Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Εορδαϊκός - ΆΡΗΣ 1-2 Παλικαρίσιο διπλό

Καλησπέρα σε όλους. Μία πολύ σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα πήρε ο ΆΡΗΣ, αφού κέρδισε 1-2 μέσα στην Πτολεμαΐδα τον Εορδαϊκό, παρότι αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού με 1 και 2 παίκτες λιγότερο.

Τα γκολ πέτυχαν οι Τάτος και Ντούνης. Πάμε να δούμε αναλυτικά το παιχνίδι.




Καταρχήν να αναφέρουμε ότι ενώ είχαμε στηθεί στα πισιά μας για να δούμε το ματς online μέσω του καναλιού της Μέτροσπορ, υπήρξε τεχνικό πρόβλημα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δεν μας έκαναν τη χάρη. Δε θέλω να πω ότι είναι ηθελημένο, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να διορθωθεί. Περιοριστήκαμε για άλλη μια φορά στην ακρόαση του αγώνα και μόνο, και φυσικά από το Yellow Radio 92,8.

Ο Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε ίδια 11άδα με αυτήν στο προηγούμενο παιχνίδι, με τη μόνη αλλαγή να είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, όπου ο Ν'Λουντούλου πήρε τη θέση του Πόι. Οι υπόλοιποι 10 παρέμειναν ίδιοι: Σιδεράκης, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Καλογέρης, Ντούνης, Τάτος, Καπνίδης.


Το παιχνίδι έγινε σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο λόγω βροχόπτωσης που προηγήθηκε. Ξεκίνησε ιδανικά για τον ΆΡΗ, καθώς ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 14ο λεπτό, όταν ο Τάτος εκτέλεσε εύστοχα το (πεντακάθαρο) πέναλτι (ας με βοηθήσει κάποιος αν είναι το πρώτο που κερδίζουμε τη φετινή σεζόν ή όχι) που κέρδισε ο ΆΡΗΣ, στέλνοντας τη μπάλα σε άπιαστο σημείο.


Στη συνέχεια και λόγω του κακού γηπέδου παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά αγώνα, με συνεχόμενα λάθη και από τις δύο ομάδες. Στο 15' ένα σουτ του Τσουμάνη κατέληξε άουτ, ενώ στο 21' ο Σιδεράκης έκανε καταπληκτική απόκρουση σε φάση που έγινε μετά από λάθος συνεννόηση.


Στο 36' ήρθε η φάση που άφησε τον ΆΡΗ με 10 παίκτες, όταν ο Καζναφέρης έκανε χέρι και πήρε δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Εορδαϊκός το εκμεταλλεύτηκε και πήρε μέτρα, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ρόβας βρήκε εξαιρετικά τον Ντούνη, με τον τελευταίο να εκτελεί τον αντίπαλο πορτιέρο και να κάνει το 0-2!


Στο δεύτερο μέρος, αφού είχαμε από μία καλή ευκαιρία για τις δύο ομάδες, γύρω στο 50', με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού ήρθε και το γκολ του Εορδαϊκού, με κεφαλιά. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για τον (ήδη οπισθοχωρημένο) ΆΡΗ στο 72', όταν ήρθε και η δεύτερη κόκκινη κάρτα, με τον Ν'Λουντούλου (που είχε περάσει δεξί μπακ!) να αποβάλεται και τον ΆΡΗ να μένει με 9 παίκτες.


Στη συνέχεια ο αγώνας ήταν επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, ωστόσο η έμπειρη άμυνα του ΆΡΗ και ο καταπληκτικός Σιδεράκης κατάφερε να μη δεχτεί άλλο γκολ η ομάδα, και με πολύ σωστή διαχείριση χρόνου στα τελευταία λεπτά, κατάφερε να κρατήσει αυτό το 1-2 μέχρι τέλους και να πάρει το διπλό!

Ατομικά, οι καλύτεροι παίκτες του ΆΡΗ ήταν αναμφίβολα οι 2 χαφ του, Ρόβας και Καλογέρης (ειδικά ο Ρόβας έκανε πραγματικά τα πάντα, και σίγουρα θα χρειαστεί ξεκούραση κάποια στιγμή) και ο Σιδεράκης που έκανε 2 εξαιρετικές αποκρούσεις και ήταν σταθερός.

Να αναφέρω επίσης και την τρέλα που πουλούσαν (είχαμε μία προδιάθεση από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας) οι ''οπαδοί του Εορδαϊκού'', που φώναζαν συνεχώς συνθήματα κατά του ΆΡΗ, ωστόσο στο τέλος το βούλωσαν.

Πολύ σημαντική νίκη, κρατάμε τους 3 βαθμούς μέσα σε μία δύσκολη έδρα σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο. Επόμενο παιχνίδι, εντός έδρας την Κυριακή με τον Καμπανιακό.



ΆΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

3 σχόλια:

Vamos_G1 είπε... 25 Νοεμβρίου 2015 στις 6:15 μ.μ.

Άντε να τελειώνουμε σιγά-σιγά με όλα αυτά τα κωλοχώρια...

Giorgos T. είπε... 25 Νοεμβρίου 2015 στις 9:00 μ.μ.

ηταν που θα κερδιζε σιγουρα ο εορδαικος με βαση οσα ελεγε ο προεδρος... κομπλεξ που κουβαλανε εκει στα χωρια!

VardARIS είπε... 25 Νοεμβρίου 2015 στις 11:54 μ.μ.

Δεν αξίζει σε αυτές τις ομάδες να παίζουν με τον Άρη, και σίγουρα δεν αξίζουν τα χρήματα που τους αφήνουμε ως οπαδοί. Αντί να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, βγαίνουν στον ερτζιανά της πόλης προκαλώντας μόνο και μόνο για να πάρουν το 15λεπτο που τους αναλογεί...

Το παιχνίδι δεν αξίζει σχολιασμού, 3 βαθμοί και συνεχίζουμε.