι με την πρώτη αποτυχία να φύγει!

Κι αν δεν πάμε φέτος Ευρώπη,δεν πειράζει.Αν δεν πάμε όμως ούτε του χρόνου,θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αποτυχία.Ποτέ δεν μάθαμε από τα πάθη του παρελθόντος.Δεν ήρθε η ώρα να το κάνουμε επιτέλους;;;VAMOS!!!

Εparxeia 3

Ανώνυμος είπε... 24 Μαρτίου 2012 στις 9:58 π.μ.

Ακόμα μία απόδειξη ότι η διοίκηση του Άρη είναι ανάξια οποιασδήποτε εμπιστοσύνης. Κινούνται σαν ιδιοκτήτες σκυλάδικου, πρόχειρα, κοντόφθαλμα, επαρχιωτικά.

Γνωρίζω μέσα από την ομάδα, από γυμναστές κλπ ότι ο Αμορόζο ήρθε στον άρη με ένα γόνατο. Κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις και ο τότε προπονητής ζήτησε να μην υπογράψει συμβόλαιο. Για αυτό και δεν ήθελε να τον βάζει να παίζει.

Όσοι όμως χωρις να γνωρίζουν την αλήθεια πήγαν στο αεροδρόμιο, αγόρασαν φανέλα, διαρκείας κλπ δεν είναι λογικό να νιώθουν ότι η διοίκηση τους ξεγέλασε; Και με τι μούτρα η διοίκηση ζητάει στήριξη τώρα; Να στηρίξουμε ποιους; Αυτούς που επανειλημμένα μας ξεγελάσανε και μας εξαπάτησαν;;;

O_BETATZIS

jim είπε... 24 Μαρτίου 2012 στις 1:24 μ.μ.

Eparxeia3, αυτό που γράφεις στην πρώτη γραμμή του σχολίου σου, το έχω σκεφτεί και γω.

Όλοι φταίνε φίλε μου. Δεν έχει μόνο ένας την ευθύνη. Απλά, αυτό που γίνεται με τις εκατέρωθεν αντιπαραθέσεις και τον "πόλεμο" του να ρίξουν την ευθύνη, ο ένας στον άλλο, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Για τις ανανεωσεις που λες, έχω χάσει πλέον, την εμπιστοσύνη μου ή αν θέλεις την ελπίδα μου, για το χτίσιμο μιας ομάδας, στηριζόμενη στα πλαίσια που πρέπει και λέμε τοσα χρονια..

BETATZIS, δεν ήξερα φίλε μου, ότι ο Αμοροζο ειχε μεγαλο προβλημα στο γονατο. Αν ισχυει αυτο, πιστοποιουνται τα λόγια κάποιων φιλων της ομαδας που ήταν καυστικοι κατα καποιων προσωπων και των επιλογων τους, αλλα και των συμπεριφορών τους.

Επίσης, καποια χρονια μετά, το τότε "στριμμενο άντερο", συμφωνα με τους διοικουντες, Ντουσαν Μπάγεβιτς, αποδυκνείεται σωστός.

Επαναλαμβάνω, αν ισχύει αυτό που λες.

Τωρα, πάνω σ' αυτο που λες για στήριξη. . .

Σίγουρα, τα πρόσωπα, δεν αξίζουν την στήριξη μας. Σ' αυτό είναι εύκολο να καταλήξεις.

Το δύσκολο ειναι να πάρεις τη απόφαση, αν συμμετεχεις ενεργα ή οχι. Μπορείς να μην πας γήπεδο; Μπορείς να αποστασιοποιηθείς;;

Θα μου πεις, ότι και να πηγαινω σαν να στηρίζω τα πρόσωπα και τις επιλογές τους, δεν είναι;;

Τα ρητορικά ερωτήματα εδώ, αρχίζουν να είναι πολλά. . .

Πάρα πολλά . . .