Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Α Υ Τ Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α (Κόροιβος - ΆΡΗΣ 67-65)

Καλησπέρα σε όλους. Χαρακίρι σήμερα για τον ΆΡΗ αφού έχασε με 67-65 από τον Κόροιβο, παρότι είχε το ματς κλειδωμένο 3 λεπτά πριν το τέλος! Ο Κόροιβος έκανε ένα σερί 14-0 στα τελευταία λεπτά και κατάφερε και πήρε τη νίκη, υποχρεώνοντας τον ΆΡΗ σε ντροπιαστική και αναπάντεχη ήττα, τη 2η συνεχόμενη μετά από την μεσοβδόμαδη μέσα στη Μπάνβιτ.

MVP του ΆΡΗ αναμφίβολα ο Τζερέλ Μακ Νιλ με 21 πόντους, από κοντά και ο Γουάιτ με 13 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Η ομάδα είναι φανερό πως έχει πέσει και καλείται να επανέλθει άμεσα στις νίκες και να βρει το δρόμο της. Δεν χαϊδεύουμε άλλο αυτάκια, σοβαρευτείτε και κοιτάξτε πώς θα επιστρέψετε! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ την Τετάρτη με την Τράμπζονσπορ στο Παλέ!

3 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 14 Νοεμβρίου 2015 στις 8:50 μ.μ.

Ντροπη να εισαι 10 ποντους μπροστα και να χανεις απο τον Κοροιβο. Κακη διαχειριση , λαθη, αστοχια...δεν ξερω τι φταιει , αλλα προκειται για ηττα εκτος προγραμματος.

Η δουλεια μας ειναι να στηριξουμε, ναι θα γκρινιαξουμε για αυτες τις ηττες αλλα δεν μπορουμε να βγαλουμε αυτοματα ολους τους παικτες αχρηστους. Είναι πολύ νωρίς ακομα για να κρινουμε ποιος ειναι καλος και ποιος οχι.

Περασε, το ξεχναμε και ετοιμαζομαστε για νικη με τους Τουρκους.

VardARIS είπε... 15 Νοεμβρίου 2015 στις 1:06 π.μ.

Τελικά αυτό το Eurocup δεν ξέρω αν κάνει περισσότερο ζημιά παρά καλό. Υποτίθεται ότι θέλαμε να είμαστε εκεί ώστε να μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Βεζένκοφ και να αποδείξουμε στους φορείς της Euroleague ότι αξίζουμε να κατοχυρώσουμε μια θέση (λόγω κόσμου-γηπέδου), αλλά φέτος με το υπάρχον ρόστερ είναι ξεκάθαρο ότι δε χωρούν 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Η κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια (Τετάρτη - Σάββατο) και τα πήγαινε-έλα άρχισε να είναι και λογικά θα γίνει ακόμη περισσότερο εμφανής.

Προσωπικά δε νομίζω πως αν δεν υπήρχε η συσσωρευμένη κούραση θα υπήρχε ποτέ περίπτωση να χαθεί το σημερινό παιχνίδι.

Και κάτι άλλο: μπασκετικός δεν υπήρξα και ούτε έχω τις γνώσεις για να το παίξω. Δε θέλει όμως πολύ μυαλό πως τα παιχνίδια που χάνουμε τα χάνουμε λόγω ριμπάουντ. Σήμερα ο αντίπαλος είχε πάλι περισσότερα ριμπάουντ από εμάς και από ότι φαίνεται γενικότερα θα αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τις ομάδες που θα έχουν 5άρια.

Μεγάλη πίκρα σήμερα, αλλά δεν χρειάζονται βεβιασμένες κινήσεις. Συνεχίζουμε, επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη...

Vamos_G1 είπε... 15 Νοεμβρίου 2015 στις 3:38 μ.μ.

Νομίζω ο τίτλος κ η φωτό τα λένε όλα. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως χάσαμε αυτό το παιχνίδι. Πολύ κρίμα.