Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Διαγωνισμός Basket 17η Αγωνιστική: ΆΡΗΣ - Ρέθυμνο

Μετά την εύκολη ήττα από τη ΑΕΝΚ είμαστε πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Η χρονιά δεν πάει έτσι όπως την περιμέναμε. Η ομάδα είναι μόλις μια νίκη πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη με το Ρέθυμνο είναι πλέον μονόδρομος για να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Το παιχνίδι είναι την Τετάρτη στις 16:00 χωρίς τηλεοπτική μετάδοση!!!

Αλήθεια εκεί στον ΕΣΑΚΕ τόσο πολύ παίζετε το πουλί σας; Βάζετε εμβόλιμη αγωνιστική και παιχνίδι σε ώρα που ο περισσότερος κόσμος δουλεύει; Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε πληρώσει διαρκείας και θα χάσουμε το παιχνίδι (δεν είναι το μόνο ακολουθούν κ άλλα) είμαστε ΜΑΛΑΚΕΣ; Και εσύ ρε διοίκηση τι κάνεις για να μας προστατεύσεις;

Τι σκατά ανάλυση να κάνουμε με την αλλοπρόσαλη ομάδα μας; Για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι βγαίνει 1ος σκόρερ ο Μούρτος και μπράβο του! Αλλά οι υπόλοιποι χαμένοι. Όταν τρως 81 πόντους εκτός έδρας δεν κερδίζεις κανέναν!

Επιστρέφει ο Σαρικόπουλος αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι αλλά ο Γκίκας έπαθε γαστρεντερίτιδα.

Στο 1ο γύρο χάσαμε σχετικά εύκολα στο Ρέθυμνο 84-77.

Το Ρέθυμνο προέρχεται από ήττα στο κρατικό της Πυλαίας με 97-90! Γενικά εκτός έδρας χάνει πολύ από τη δύναμη του. Έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τέλη Νοέμβρη. Μέχρι στιγμής έχουμε τα ίδια αποτελέσματα (6 νίκες και 10 ήττες), είναι πολύ καλύτεροι στην επίθεση από εμάς κ πολύ χειρότεροι στην άμυνα!!

Ο Μπουκ μας θεωρεί φαβορί κ δίνει 4.5 πόντους στο Ρέθυμνο.

Πρόβλεψη

ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. Διότι αν δεν κερδίσουμε θα έχουμε πρόβλημα. Περιμένω επιτέλους να φορμαριστεί ο Πελεκάνος. Αλλά κ ο Βεζένκοφ που έχει εξαφανιστεί στα τελευταία ματς. Πιστεύω ότι το σκορ θα πάει ψηλά γιατί το Ρέθυμνο δεν έχει καλή άμυνα.

Νίκη Άρη
86-76
Βεζένκοφ

12 σχόλια:

jim είπε... 4 Φεβρουαρίου 2014 στις 6:05 μ.μ.

Τελικό αποτέλεσμα: Νίκη ΆΡΗ

Όριο διαφοράς πόντων: Από 6 ως 10 πόντους

Ακριβές σκορ: 8 1 - 7 3

Πρώτος σκόρερ ΆΡΗ: Αθηναίου

Vamos_G1 είπε... 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:15 π.μ.

Ομάδα με το ίδιο ρεκόρ όπως εμείς το Ρέθυμνο (4-4 εντός, 2-6 εκτός) αλλά κ με μόλις 2 νίκες στα τελευταία 9 παιχνίδια!

Γενικά είναι μια ομάδα των άκρων, καθαρά επιθετική (4η καλύτερη επίθεση) που ταυτόχρονα όμως είναι κ χάλια αμυντικά (2η χειρότερη άμυνα).

Εμείς πάλι ενώ από άμυνα είμαστε βράχος (3οι καλύτεροι), από επίθεση είμαστε χέστα κ άστα (3οι από το τέλος).

Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε χάσει με 7 πόντους (84-77).

Γενικά η ομάδα μας δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη, έχει πολλά σκαμπανεβάσματα κ ένα συνολικό επιθετικό θέμα. Ελπίζω όμως να δείξουμε την δέουσα σοβαρότητα κ προσήλωση κ να πάρουμε το ματς, γιατί έτσι κ την πάθουμε όπως με τον Κολοσσό, μπλέκουμε σε άλλα μετά...

Αναγκαστικά λοιπόν δίνω νίκη κ γω, με σκορ 78-70 (διαφορά 8 πόντοι) κ πρώτο σκόρερ Βεζένκοφ. Έδειξε σημάδια ανάκαμψης ο μικρός στο τελευταίο παιχνίδι κ λέω να τον εμπιστευτώ!

Ανώνυμος είπε... 5 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:33 μ.μ.

71-65 6-10

Πρώτος σκόρερ: Μποχωρίδης (έφτασε η ώρα του..)

ng3