Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Κριτική παιχτών 2009-2010: Ευθύμης Κουλουχέρης


Ο Ευθύμης Κουλουχέρης αγωνίζεται στον Άρη από τη "μαύρη" περίοδο της Β εθνικής, είναι δηλαδή από τους πιο παλιούς στο σύλλογο.

Πέρυσι το καλοκαίρι, αν θυμάμαι καλά, ανανέωσε το συμβόλαιο του για άλλα 2 ή 3 χρόνια οπότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην ομάδα κ του χρόνου.

Όντας τόσα χρόνια στο σύλλογο. και πέρα από τον επαγγελματισμό του, σίγουρα την πονάει την ομάδα περισσότερο από κάποιους άλλους.

Δυστυχώς δεν τυγχάνει κ της μεγαλύτερης εκτίμησης από τους οπαδούς του Άρη πράγμα που δείχνει ότι οι οπαδοί ώρες ώρες δεν εκτιμάνε σωστά αυτά που έχουν.



Γενικά

Αγωνίστηκε φέτος σε 19 παιχνίδια. 15 για το πρωτάθλημα, 3 για τα play off κ 1 για το κύπελλο. Πήρε συνολικά 6 κίτρινες κάρτες κ έκανε κ ένα πέναλτι. Η θέση του είναι κεντρικός αμυντικός αλλά λόγω ανάγκης φέτος αγωνίστηκε κ ως αμυντικό χαφ (δεν τα πήγε καλά) και ως δεξί μπακ όπου τα πήγε πολύ καλά ανασταλτικά.

Πέρυσι ο Κουλουχέρης είχε μόλις 4 συμμετοχές κ πρόπερσι 11 πράγμα που δείχνει ότι φέτος ο ρόλος του αναβαθμίστηκε. Από εδώ φαίνεται άλλωστε κ η ανάγκη για ένα πιο "βαθύ" ρόστερ στην ομάδα.

Εμένα προσωπικά η παρουσία του φέτος με ικανοποίησε. Έχει σταματήσει να κάνει τα τραγικά λάθη που έκανε παλιότερα και τώρα πια παρουσιάζει μια σταθερότητα όταν παίζει. Μου άρεσε ιδιαίτερα τις 2 φορές που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ αλλά μόνο στις αμυντικές του αρμοδιότητες.

Ίσως κ ο ίδιος ο παίχτης να συνειδητοποίησε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ερχόμενος από τον πάγκο μιας κ η θέση βασικού με παίχτες σαν το Νασούτι κ το Γκιάρο ήταν δύσκολη.

Το μειονέκτημα του Κουλουχέρη είναι το ύψος του. Είναι πολύ κοντός (1.78) για κεντρικός αμυντικός. Προσπαθεί να καλύψει την αδυναμία του αυτή με την ταχύτητα του αλλά δεν είναι κ τόσο γρήγορος.

Το ξαναλέω ότι εγώ τον θεωρώ χρήσιμο εργαλείο για την ομάδα κ θα ήθελα να μείνει κ άλλα χρόνια στην ομάδα. Συν τις άλλοις είναι κ Έλληνας κ σίγουρα χρειαζόμαστε κ μερικούς από δαύτους στον Άρη :) :)


Highlight

Ως καλύτερες στιγμές θα μπορούσα να βάλω τις 2 φορές που αγωνίστηκε ως δεξί μπακ κ βοήθησε την ομάδα χωρίς να την "ξέρει" αυτή τη θέση.


Χειρότερη στιγμή

Ως χειρότερη στιγμή θα έβαζα το αχρείαστο κ ανόητο πέναλτι που έκανε στον αγώνα με τον Πανθρακικό στην έδρα μας.


Γκάλοπ


Υπόλοιποι παίχτες:

7 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 24 Μαΐου 2010 στις 12:34 μ.μ.

Κάθε φορά που τον βλέπω τρέμει το φιλοκάρδι μου. Δεν τον θέλω.

jim είπε... 24 Μαΐου 2010 στις 3:03 μ.μ.

Προσωπικα πιστευω οτι ο Ευθυμης θα αγωνιστει παντα στο ανωτερο αυτου που μπορει.Για παραδειγμα αν με βαθμιδα απο το 1 ως το 10 παιρνει 7,5 τοτε οταν παιζει θα παιζει παντα για 7,5...Ποτε δεν θα παιξει κατω απο αυτο σαν καποιους αλλους που ειναι του 9 και παιζουν για 2...

Ανώνυμος είπε... 24 Μαΐου 2010 στις 6:44 μ.μ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 250.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ 3-4 ΣΕΝΤΕΡΜΠΑΚ

salonika3 είπε... 24 Μαΐου 2010 στις 7:06 μ.μ.

Αν θέλουμε το κάτι παραπάνω,παίκτες σαν τον Κουλουχέρη δεν έχουν θέση στο ΑΡΗ που ονειρευόμαστε.Καλό παιδί,άριστος επαγγελματίας,αλλά ΔΕΝ ψάχνουμε γαμπρό!!!Δείχνει να αγαπάει την ομάδα αλλά κι εγώ την αγαπάω,δε σημαίνει πως θα μου δώσετε το 4 να μπω στο γήπεδο!!!Δεν μπορείς να κάνεις το κάτι παραπάνω όταν λείπει ο Νασούτι ή ο Γκιάρο κι ο αντικαταστάτης τους θα είναι ο Ευθύμης!!!

RedDragon είπε... 24 Μαΐου 2010 στις 9:25 μ.μ.

Παιδιά συμφωνώ ότι αν θέλουμε να ανέβουμε επίπεδο χρειαζόμαστε καλύτερους παίχτες από τον Κουλουχέρη, το θέμα είναι αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα.

Κ εγώ θα ήθελα να είχα 4 center back πρωτοκλασάτα αλλά δεν υπάρχουν τα λεφτά.

Πιστεύω ότι ως back up για να παίζει 10-15 παιχνίδια τη χρονιά μια χαρά είναι ο Ευθύμης.

RedDragon είπε... 25 Μαΐου 2010 στις 12:20 π.μ.

Δες εγώ δε μπορώ να ξέρω πόσα λεφτά παίρνει ο κάθε παίχτης.

Κανένας μας δε μπορεί εκτός αν δει το συμβόλαιο του.

Ας πούμε ότι παίρνει τόσα, πιστεύεις μπορούμε να βρούμε καλύτερο με λιγότερα λεφτά;

Αν μπορούμε μακάρι να τον φέρει η διοίκηση.