Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ηλυσιακός - ΆΡΗΣ 74 - 79

Για άλλη μία φορά ένα παιχνίδι που κερδίζαμε 19 πόντους κοντέψαμε στο τέλος να το χάσουμε.

Αλλά αν δούμε την όλη πορεία μας φέτος θα πρέπει να είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη!

Το παιχνίδι δεν το είδαμε οπότε δεν έχουμε να πούμε κ πολλά.

Το μόνο ίσως που αξίζει να πούμε είναι η πολύ καλή εμφάνιση του Τσαλδάρη (επιτέλους) πετυχαίνοντας 25 πόντους!

Ποιες είναι οι ελπίδες μας για την 6η θέση;

Ο μόνος αντικειμενικός στόχος που μας έχει απομείνει είναι να τερματίσουμε 6οι. Πιο πάνω δεν προλαβαίνουμε πλέον ούτε μαθηματικά (μόνο το Ρέθυμνο ίσως αλλά πολύ δύσκολα).

Έχουν μείνει 4 παιχνίδια:

ΆΡΗΣ (8 νίκες)
ΆΡΗΣ - Παοκ
Μαρούσι - ΆΡΗΣ
ΆΡΗΣ - Αγορ
Περιστέρι - ΆΡΗΣ
Καβάλα (11 νίκες)
Ίκαρος - Καβάλα
Ρεπό
Ολυμπιακός - Καβάλα
Καβάλα - Πανιώνιος
Παοκ (9 νίκες)
ΆΡΗΣ - Παοκ
Παοκ - Καοδ
Ίκαρος - Παοκ
Ρεπό

Η Καβάλα έχει 3 νίκες περισσότερες από εμάς. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πολύ να κάνει 2 νίκες με Ίκαρο και Πανιώνιο. Αν τις κάνει αυτές τις νίκες τότε δεν την φτάνουμε. Θέλουμε να κάνει μόνο 1 νίκη ή και καμία.

Ο Παοκ έχει 1 νίκη περισσότερη από εμάς. Αν τον κερδίσουμε τον φτάνουμε.  Πρέπει επομένως να πάρουμε τη διαφορά των 5 πόντων για να τον βάλουμε από κάτω. Στη συνέχεια μπορεί να κάνει άλλες 2 νίκες αλλά δε θα μας ενδιαφέρει.

Εμείς έχουμε 4 παιχνίδια ακόμη. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την 6η θέση πρέπει να κάνουμε 4 νίκες. Για το ματς με τον Παοκ τα είπαμε. Τα 2 εκτός με Μαρούσι και Περιστέρι θέλω να πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα πάρουμε διότι είναι 2 ομάδες υπό διάλυση. Βέβαια ικανούς μας έχω να χάσουμε κιόλας. Με τον Αγορ στην έδρα μας είναι πιο δύσκολο ματς αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα πάρουμε.

Υ.Γ. Προσωπικά θεωρώ ότι είτε 3οι βγούμε στο τέλος της χρονιάς είτε 10οι δεν θα έχει καμία διαφορά για εμάς. Έχουμε πιο σημαντικά προβλήματα επιβίωσης από το αγωνιστικό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 8 Μαρτίου 2012 στις 2:55 μ.μ.

Καταρχάς Ρεντ και να βγούμε τρίτοι δεν είναι σίγουρα άμα πάμε ευρωλίγκα.Στο αγωνιστικό άμα κάνουμε το 4Χ4 μάλλον βγαίνουμε έκτοι γιατί η Καβάλα προσωπικά πιστεύω θα χάσει η από τον Ίκαρο ή από τον Πανιώνιο.ΑΠΗΛΙΟΝ

VardARIS είπε... 8 Μαρτίου 2012 στις 3:13 μ.μ.

Είναι ουτοπία να μιλάμε για Ευρωλίγκα, και 3ες θέσεις, ενώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει και αν θα υπάρχει ομάδα μετά από 2 μήνες. Οπότε ό,τι γίνει τώρα λίγη σημασία έχει, αυτό που προέχει είναι να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι.