Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Κριτική παιχτών 2009-2010: Κρίστι Βαγγέλη

Αν ψάχναμε έναν παίχτη στην ομάδα που να είναι στα αλήθεια Αρειανός τότε αυτός είναι ο Κρίστι Βαγγέλη. Βρίσκεται στην ομάδα από το 2003 όντας ο πιο παλιός κ με διαφορά.

Πέρασε δηλαδή πολλές πίκρες αλλά και πολλές καλές στιγμές (κυρίως πίκρες για να λέμε την αλήθεια). 

Αν και του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει θέση βασικού στην ομάδα.

Ένας παίκτης που πάντα δίχαζε τον κόσμο της ομάδας. Για κάποιους θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά και κάποιοι λένε αμάν και πότε να φύγει.

Το κλάμα που έριξε μετά τον χαμένο τελικό συγκίνησε πολλούς πάντως. 

Γενικά

Στη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 12 αγώνες, 9 για το πρωτάθλημα, 2 για τα play off κ 1 στον τελικό του κυπέλλου.. Πήρε συνολικά 2 κίτρινες κάρτες και αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερό μπακ στη θέση του Αράνο.

Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η δύναμη και το πάθος που βγάζει σε κάθε αγώνα. Παρόλο αυτά είναι επιρρεπής σε λάθη και δεν φημίζεται για την τεχνική του. Επίσης επιθετικά βοήθησε ελάχιστα την ομάδα αφού σε 12 αγώνες είχε μόλις 14 γεμίσματα!! Τον "σώζει" το γεγονός πως μπορεί να παίξει είτε από τη δεξιά είτε από την αριστερή μεριά.

Προσωπικά πιστεύω πως αν η ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό (πραγματικό και όχι στα λόγια) ο Βαγγέλι δεν κάνει για την ομάδα. Ειδάλλως,  μια χαρά αλλαγή είναι εφόσον μπορεί και παίζει σε 2 θέσεις. Συν το γεγονός οτι είναι Αρειανάκι και δεν κοστίζει και πολλά.


Highlight

Δεν μπορώ να θυμηθώ καμιά εμφάνιση που να ξεχώρισε.


Χειρότερη στιγμή

Στον τελικό, αμυντικά δεν πήγε άσχημα αλλά ότι σέντρα επιχείρησε ήταν τραγική. Δεν βοήθησε καθόλου, ίσα ίσα πούλησε και αρκετές φορές την μπάλα.


Γκάλοπ

4 σχόλια:

jim είπε... 26 Μαΐου 2010 στις 1:28 μ.μ.

Εμενα προσωπικα η παρουσια που ειχε στα 4-5 ματς που αγωνιστηκε (πρωταθλημα-τελικος και play off) μου αρεσε.Κρατησε την θεση του και ανεκοψε τους αντιπαλους παιχτες μακρια απο επικινδυνες καταστασεις.Σιγουρα υστερει στα επιθετικα του καθηκοντα αλλα οπως εγραψα και στο αρθρο του Νετο το πρωταθλημα μας απαιτει οι ακραιοι μπακ να ειναι πρωτα απο ολα με καλα αμυντικα καθηκοντα.Αν συπεριλαβουμε και το γεγονος οτι ειναι και ΑΡΕΙΑΝΟΣ ο χρηστος σε συνδυασμο οπως ειπα πιο πανω οτι εμενα με αφησε ικανοποιημενο μερ=χρι ενα σημειο τοτε ναι τον θελω στην ομαδα και με τον κουπερ θα βελτιωθει ακομα παραπανω..Αρκει να εχει την διαθεση να δουλεψει...

Ανώνυμος είπε... 25 Νοεμβρίου 2010 στις 2:06 μ.μ.

Esy bre megalodimosiografe pou ta ksereis ola...afou ta ksereis ola pes mas loipon pws exei vgei stin athlitiki kyriaki 3 fores mvp afou den mporeis na feris sto mialo sou kanena ekpliktiko paixnidi.... e dimosiografe tis gazzetadelospor alla ayta sou lene na grapseis ayta grafeis kai epeidi to sxolio sou einai 5 mines... pisteyo na metanioses pou egrapses merika pragmata asxete e asxete o aris den exei anagki apo lamogia dimosiorgrafous oust..egw oso zw 8a eimai aris xwris kanena simferon opos profanos esy.efxome to epomeno ar8ro sou an to diabaso stin gazzetadelospor asxeteeeee....

RedDragon είπε... 25 Νοεμβρίου 2010 στις 2:36 μ.μ.

Ανώνυμε δεν ξέρω αν είδες αλλά το post αυτό βγήκε στις 25 Μαϊου 2010 κ η κριτική αφορά την περσινή σεζόν...

Ε στην περσινή σεζόν ο Βαγγέλι δεν ήταν καλός... τι να κάνουμε δηλαδή;

RedDragon είπε... 25 Νοεμβρίου 2010 στις 2:39 μ.μ.

Α και δεν είμαστε δημοσιογράφοι, οπαδοί είμαστε...