Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καόδ - ΆΡΗΣ 84 - 81

Το κακό ξεκίνημα της ομάδας δεν λέει να σταματήσει. Το Σάββατο προσθέσαμε άλλη μία ήττα στο ενεργητικό μας αυτή τη φορά από τον Καόδ μία ομάδα που όπως κ εμείς θα παλέψει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Φτάσαμε αισίως τις 4 ήττες στο πρωτάθλημα μαζί με τον Ίκαρο (το Μαρούσι έχει 3 ήττες σε 3 αγώνες).

Αυτή τη φορά είχαμε (επιτέλους) τηλεοπτική εικόνα και είδαμε τουλάχιστον πως έπαιξε η ομάδα... περιττό να πω ότι δε μας άρεσε αυτό που είδαμε...

Το περίεργο είναι ότι το παιχνίδι στο ξεκίνημα του φαινόταν πολύ εύκολο. Πραγματικά στο 1ο ημίχρονο ελέγχαμε το ρυθμό κ κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα κερδίσουμε κ με μεγάλη διαφορά.

Στο 3ο δεκάλεπτο όμως η ομάδα έμεινε στα αποδυτήρια. Χάσαμε τη διαφορά 10 πόντων που είχαμε κ μείναμε κ πίσω στο σκορ κατά 4 πόντους. Νομίζω ότι στο συγκεκριμένο δεκάλεπτο φάγαμε 29 πόντους.

Στο 4ο δεκάλεπτο το ματς ήταν πλέον ντέρμπι. Ακόμη κ έτσι είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε τη νίκη αλλά μας τελείωσαν 2-3 τρίποντα του αντιπάλου σε κρίσιμα σουτ.

Οι παίχτες
Από τους παίχτες ο μόνος που τράβηξε ήταν ο Ταπούτος με 23 πόντους. Βοήθησε κ ο Τσαλδάρης με 14 αλλά ήταν πολύ άστοχος. Προσπάθησε κάπως κ ο Βεργίνης αλλά μέχρι εκεί.

Οι Αμερικάνοι για άλλη μία φορά δεν βοήθησαν. Ο Τζέιμς πέτυχε μεν 13 πόντους αλλά έκανε πάρα μα πάρα πολλά λάθη. Τα περισσότερα χωρίς πίεση.

Ο Κερούς μόλις 5 πόντους κ ο Μάλντροου 4. Που πας με τέτοιες επιλογές στους Αμερικάνους;

Το πρόβλημα μέσα στη ρακέτα
Όσοι είδαν το ματς εύκολα κατάλαβαν ότι το βασικό μας πρόβλημα είναι η γύμνια μας μέσα στη ρακέτα. Οι ψηλοί του Καόδ έκαναν στην κυριολεξία πλάκα. Πρέπει να πήραν πάνω από 15 επιθετικά ριμπάουντ ενώ ο μέτριος Τσέρανιτς φάνταζε γίγαντας μπροστά στους δικούς μας.

Αυτό φάνηκε κ στην επίθεση όπου απειλούσαμε μόνο με μακρινά σουτ. Λογικό είναι επομένως όταν αυτά δεν μπουν να έχεις πρόβλημα.

Ο Κρούσιτς κ ο Τσαϊρέλης προερχόμενοι κ οι 2 από τραυματισμούς δεν κατάφεραν να βοηθήσουν καθόλου. Και άντε τον Τσαϊρέλη τον ξέρουμε από πέρυσι αυτός ο Κρούσιτς γιατί αποκτήθηκε μου λέτε; Ο τύπος είναι χοντρός κ αργός. Τι να πω...

Κινδυνεύουμε αλήθεια με υποβιβασμό;
Ακόμη δε μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά αλλά σίγουρα οι 4 ήττες στα 4 ματς δεν είναι καλό σημάδι.

Στα ελαφρυντικά ότι παίξαμε τα 3 παιχνίδια εκτός έδρας κ το 1 από αυτά ήταν με τον Βάζελο.

Στα αρνητικά ότι χάσαμε από τον Καόδ που έχει τον ίδιο στόχο. Ευτυχώς μόνο με 3 πόντους διότι θα παίξουν ρόλο κ οι ισοβαθμίες στο τέλος.

Επίσης η εικόνας της ομάδας προχθές στο 1ο ημίχρονο ήταν πολύ θετική κ μας έδωσε κάποιος νότες αισιοδοξίας.

Γενικά το πρωτάθλημα φέτος έχει πολλές μέτριες ως κακές ομάδες. Ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής ο Κολοσσός, ο Πανιώνιος κ η Καβάλα. Όλοι οι άλλοι βράζουν στο ίδιο καζάνι... μέχρις στιγμής...

Υποθέτω ότι αν κερδίσουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας με τις υπόλοιπες ομάδες που θα έχουν σαν στόχο την σωτηρία δεν θα κινδυνεύσουμε αλλά αυτά είναι υποθέσεις. Το θέμα είναι ότι βρισκόμαστε στην τελευταία θέση κ χρειαζόμαστε νίκες επειγόντως...

Θα ξαναπαίξουμε για την Α1 στις 19 Νοεμβρίου με τον Ίκαρο στο Αλεξάνδρειο και την άλλη βδομάδα έχουμε ρεπό. Περιττό να πούμε ότι η νίκη στο συγκεκριμένο ματς κ με τον συγκεκριμένο αντίπαλο είναι μονόδρομος...

Αύριο Τρίτη 15/11 στις 19.45 στο Παλέ παίζουμε το 1ο παιχνίδι μας για το Eurocup με αντίπαλο την Νιμπουργκ...






1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 14 Νοεμβρίου 2011 στις 1:43 μ.μ.

Καλα, η ομαδα παει για διαλυση. Η στρατηγικη στις μεταγραφες ειναι να παιρνουμε αμερικανους και σερβους στην τυχη (λαχεια). Αλλα δεν κατηγορω τους παικτες, ουτε τον Τιγρη, αφου δεν υπαρχει μια...

Sifakis3