Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Διαγωνισμός Ποδοσφαίρου 23η αγωνιστική: Παναιτωλικός - ΑΡΗΣ 06/02/2014 στις 19:30 (Ανανεώθηκε στις 06.02.14)

Αυτή την εβδομάδα είχαμε ένα καλό νέο μετά από αρκετό καιρό: μάθαμε επιτέλους πόσες ομάδες υποβιβάζονται στη Β' Εθνική. Οι φωστήρες του διαιτητικού και της ΕΠΟ αποφάσισαν ότι θα πέσουν δύο ομάδες απευθείας ενώ η τρίτη από το τέλος θα παίξει σε αγώνες μπαράζ με τον 3ο της Β΄ Εθνικής. 
Παρόλα αυτά για να είναι το συγκεκριμένο νέο ευχάριστο, πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει να συγκεντρώνει βαθμούς, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τι και αν ο Παναιτωλικός είναι αήττητος εντός έδρας; Δε μας ενδιαφέρει αν το Αγρίνιο έχει κερδίσει τον συμπολίτη, ή έχει φέρει ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη και θα την πάρουμε!

ΆΡΗΣ
Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η αποστολή, η οποία έκρυβε εκπλήξεις. Εκτός ο Αγκάνθο (που μάλλον πληρώνει τις άσχημες εμφανίσεις του), εκτός οι Οικονομόπουλος και Β. Βλάχος (τραυματίες), εκτός και οι τιμωρημένοι Τάτος και Ηρακλής.

Παράξενο το γεγονός ότι δεν τον συμπεριέλαβε καν στην αποστολή. Θα μπορούσε να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή. Τέλος πάντων, μην γκρινιάζουμε πριν το παιχνίδι. Ο Σούλης Παπαδόπουλος προσπαθεί να καθιερώσει μια 11άδα βασικών. Οι απουσίες λόγω καρτών και οι τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει τα σχέδιά του.

Τελικά δε θα έχουμε πειράματα από τον Σούλη Παπαδόπουλο (Κύργιας δεξί μπακ, Πουλίδο αμ. χαφ), ο οποίος ίσως το ξανασκέφτηκε, ίσως ήθελε να μπερδέψει τον αντίπαλο προπονητή, ή ίσως "έφαγε" κράξιμο, το θέμα είναι ότι καταλήγει σε μια πιο ορθολογική 11άδα:

4-3-3
Διούδης - Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Μπουγαίδης, Βαγκέλη - Νταμαρλής, Τσιάρας - Μπακασέτας, Σουνάς, Τσουμάνης - Μανιάς. 

Παναιτωλικός
Ο Μάκης Χάβος έχει χτίσει μια αξιοπρεπή ομάδα. Έχοντας ένα σχετικά αδύναμο σύνολο, έχει κατορθώσει να πάρει το 100% από τους παίκτες του. Ο Καμαρά περνάει δεύτερη νιότη, ενώ ο Θεοδωρίδης θυμίζει τον Θεοδωρίδη που είδαμε στον Άρη, τον συμπολίτη και τον Παναθηναϊκό.

4-2-3-1
Μπρακάλι - Γκάλο, Μπικέι, Κούσας, Ανέν - Ζούνιορ, Σφακιανάκης - Κουτρουμάνος, Θεοδωρίδης, Μπακάκης - Καμαρά. 

Στο 1.45 ο άσος για τον Παναιτωλικό, στο 3.75 το Χ, και στο 5.75 το διπλό.

Παρόλα αυτά εγώ θα πάω με το διπλό και με το κίνητρο της επιβίωσης. Περίμενω μια αντίστοιχη εμφάνιση με την περυσινή μέσα στο Περιστέρι.

1-3 με τα γκολ του Μπακασέτα και του Μανιά (2).

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, γιατί ΆΡΗ μου δε γίνεται αλλιώς...

17 σχόλια:

Unknown είπε... 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:46 μ.μ.

Πολυ δυσκολο παιχνιδι για την ομαδα μας μεσα στην καλυτερη εδρα του πρωταθληματος. Για μενα και το Χ επιτυχια θα ναι και μετα παιζεις τη ζωη σου με νιονιο-βεροια.

Στα αγωνιστικα, η γνωμη μου ειναι αμυνα Βλαχος, Βανγκελι, Μπουγαιδης, Γιαννιτσης, χαφ Νταμαρλης, Τσιαρας πιο μπροστα Σουνας πλαγια Ψυχογιος-Μπακασετας μπροστα Μανιας. Αυτα.

Οσον αφορα την προβλεψη ειμαι σιγουρος οτι θα φαμε τουλαχιστον 3 γκολ και δεν θα βαλουμε και κανενα. Μακαρι να με κανουν ρομπες οι παικτες μας και να το βουλωσω. Δυσκολο ομως...

3-0 προβλεπω...

Skolix είπε... 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:55 μ.μ.

Πολυ δυσκολη εξοδος κοντρα σε μια καλη ομαδα, τη στιγμη που η δικη μας φανερα δε μπορει.

Ηττα με 2-0

jim είπε... 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:29 μ.μ.

Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο του scolix θυμήθηκα τις ιστορικές συζητήσεις που είχαμε μεταξύ μας στα άρθρα που έφτιαχνα τότε μετά τα Ευρωπαϊκά ματς...

Μάλιστα στην Νορβηγία μετα το ματς με την Ρόζενμποργκ αν θυμάμαι καλά είχε στενοχωρηθεί - νευριάσει ο σκόλιξ και εγώ τον καθησύχασα.. Δεν θυμάμαι τι και πως...

Προσέξτε.. Νευριάζαμε και στενοχωριόμασταν που χάσαμε μέσα στην Ρόζενμποργκ..

Και τώρα όλοι λέμε ήττα 2-0 και 3-0 μέσα που ; ; ; Στον Παναιτωλικό...

Τι να πω.. Μέσα σε 2-3 χρόνια όλα αυτά..

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.. Ένα πράμα θα πω μόνο..

Αυτοί που το κατάφεραν αυτό πρέπει να πάρουν διδακτορικά διπλώματα και να διδάξουν τρόπους καταστροφής μιας λαοφιλούς και μεγάλης ομάδας.

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:08 μ.μ.

3-1.Δεν ηθελα να βαλω τετοιο σκορ αλλα με πουλιδο αμ.χαφ, κυργιας δεξι μπακ και τον τσιαρα κεντρο......ευχομαι να χασω πανηγυρικα

jim είπε... 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 11:40 μ.μ.

Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη Παναιτωλικού

Ακριβές σκορ: 3-0

Σκόρερ ΆΡΗ: Το παρατσούκλι του Οδυσσέα (δηλαδή ο Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ)...

navas είπε... 6 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:48 π.μ.

2-0 ηττα και αν μπορειτε καντε μας ρομπα

Vamos_G1 είπε... 6 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:10 μ.μ.

Το πιθανότερο είναι να χάσουμε σήμερα στο Αγρίνιο κ λόγω προϊστορίας (0-2-2) κ λόγω του ότι ο Παναιτωλικός φέτος είναι μια σταθερά καλή ομάδα που εκμεταλλεύεται στο έπακρο την έδρα της (7-3-0), δλδ κάνει αυτό που ΘΑ έπρεπε να κάνουμε κ μεις.

Ενδεχόμενη νίκη μας στα μάτια μου θα ισοδυναμεί με θαύμα (ντροπή βέβαια να το λέω αυτό, αλλά η αλήθεια αυτή είναι), ενώ προσωπικά ο βαθμός της ισοπαλίας μου είναι υπεραρκετός.

Λέω λοιπόν τελικό αποτέλεσμα χινάρι, σκορ 1-1 κ σκόρερ Μπακασέτας, που το παιδί κάνει ότι καλύτερο μπορεί κ μπράβο του! Μαζί με Μανιά κ Ηρακλή, τουλάχιστον από πλευράς πάθους, στον τωρινό Άρη ξεχωρίζουν...

Ανώνυμος είπε... 6 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:18 μ.μ.

Για ακόμα μία φορά πάω με την ομάδα επειδη δεν θελω να δωσω ηττα!
(Να γιατι παιρνουν διαφορα οι πρωτοι...)

Ελπίζω για δικαίωση

1-2

Μανιάς-Μπακασέτας (σκεφτηκα σουνα αλλα το κοβω δυσκολο..)

marauder3

Skolix είπε... 6 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:38 μ.μ.

Όντως jim καλα θυμασαι για Ροζενμποργκ.

Ε ρε που καταντησαμε (ή μας καταντησαν αν θελετε).