Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Άρης - Βέροια 0-0 , Χ-άθηκε η ευκαιρία...

Έχασε την ευκαιρία ο Άρης να προσπεράσει την Βέροια στην βαθμολογία , αφού παραχώρησε άλλη μια ισοπαλία στο (γεμάτο) Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο φυσικά δεν παίχτηκε αφού φρόντισαν για αυτό τα παιδιά από το μάρκετ αλλά και ο διαιτητής που κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να μας σπάσει τα νεύρα.




Ο Παπαδόπουλος επέλεξε να μην αλλάξει την ενδεκάδα  του προηγούμενου αγώνα και αυτή νομίζω είναι η πρώτη φορά φέτος που δεν πραγματοποιούμε ούτε μια αλλαγή.

Η εμφάνισή μας όμως δεν τον δικαίωσε , αφού οι παίκτες μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν υποτονικοί και οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν τις περισσότερες μονομαχίες. Με δυνατές διεκδικήσεις και θέατρο σαν να μην υπάρχει αύριο , οι Βεροιώτες κατάφεραν να εκνευρίσουν και να αποσυντονίαουν τους παίκτες του Άρη. Στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα , υπήρξαν 3 περιπτώσεις τραυματισμών , όλοι παίκτες των φιλοξενούμενων που έκαναν λες και τους πέτυχε ακροβολιστής από τα 1000 μέτρα....

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την Βέροια να έχει μια καλή ευκαιρία και αρκετές στημένες μπαλιές , χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ανέβασε στροφές και άρχισε να ''κυκλοφορεί'' καλύτερα την μπάλα. Κατάφερε να δημιουργήσει μερικές καλές ευκαιρίες , διασπώντας την πολύ καλή άμυνα της Βέροιας. Παρόλα αυτά ούτε ο Αγκάνθο , ούτε ο Τάτος ούτε ο Μπουγαίδης κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Άρης απέτυχε να εκμεταλλευτεί την κούραση των φιλοξενούμενων (εμφανής μετά το 60) και οι παίκτες μας αναλώθηκαν κυνηγώντας μακρινές μπαλιές και σέντρες , απέναντι σε αντίπαλους που δεν έχαναν ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους στο θέατρο.

Όλα αυτά φυσικά θα ήταν αδύνατα χωρίς την παρουσία του Μήτσιου που δεν ήξερε που πατούσε και τι σφύριζε. Κάρτες δεν έδωσε σε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα (τόσο του Άρη όσο και της Βέροιας) , ενώ άφησε ατιμώρητους τους ηθοποιούς που σταματούσαν το παιχνίδι με κάθε ευκαιρία.
Στο 80 αποφάσισε να διακόψει το παιχνίδι για κάποιον που φαίνεται να χτύπησε , ενώ βρίσκονταν εκτός γηπέδου.

Το ριπλέι έδειξε φυσικά ότι κανένα αντικείμενο από την κερκίδα δεν βρήκε παίκτη της Βέροιας , αλλά ο Μήτσιος είχε άλλη άποψη. Τα 7 λεπτά των καθυστερήσεων ήταν λάσπη στα μάτια του κόσμου ,αφού και 30 να έδινε πάλι δεν θα ήταν αρκετά για να καλύψουν τον χρόνο που χάθηκε από τους τραυματισμούς των παικτών του σούπερ μάρκετ...

Τα θετικά
  • Η άμυνα. Καθάρισε , εύκολα η δύσκολα , αρκετές φάσεις και επέτρεψε στον Διούδη να έχει ένα ήσυχο απόγευμα (με εξαίρεση 1-2 φάσεις). 
  • Οι ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν παίξαμε με την μπάλα χαμηλά , δημιουργήσαμε αρκετά προβλήματα στην Βέροια , που διαθέτει πολύ αργούς (μεσοαμυντικά) παίκτες. Οι σέντρες ωστόσο δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Ο λαός ! Ότι και να πούμε θα είναι λίγο. Ο κόσμος του Άρη έδωσε μαζικά το παρόν , για άλλον ένα αγώνα.


Τα αρνητικά
  • Η ισοπαλία ήταν άλλη μια ''μαχαιριά'' στην πανοπλία του Άρη.Χάθηκε η ευκαιρία να προσπεράσουμε την Βέροια στην βαθμολογία.
  • Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο. Κυριολεκτικά δεν υπήρχαμε στα πρώτα 45 λεπτά.
  • Δεν διάβασε σωστά το παιχνίδι ο Σούλης. Απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει , από τα φιλικά του καλοκαιριού ότι δεν σκοπεύει να παίξει ποδόσφαιρο . Μια ομάδα που έδειξε τι είναι ικανή να κάνει όταν ''τυχαίνει'' ο διαιτητής να κάνει τα στραβά μάτια στο αντιαθλητικό παιχνίδι της! (Έπεσε σύρμα φαίνεται ότι είμαι τσιράκι του Ηλιάδη και ο Σκόρδας απαγόρευσε σε παίκτες και προπονητή να  διαβάζουν από το μπλογκ μας...Κρίμα ! )
  • Ως άμεση συνέπεια του παραπάνω , οι αμυντικοί μας χαφ αποδείχθηκαν πολύ soft για ένα τέτοιο παιχνίδι , ενώ και η αλλαγή του Οικονομόπουλου δεν βοήθησε καθόλου. Τσιάρας και Καμινιώτης έχασαν πολλές μονομαχίες... Μανιάς και Μπακασέτας εγκλωβίστηκαν σε ένα παιχνίδι που δεν τους ταιριάζει και έμειναν μακριά από την περιοχή. Ο Αγκάνθο αναγκάστηκε να γυρίσει μέχρι το κέντρο και να υποδεχτεί την μπάλα ,  ενώ ο Τάτος έχανε συνεχώς την θέση του δημιουργώντας πρόβλημα στην ομάδα.
  • Αυτός/ Αυτοί που πετάνε μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο ας πάνε σε διαγωνισμό για μαλάκες καλύτερα...

Συμπέρασμα

Τα περιθώρια στενεύουν , έχουμε βαρεθεί να το λέμε. Ο Άρης χρειάζεται βαθμούς ! Έδειξε στα τελευταία παιχνίδια ότι δύσκολα θα χάνει ματς από εδώ και πέρα. Το ζητούμενο όμως είναι οι νίκες. Είναι οι 3 βαθμοί. Με τις ισοπαλίες δεν σώζεται η παρτίδα...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:44 π.μ.

Σήμερα δεν ημουν αισιοδοξος..Παρολα αυτα ηλπιζα οτι με 20χιλ κοσμο θα το παρουμε το ματς για αυτο και πηγα και γηπεδο (με το αποτελεσμα να μην με δικαιωνει)....

Πλεον οτι ειναι εφικτο να κανει ο Σκορδας, ας το κανει....

Φτασαμε σε σημειο να παρακαλαμε τον γαυρο...

ΥΓ: Δεν εχω χασει τις ελπιδες μου φυσικα..ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ...Με χ απλως θα ζουμε με το αν αλλα στα ματια μου μονο με θαυμα θα σωθουμε..

marauder3

Ανώνυμος είπε... 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:45 π.μ.

Για μενα το ματς με Πλατανια ειναι το πρωτο ματς διχως αυριο..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ DO OR DIE MATCH...

marauder3

Giorgos T. είπε... 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:49 μ.μ.

ολοι οι αγωνες ειναι διχως αυριο στην κατασταση μας...

Vamos_G1 είπε... 17 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:22 μ.μ.

Ασύλληπτα κακή εμφάνιση της ομάδας χτες. Πραγματικά αδιανόητο μου φαίνεται, ακόμα κ σήμερα...