Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΆΡΗΣ - Ολυμπιακός 2-3, άλλη μια ήττα στο "κάστρο" μας...

Τι "κάστρο" είναι αυτό από το οποίο περνούν όλοι... 

Ήρθε να προστεθεί: άλλη μια τραγική εμφάνιση!

Άλλη μια ήττα!

Άλλο ένα πείραμα ενδεκάδας! 

Άλλος ένας αγώνας που μας καταδικάζουν οι στημένες φάσεις, (3 στον αριθμό μόνο χθες)!

Άλλος ένας αγώνας χωρίς σύστημα! 

Και χωρίς προγραμματισμό στην επίθεση!

Και χωρίς τελικές προσπάθειες!

Αλλά με πολλές γιόμες από την άμυνα στην επίθεση!

Άλλο ένα ντέρμπι στο Χαριλάου, που δεν κάναμε sold out!

Κακός Άρης για 75΄
Άλλο ένα παιχνίδι του Άρη, που καλό θα είναι να το ξεχάσουμε το συντομότερο δυνατό. Πραγματικά με μισή καρδιά γράφουμε στο blog. Τελειώνει το παιχνίδι και δε μας κάνει καρδιά να ετοιμάσουμε post. Βαρεθήκαμε και να γκρινιάζουμε και να κράζουμε... Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Τι αναλύσεις για τα πρώτα 75 λεπτά, στα οποία δεν κάναμε ούτε μια οργανωμένη προσπάθεια, με μοναδική τελική μας το σουτ του Καστίγιο που πήγε στα περιστέρια!!! 

Η εικόνα μετά το 75' άφησε μια μικρή αισιοδοξία για το μέλλον
Όχι ότι μετά το 75' βελτιώθηκε κάτι, απλά τουλάχιστον οι παίκτες προς το τέλος έδειξαν λίγο θέληση για να αντιστρέψουν την κακή τους εικόνα. Σίγουρα δεν έπαιξαν την μπάλα που θα θέλαμε, αλλά έβγαλαν λίγο τσαμπουκά στο παιχνίδι τους, πίεσαν λίγο περισσότερο τον αντίπαλο, μας έκαναν να πιστέψουμε ότι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την ισοπαλία...

Απαισιοδοξία πριν το ματς
Εννοείται ότι χθες όσοι πήγανε στο γήπεδο δεν περίμεναν ότι ο νέος προπονητής θα έκανε μαγικά και θα μεταμόρφωνε την ομάδα. Δεν είχαμε την ψευδαίσθηση ότι θα παίζαμε στρωτό ποδόσφαιρο, ότι θα βλέπαμε τριγωνάκια από τους παίκτες μας κλπ... Αυτά δεν γίνονται από την μία μέρα στην άλλη... Αυτό που ελπίζαμε όμως είναι ότι οι ποδοσφαιριστές θα είχαν ένα κίνητρο να "δείξουν πράγματα" στο νέο τους προπονητή, ότι θα έδειχναν λίγο πάθος! Τελικά δείξαμε κάποια πράγματα μόνο για 15 λεπτά, και αυτό επειδή ο Οσφπ ψόφησε, (από τα συνεχόμενα παιχνίδια), και επειδή βγήκε και ο Ιμπαγάσα που αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα τους.  

Και πάλι πειραματισμοί, και πάλι λάθη...
Τι να πεις πάλι χθες για την 11άδα του Άρη. Η χρησιμοποίηση των Γιακούποβιτς, Βράνιες, Σολτάνι πραγματικά ήταν χωρίς λογική. 
  • Πώς είναι δυνατόν να μένει στον πάγκο ο (κατά κοινή αποδοχή) καλύτερος παίκτης του Άρη στις τελευταίες αγωνιστικές - Βελλίδης;
  • Πώς είναι δυνατόν να μένει στον πάγκο ο μοναδικός παίκτης του Άρη που μπορεί και βγάζει 90λεπτο, τρέχοντας ασταμάτητα, και βουλώνοντας τρύπες στο κέντρο - Πρίττας;
  • Πώς είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται ο Σολτάνι ως βασικός, ο οποίος είχε να αγωνιστεί από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ενώ πέρασε και ένα πρόβλημα τραυματισμού; Στις αρχές της εβδομάδας δεν γνωρίζαμε αν ήταν σε θέση να μπει στην 18άδα...
3 γκολ από τα στημένα
Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν στην 11άδα μας να έχουμε τους
Γιακούποβιτς: 1.91
Μίσελ: 1.87
Σανκαρέ: 1.90
Ντίκο: 1.87
Κασναφέρης: 1.77
Φατί: 1.90
Βράνιες: 1.85
και να δεχόμαστε για πλάκα 3 γκολ από κεφαλιές (στημένες φάσεις). Δεν μπορώ να δεχθώ να τρώμε γκολ από νάνους (γκολ Μακούν). 

Απορώ τι σκ@τ... δουλεύαμε στα στημένα 4 μήνες όλο το καλοκαίρι... Ακούγαμε ότι ένα από δυνατά σημεία του φετινού Άρη θα ήταν τα στημένα... 

Το στραγάλι
Για τον Σιδηρόπουλο τι να πεις και τι να σχολιάσεις. Χωρίς να μας σφάξει (δεν καταλόγισε κάποιο πέναλτι, ή δεν ακύρωσε κάποιο γκολ μας), αλλά φαινόταν σε όλο το παιχνίδι ότι ήθελε να σπρώξει όπως μπορούσε τον οσφπ. Και ευτυχώς για αυτόν, του πήγε καλά το παιχνίδι, προηγήθηκε νωρίς ο οσφπ, οπότε του έφυγε ένα βάρος. Και στο τέλος όταν χρειάστηκε, έκανε και μια διακοπή για να σφραγίσει το διπλό και με την βούλα... (Βέβαια σε αυτό φταίμε και εμείς γιατί βρίζαμε, στο σημείο που πίεζε η ομάδα για να ισοφαρίσει)! 

Επόμενος Αγώνας
Με τον Όφη στο Γεντί Κουλέ. Έναν Όφη που πάει προς το παρόν τρένο, και που σε κάθε αγωνιστική σκοράρει ο "αποτυχημένος - ανίκανος - αργός" (έτσι λέγαμε το καλοκαίρι) - Μάντζιος... Εμείς πήραμε τον Γιάκομπ!

5 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 6 Νοεμβρίου 2011 στις 1:31 μ.μ.

Οι πειραματισμοί είναι αναπόφευκτοι. Η ομάδα ακόμα, μέσω των επίσημων παιχνιδιών, προετοιμάζεται. Χρειάζεται χρόνος. Ο Τσιώλης δεν ήταν η πηγή των κακών. Η ομάδα θα στρώσει όταν συμπληρωθεί το απαιτούμενο χρονικό διάστημα.

Ανώνυμος είπε... 6 Νοεμβρίου 2011 στις 1:32 μ.μ.

Ενταξει, τι να πρωτοπεις. Χωρις λογο η χρησιμοποιηση του Γιακουποβιτς, αφου ο Βελλιδης παει για εθνικη! Ο Ντικο με τον Σανκαρε ειναι το χειροτερο διδυμο που εχω δει στον ΑΡΗ τα τελευταια 5 χρονια. Το πουλεν μου και ο Καζναφερης, παντως κατι εκαναν, ειδικα στο 20 ημιχρονο. Ο Φατι ηταν καλος μονο στα τελευταια λεπτα, πιο πριν εβλεπα κατι πεσιματα, κατι τραγικα λαθη Γ εθνικης. Ο Βρανιες τζαμπα μπηκε, αφου εχει να παιξει ποδοσφαιρο πολυυυυ καιρο. Ο Ουμπιντες μετριος, ο Σολτανι αφαντος, ο Τοχα μου αρεσε πολυ (για πρωτη φορα), ο Καστιγιο και ο Γιακομπ 0 και ο Ακοστα προσπαθησε. Στα πολυ θετικα η εμφανιση του Γιαννιωτα, που κατα τη γνωμη μου ηταν ο καλυτερος παικτης μας χθες.

Γα τον Σιδηροπουλο, προστατευσε καλα τον γαυρο για το ντερμπι, τα 2 γκολ που φαγαμε (1ο, 3ο) ηταν απο λαθος στημενες φασεις που μονο ο ιδιος ειδε, οποτε οσοι περιμεναμε να ειναι φετος καθαρο το πρωταθλημα, καλα να παθουμε.

Για το μελλον, πιστευω ο Μιχαλ να αλλαξει την νοοτροπια των παικτων, επιτελους, καθως φαινεται ορεξατος και αποφασισμενος για δουλεια. Και να τους δουλεψει λιγο στις στημενες φασεις, γιατι μεχρι τωρα αυτο ειναι το μεγαλο μας προβλημα και πρεπει να διορθωθει αμεσα.

Απλα υπενθυμιζω το προγραμμα τον επομενων 3 αγωνιστικων. Οφη, Νιονιος εκτος, βαζελος εντος (διορθωστε με αν κανω λαθος). Για να δουμε αν θα 'ρθει η πολυποθητη ΝΙΚΗ...

Sifakis3

VardARIS είπε... 6 Νοεμβρίου 2011 στις 2:57 μ.μ.

Ξέχασα να αναφερθώ στον Γιαννιώτα που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του χθεσινού ματς. Είχε πολύ πάθος, και όρεξη, μακάρι να συνεχίσει έτσι, αλλά θα πρέπει να δουλέψει πολύ για να έχει διάρκεια στο ματς, (υπήρχαν διαστήματα που χανόταν - πράγμα απόλυτα φυσιολογικό για 18χρονο).

RedDragon είπε... 7 Νοεμβρίου 2011 στις 10:20 π.μ.

Να προσθέσω ότι από τα 9 γκολ που έχουμε φάει τα 7 είναι με κεφαλιά!!!

Δε μπορεί αυτό πρέπει να είναι κάποιο ρεκόρ...

Ανώνυμος είπε... 7 Νοεμβρίου 2011 στις 10:53 π.μ.

Ο Super 3 έχει βαλθεί να πιάσει πάτο και να παρασείρει και τον λαό του Άρη σε αυτό. Σε ένα ματς με μία πολύ καλή διαιτησία ,άρχισε να βρίζει χωρίς λόγο τον διαιτητή. Έτσι έχει μάθει στα μέλη του , δυστυχώς. Πάντα υπάρχει κάποιος που κάνει κακό στον Άρη. Δεν μπορεί να βρίσει τον διοίκηση( δηλαδή τον εαυτό του ) και οδηγεί ξεδιάντροπα τόσο κόσμο που εμπιστεύεται τον οργανωτή της κερκίδας , να βρίζει έναν διαιτητή που μπροστά στα πέναλτυ , στα οφσάιντ γκολ και στις αποβολές που έχουν δει τα ματάκια μας, ήταν άγιος. Φύγετε από το μαντρί , προβατάκια μου, έξω είναι πιο ωραία.

Όσο για το ματς, συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Θέλω να τονίσω την αξία του Μίσελ που είναι ποιοτικός παίκτης με ψυχραιμία κοιτάει τον αντίπαλο στα μάτια. Με στεναχώρησε η μη χρησιμοποίηση του Βελλίδη , δεν φοβάμαι όμως ,το παιδί θα επανέλθει μοιραία στην 11άδα. Ο Νέρι θεωρώ ότι ξεκόλλησε από το μηδέν που ήταν.


Δεύτερος χρόνος χωρίς φορ . Με διακοπές από τον Μάιο ,λεφτά στο ταμείο από το Europa και όλο τον καιρό να τον ψάξουμε.

Ο Σαουρίδης όμως βρήκε τον φταίχτη :
Ο διαιτητής.

Χαβίτο