Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ολυμπιακός - Άρης: 11/03/2012 (Match Preview)

Θα ξεκινήσω με την ίδια φράση που είχα ξεκινήσει και πριν το ματς με Άεκ:
Αν θέλουμε να έχουμε έστω και λίγες ελπίδες για την πεντάδα, πρέπει αυτές τις επτά αγωνιστικές οι παίκτες μας να τα δώσουν όλα. Συνεχίζουν να είναι απλήρωτοι, αλλά αν προσπαθήσουν και πετύχουν το μοναδικό στόχο που τους έχει απομείνει, (είσοδος στην 5άδα, και στη συνέχεια έξοδος στην Ευρώπη), τότε θα ωφεληθούν και αυτοί, αφού τον επόμενο χρόνο τότε θα υπάρχουν σίγουρα έσοδα μέσω της Uefa. 


Πιθανή 11άδα Άρη
4-2-3-1 (Μασάδο)
Βελλίδης - Νέτο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Τσουκάνης - Φατί, Πρίττας - Γιαννιώτας, Ούμπιδες, Ακόστα - Καστίγιο.
Αν και δεν προπονήθηκε ο Καστίγιο όλη την εβδομάδα, λογικά όχι μόνο θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά θα ξεκινήσει κιόλας. Επίσης, τη θέση δίπλα στον Φατί, διεκδικεί ο Παπαζαχαρίας, θα φανεί αν θα προτιμηθεί ο Πρίττας που έχει πολύ καιρό να αγωνιστεί ως βασικός.

Πιθανή 11άδα Οσφπ
4-3-3 (Βαλβέρδε)
Μέγιερι - Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας - Ορμπάιθ, Μοντέστο, Ιμπαγάθα - Καζίμ Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Τζεμπούρ.
Στη θέση του Τζεμπούρ υπάρχει η περίπτωση να ξεκινήσει ο Μιραλάς, ή ο Ντιόγο. Γενικότερα ο Οσφπ έχει πολλές λύσεις στον πάγκο.

Διαιτητής
κ. Γιάχος
Ο διαιτητής στα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη παίζει πάντα πρωτεύοντα ρόλο. Δεν θυμάμαι ειλικρινά παιχνίδι του Οσφπ τα τελευταία 15 χρόνια εντός έδρας στο οποίο να αδικήθηκε. Αντίθετα πάντα ευνοείται. Εμείς απλά θέλουμε να παίξει 50-50, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. 

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 10 Μαρτίου 2012 στις 12:43 μ.μ.

Καλημέρες!

Με τον Ολυμπιακό θυμάμαι επικές σφαγές. Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει τίποτα.

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αιφνιδιαστικοί. Θέλω να πιστεύω ότι ο Μασάδο θα παρατάξει την ομάδα με τακτικό ρεαλισμό και δεν θα σπαταλήσουμε το πρώτο ημίχρονο όπως στα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Δεν μας ταιριάζει το ποδόσφαιρο αναμονής και σίγουρα δεν είμαστε αμυντικογενής ομάδα. Από την άλλη, δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος στον συγκεγκριμένο τομέα. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να παίξουμε ποδόσφαιρο κατοχής και να εκμεταλλευτούμε την επίθεση που βρίθει με ταχύτητα σε πόδια και συνδυασμούς. Το πρόβλημα είναι ότι ο Ολυμπιακός, όντας ικανότατος στο ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, θα αποζητά κι αυτός την κατοχή.

Επομένως, το θέμα είναι ποια θα είναι η τακτική επιλογή του Μασάδο: θα περιμένει ή θα βγει μπροστά; Όντας λάτρης του αιφνιδιασμού, προτείνω να βγούμε μπροστά, να ρισκάρουμε και να βάλουμε φωτιά στο Καραϊσκάκη.

jim είπε... 10 Μαρτίου 2012 στις 1:18 μ.μ.

Αυτή η τετράδα μπροστά (Γιαννιώτας-Ούμπιντες-Ακόστα-Καστίγιο), μπορεί να κάνει την ζημιά, παντού.

Αποτελείται από παίχτες ταχύτατους και με τεχνική. Παρόλο που είμαι πεπεισμένος, (βλέπετε με έπεισε η διοικηση τοσα χρονια), ότι απο το καλοκαιρι και μετα δεν θα υπαρχει στα τεσσερα - τεταρτα της.

Τώρα για το παρασκήνιο τα χουμε πει.

Από κει και πέρα θα βρουμε μια κουρασμενη αλλα και μια εκπληκτικα φορμαρισμενη ομαδα. Ειναι καλο που τους βρισκουμε, αναμεσα στα παιχνιδια τους με την Μεταλιστ. Αν και αυτο θα ισοσταθμιστει από το παρασκηνιο..

Συμπερασματικά, πιστεύω, ότι ο ΆΡΗΣ, έτσι πρέπει να κατέβει. Με τετραδα τους παίχτες που είπαμε παραπανω και με δύο κεντρικα χαφ.

Αν βγει το διπλό, τότε αρχίζουμε (ακόμα και τότε αρχίζουμε), να μιλάμε σοβαρα για την είσοδο μας, στα play off.

RedDragon είπε... 10 Μαρτίου 2012 στις 2:28 μ.μ.

Επειδή μερικοί ονειρεύονται καλό είναι να ξυπνήσουν.

ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ.

Ο Γαύρος έχει πολύ καλύτερη ομάδα. Θα μας καθαρίσει γρήγορα όπως έκανε με Παοκ, Αεκ και τους ΡώσοΟυκρανούς.

Ακόμη κ αν δεν το κάνει θα έρθει η βοήθεια από τα Κοράκια.

Αυτό το ματς μην το υπολογίζετε. Το θέμα είναι να κερδίσουμε τα 2 επόμενα στην έδρα μας. Αν το καταφέρουμε πιστεύω θα έχουμε ελπίδες για Play Off.

VardARIS είπε... 10 Μαρτίου 2012 στις 5:47 μ.μ.

@kanthar0s + Jim
συμφωνούμε σε όλα.

1. Σε αυτό το γήπεδο έχουμε, (όπως όλες οι ομάδες τρομακτικές σφαγές). Μακάρι να μην ζήσουμε άλλη μία. Μακάρι ο Γιάχος να αποδείξει γιατί θεωρείται εξελίξιμος διαιτητης.

2. Η 11άδα που αναφέρω δεν είναι προιόν ρεπορτάζ, ούτε παρακολοούθησα προπονήσεις. Είναι η 11άδα που η λογική προτάσσει καθώς και αυτό που θα θέλαμε να δούμε οι περισσότεροι να βγαίνει στο χορτάρι, δηλαδή πάθος, εμπειρία, ταχύτητα. Και εγώ θα ξενερώσω αν δω πάλι τίποτα πειράματα... Σίγουρα γνωρίζει καλύτερα ο Μασάδο, μπορεί κάποιος από αυτούς να μην έτοιμος ή να θέλει να χτυπήσει στο 2ο ημίχρονο λόγω κούρασης του αντιπάλου.

VardARIS είπε... 10 Μαρτίου 2012 στις 5:52 μ.μ.

@ Red Dragon
Πάντα απαισιόδοξος. Εντάξει ποιοτική ομάδα ο Οσφπ, έχει και το σπρώξιμο από τη διαιτησία, η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα κλπ, αλλά ο ΄Οφη πήρε αποτέλεσμα φέτος εκεί, γιατί να μην ελπίζω εγώ για νίκη, αν σταθεί στο ύψος του ο Γιάχος με τα κοντάρια του;
Θα φανεί...

Ανώνυμος είπε... 10 Μαρτίου 2012 στις 8:23 μ.μ.

Θα συμφωνήσω με τον RedDragon σε όλα.Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε,ο γαύρος είναι ίσως η πιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος.Εμείς δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τον Παοκ,γιατί να νικήσουμε τον Οσφπ;

Η επίθεση του οσφπ είναι από τις καλύτερες.Ακόμα και το παλτό ο ντίογκο μπορεί να κάνει την ζημιά.Με φοβίζει το ότι ο Νέτο θα παίξει αντίπαλος,λογικά του Μιραλάς.Ο Τσουκάνης δεν ξέρω πως θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο πρώτο του ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ματς του πρωταθλήματος.Οπότε,είναι κι αυτό ένα πρόβλημα!

Ακόμα κι αν προηγηθούμε και είμαστε καλύτεροι,ξέρουμε ποια θα είναι η κατάληξη.Θυμάστε το 0-2(αντί για 0-3)που τελικά ανατράπηκε σε 3-2 κατά μας;Οι διαιτητές θα το βαλουν το χεράκι τους,ΑΝ τα βρουν σκούρα!

Όλα τα ποντάρω στην επίθεση μας και ιδιαίτερα στον Καστίγο με μεγαλύτερη ελπίδα το Χ!

Eparxeia 3