Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Κλείσιμο της σεζόν με νίκη (vid)

Επιτέλους κάναμε το αυτονόητο, κερδίσαμε τον αδιάφορο αντίπαλο μας και τερματίσαμε στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Η νίκη αυτή ήταν σαν να κερδίσαμε τους ψαράδες που θα μας τύχαιναν στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League στις 15 Ιουλίου. Συν ότι κερδίσαμε και 15 μέρες προετοιμασίας και ξεκούρασης.

Τέλειωσε λοιπόν και αυτή η σεζόν, και γυρνώντας σπίτια μας μετά το ματς δεν αντέξαμε και ξεσπάσαμε σε κλάματα! Όχι, όχι από την εμφάνιση της ομάδας, ούτε επειδή θα μας λείψουν οι αγώνες για 2.5 μήνες αλλά γιατί οι φίλτατοι αστυνομικοί είχαν γεμίσει την ατμόσφαιρα με χημικά κ δακρυγόνα!!

Το ντέρμπι(;)

Μετά από πολλά χρόνια είδαμε ένα ντέρμπι χωρίς σκοπιμότητα, με αρκετά γκολ κ σχετικά καλό θέαμα.

Σε αυτό συντέλεσε και η αρχική 11άδα του παοκ από την οποία έλειπαν τα 2 βασικά αμυντικά του χαφ ο Γκαρσία κ ο Βιτόλο. Αλλά κ η επιλογή παιχτών σε θέσεις που δεν τις περιμέναμε.

Βέβαια κ εμείς είχαμε πολλές απουσίες. Με παραξένεψε η επιλογή του Αντού αντί για τον Κάλβο. Λέτε να ήταν ένα μήνυμα του Κούπερ προς τον παίχτη; Μπορεί.

Το ματς ξεκίνησε καλά για μας, με το αυτογκολ του Μαλεζά, ύστερα από ωραία προσπάθεια του Χαβίτο και είπα αυτοί τα βάζουν μόνοι τους άρα θα έχουμε ένα ήσυχο βράδυ. Γρήγορα διαψεύστηκα. Όσο αδιάφορος κ να ήταν ο παοκ το κυνήγησε το ματσάκι όσο μπορούσε... 

Σύντομα έρχεται η ισοφάριση,  με γκολ offside του Σάκη ύστερα από σέντρα του Κουτσιαμικρούλη!!! Απίστευτο; Αν ήμουν Κούπερ θα έριχνα πρόστιμο στους αμυντικούς.

Ξαναπερνάμε μπροστά με ωραίο τελείωμα του Χαβίτο (αυτό και αν είναι απίστευτο)  κ ο Φερναντές κάνει πέναλτι. Μπερδεύτηκε το παιδί. Νόμισε ότι ήταν διακοπές και έπαιζε beach volley!  2-2 λοιπόν στο ημίχρονο με άψογη εκτέλεση του Τσιρίλο!

Στο βου μέρος ζήλεψε ο Εντίνο τον βολεϊμπολίστα Φερνάντες κ έκανε κ αυτός μια μανσέτα. Οπότε 3-2 με Κάμπορα. 

Κάπου εκεί τελείωσε κ το παιχνίδι αν και δείξαμε τάσεις αυτοχειρίας όταν στο 84 ύστερα από συνεχόμενες κερδισμένες κόντρες κοντέψαμε να ισοφαριστούμε από τον Βιερίνια. Πάλι καλά.

Καλές διακοπές
Τελείωσε η σεζόν λοιπόν με θετικό πρόσημο κατά τη γνώμη μου. Οι παίχτες μας μπορούν τώρα πια να βγαίνουν στα κλαμπ χωρίς να έχουν ενοχές! 

Πολλούς από αυτούς μάλλον δεν θα τους ξαναδούμε με τη φανέλα του Άρη από ότι ακούγεται...

Οι επόμενες μέρες αναμένονται να είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες. Για να δούμε...

Το μόνο που εύχομαι είναι, ότι επιλογές γίνουν να τις κάνει ο Κούπερ. Αυτόν τον εμπιστεύομαι.

Υ.Γ. Στην φώτο επέλεξα τον Χαβιτάκο διότι έκανε ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση με τον Άρη. Ελπίζω όχι και την τελευταία του. Εγώ τον θέλω στην ομάδα διότι τιμάει τη φανέλα που φοράει κ είναι κ άψογος επαγγελματίας.

0 σχόλια: