Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τελευταία νέα πριν τον αγώνα με τον Νιόνιο...

Προσφυγή ο Κουλοχέρης
Όλοι περιμέναμε ότι την περίοδο του Ιανουαρίου ο Κουλοχέρης θα ήταν ένας από τους παίκτες που (μεταξύ άλλων) θα αποχαιρετούσαν την ομάδα. Όπως έχουμε πει επανειλημμένα, ήταν λάθος της διοίκησης που άφησε την ομάδα με τόσους παίκτες (υπεράριθμο ρόστερ). Το ξεκαθάρισμα έπρεπε να γίνει το καλοκαίρι, έπρεπε να δοθούν κάποια χρήματα ως αποζημίωση σε μερικούς ώστε να δεχθούν να αποχωρήσουν. Με τον τρόπο αυτό θα γλιτώναμε μέρος του συμβολαίου τους και θα υπήρχε η αποσυμφόρηση στο ρόστερ.

Ήρθαμε προ εκπλήξεως οι περισσότεροι όμως με δύο συγκεκριμένα πράγματα:
1) Μάθαμε ότι ο ίδιος ο Κουλοχέρης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα, αρκεί να του δίνονταν τα χρήματα που του οφείλονταν, (140.000 €)!!!
2) Το περασμένο καλοκαίρι προτάθηκε νέο συμβόλαιο στον Κουλοχέρη για ετήσιο μισθό 170.000 €!!!


Δεν θα σχολιάσω τίποτα παραπάνω, απλά (αν ισχύουν τα παραπάνω, γιατί τα διαβάσαμε από το ίντερνετ) θα πω ένα πολύ μεγάλο ΕΥΓΕ στην διοίκησή μας για τον πανέξυπνους χειρισμούς της. Κατάφερε και κράτησε τον Ευθύμη στις τάξεις της ομάδας τάζοντάς του 170 χιλ. ετήσιο συμβόλαιο... Να τονίσω ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να κατηγορήσουμε τον Κουλοχέρη, που έκανε ότι θα έκανε ο καθένας από εμάς. Θα δεχόταν με ευχαρίστηση μια τέτοια γενναιόδωρη πρόταση. Ανέλαβε λοιπόν ο Πρόεδρος να ξεκαθαρίσει την κατάσταση πριν εκδικαστεί η υπόθεση στο δικαστήριο. Θα προσπαθήσει να βρει μια συμβιβαστική λύση, λαμβάνοντας ο παίκτης τα δεδουλευμένα, σε δόσεις... Καληνύχτα! 

"Με απαξίωσε ο νέος προπονητής" λέει ο Πρίττας
"Είναι πολύ νωρίς για να κριθεί ο νέος προπονητής. Δείχνει ότι είναι ο άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και θέλει πειθαρχία. Έχει πολλές γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Σε προσωπικό επίπεδο, βέβαια, πρόλαβε να με απαξιώσει αφήνοντάς με εκτός αποστολής, αλλά η ιστορία και το έργο του στο γήπεδο θα τον κρίνουν". 

Μπορεί να έχει απόλυτο δίκιο ο Πρίττας, και εννοείται πως συμφωνούμε όλοι μαζί του. Δεν γίνεται να είσαι ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, να σου δίνεται το περιβραχιόνιο, να τρέχεις και να προσπαθείς περισσότερο από όλους τους συμπαίκτες σου, και ξαφνικά να μένεις εκτός αποστολής για δύο ματς, ενώ περιμέναμε ότι θα ξεκινούσε βασικός.

Αυτά βέβαια είναι παρεπόμενα του μεγάλου ρόστερ... Για αυτό υπάρχουν γκρίνιες. Δυστυχώς Θανάση Πρίττα, (αν και ξέρεις ότι σε αγαπάμε για όσα πρόσφερες και προσφέρεις), έχασες το δίκιο σου με την συγκεκριμένη δήλωση. Τα θέματα αυτά λύνονται ενδο-οικογενειακά και δεν βγαίνουμε να κάνουμε δηλώσεις στον τύπο για να κάνουμε άνω-κάτω τα αποδυτήρια... Λίγο μεγαλύτερη προσοχή δεν βλάπτει. 


Τροχαίο ο Ντίκο
Ευτυχώς δεν ήταν κάτι πιο σοβαρό, και θα μείνει προληπτικά για 15 μέρες εκτός υποχρεώσεων της ομάδας. Πρόβλημα στην μέση προέκυψε από την σύγκρουση. Του ευχόμαστε να γίνει καλά, σιδερένιος...

Δεν έγινε ένσταση για την άδικη αποβολή του Ούμπιδες
Τελικά η διοίκηση αποφάσισε να μην καταθέσει ένσταση για την συγκεκριμένη δεύτερη κίτρινη που δέχθηκε ο Αργεντίνος. Και αυτό γιατί ήξερε εκ των προτέρων ότι δε θα είχε τύχη. Κάτι αντίστοιχο είχαμε επιχειρήσει πριν 3 χρόνια σε μια αντίστοιχη περίπτωση για τον Αβραάμ, που δέχθηκε άδικη κόκκινη κάρτα. Δε δικαιωθήκαμε ούτε τότε. Γιατί να ξοδεύουμε τσάμπα χρήματα (που δεν υπάρχουν), για εφέσεις και ενστάσεις... Ξέρουμε άλλωστε ότι οι αθλητικοί δικαστές έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, αν ο παίκτης φορούσε ερυθρόλευκη φανέλα θα δικαιώνονταν αυτόματα, (θα μου πεις αυτός δε θα δέχονταν καν την κόκκινη κάρτα)...

Βράβευση Γιαννιώτα ως MVP για την περασμένη αγωνιστική
Μακάρι να είναι γερό και δυνατό το παλικαράκι για να συνεχίσει την προσπάθεια για καταξίωση. Ευχαριστούμε τον Προμπίερζ που έκανε το αυτονόητο και του έδωσε την ευκαιρία. Ευχόμαστε τα καλύτερα, να τον καμαρώνουμε με την κίτρινη φανέλα για πολλά χρόνια.

Μακάρι να πάρουν με τη σειρά τους και άλλοι πιτσιρικάδες ευκαιρίες για να δείξουν το ταλέντο τους. Αυτό που λέει και ο Red, δεν μπορεί οι επιθετικοί που έχουμε (Τοπούζης, Τριανταφυλλάκος) να είναι χειρότεροι από τον Γιάκομπ.   

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 25 Νοεμβρίου 2011 στις 7:37 μ.μ.

Για τον Κουλουχερη τι να πεις. Δεν μπορουν να διωξουν εναν παικτη, ενω το ηθελαν απ' το Μαιο! Πληρωνεται κιολας! Πολυ σωστα, μπραβο στη διοικηση! Μαλακες. Ο Πριττας ειναι μεγαλος παικτης και πρεπει να κλεισει την καριερα του στον ΑΡΗ και επειτα να προσφερει απο αλλο ποστο. Δεν πρεπει να μενει εκτος αποστολης αυτη η μεγαλη προσωπικοτητα που ολοι (ιδιως εγω προσωπικα) αγαπησαμε ιδιαιτερα. Ντικο, ταχεια αναρρωση σου ευχομαι, να επιστρεψεις δριμυτερος. Συμφωνω για Ουμπιντες, τζαμπα θα πηγαινε η εφεση... Τελος, Γιαννιωτας βασικοτατος απο εδω και περα, και ας ελπισουμε και ολοι οι αλλοι να εχουν αναλογη πορεια στο μελλον, και να εχουμε μια ομαδα μονο με Ελληνες! Εγω, παντως, πραγματικα πιστευω οτι ο Τοπουζης θα ηταν πολυ καλυτερος απο το Ρουμανικο παλτο, που το βλεπω να φοραει τη φανελα του ΑΡΗ και ντρεπομαι, λεω ''κοιτα πού φτασαμε).

Sifakis3

VardARIS είπε... 25 Νοεμβρίου 2011 στις 8:05 μ.μ.

Και πάλι εκτός αποστολής ο Πρίττας. Ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με Νιόνιο:
Βελλίδης, Γιακούποβιτς, Μίσελ, Καζναφέρης, Παπαστεριανός, Ντίκο, Σανκαρέ, Λαζαρίδης, Γιαννιώτας, Φατί, Τόχα, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Τσέζαρεκ και Τριανταφυλλάκος.
Εκτός είναι ακόμη οι Βράνιες, Σηφάκης, Καπετάνος