Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Επικαιρότητα και εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα

Η επικαιρότητα ''τρέχει'' σε πολλά επίπεδα μετά και τη χθεσινή παρέμβαση του διοικητικού συμβουλίου της ΚΜΑ, με την οποία έκανε ουσιαστικά το ερώτημα ''Πρωτοδικείο ή δρόμο;'' στα 4 μέλη της διοικούσας επιτροπής. 


Όπως είχαν αναφέρει εδώ και καιρό, αυτοί αρνήθηκαν και η επιτροπή αποτελεί παρελθόν. Όπως και να 'χει, η επικαιρότητα αυτή τη στιγμή κυμαίνετα σε 3 επίπεδα.


1. Διοίκηση

Έγινε ένα (πολύ μικρό) βήμα για τη συνέχεια. Ήταν λογικό. Με διοικούσα επιτροπή δεν πας πουθενά. Δεν μπορείς να έχεις ένα βιώσιμο πλάνο (γιατί θα μου πει κανείς, τώρα θα υπάρχει; αλλά τέλος πάντων) χωρίς διοίκηση πρωτοδικείου.

Εγώ προσωρινά, μόλις μπήκα στα σάιτ για να δω τα νέα μετά από αρκετές ώρες, ένιωσα μία μικρή ανακούφιση, βλέποντας την παρέμβαση της διοίκησης της ΚΜΑ και από μέσα μου έφυγε ένα ''επιτέλους''. Σέβομαι απόλυτα την προσπάθεια που έκαναν τόσο καιρό, αλλά ως εδώ έφταναν.

Έχουν ακουστεί ήδη 4 πρόσωπα για τη διοίκηση πρωτοδικείου. Ψηφίδης, Τικμπασάνογλου, Χριστοφορίδης, Αγγελούσης. Λέγεται ότι την ευθύνη της υπογραφής θα την αναλάβει ο πρώτος. Τους ανθρώπους δεν τους ξέρω, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Κάτσε πρώτα να γίνει η αίτηση.

Ένα πράγμα θέλω και είναι σαφές. Το οποίο πιστεύω πως όλοι θέλουμε εδώ και καιρό:

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ !!!

2. Έλεγχος

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Αποφασίστηκε να αρχίσει ο έλεχος! Σύμφωνα με τα λεγόμενα μέλους της διοίκησης της ΚΜΑ, θα έχει ξεκινήσει μέχρι αύριο και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα ή τέλη Δεκέμβρη. Κάτι που έπρεπε να έχει γίνει απο ΧΘΕΣ, για την ακρίβεια από Ιούλιο-Αύγουστο, θα γίνει πράξη στα τελειώματα του έτους. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

3. Προπονητολογία

Τι να πει κανείς γι' αυτό. Εξ αρχής λεγόταν ότι η επιλογή Πασιαλή-Μπουγιουκλή ήταν αρκετά ρισκαδόρικη. Ξεκίνησαν καλά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια. Αν είναι, όπως έγραψε και ο Arisleme δίπλα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, να αλλάζουμε προπονητή κάθε 4-5 αγωνιστικές για να σωθούμε! 

Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Αναστασίου θα είναι το χειρότερο. Τι δουλειά έχει ένας τόσο άπειρος προπονητής σε τόσο δύσκολες στιγμές. Πάντως, με Ατρόμητο, λογικά ή με δίδυμο ή με Μιχαλήτσο θα 'μαστε.


0 σχόλια: