Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Διαγωνισμός Basket 18η Αγωνιστική: Πανιώνιος - ΆΡΗΣ Σάββατο 15/02/2014 στις 16:00

Πανιώνιος εκτός έδρας λοιπόν, σήμερα στις 16:00. Μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου η ομάδα αναρριχήθηκε στην 6η θέση. Βέβαια αυτό είναι σχετικό, αφού μια ήττα μπορεί να σε στείλει ξανά λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα μας δεν πάει με καλή ψυχολογία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού το προηγούμενο Σάββατο είχαμε τον τελικό του Κυπέλλου ο οποίος εξελίχθηκε σε ένα φιάσκο και ταυτόχρονα έναν εφιάλτη για τη δοξασμένη ομάδα μας και τους οπαδούς της. Μεγάλη ήττα μέσα στο παρκέ, από μια καλύτερη ομάδα, ήττα όμως και για τον λαό μας από τους φλώρους οπαδούς του βάζελου - ας όψεται η ομοσπονδία και η στάση της διοίκησής μας.
Επιπλέον μεσοβδόμαδα είχαμε αποχή των παικτών από την προπόνηση, αφού μόνο οι 4 από τους παίκτες μας είναι πληρωμένοι, (πληρώνονται μέσω του τηλεοπτικού), ενώ οι υπόλοιποι έχουν κάποιους μήνες να δουν το "χρώμα του χρήματος"! Στο σύνολό τους λοιπόν ζήτησαν ακρόαση από τη διοίκηση για να συζητήσουν τι θα γίνει με τις πληρωμές. Αυτό και έγινε, αλλά με καθυστέρηση. Ο Μίνιτς από την άλλη που τους περίμενε, εκνευρίστηκε και αποχώρησε. Τελικά όταν οι παίκτες επέστρεψαν, ήταν αργά, οπότε την προπόνηση έκανε ο συνεργάτης του Μίνιτς. Στη συνέχεια υπήρξε και ανακοίνωση από τους παίκτες του Άρη, που αιφνιδιάστηκαν από το γεγονός ότι λεπτομέρειες βγήκαν προς τα έξω.

Το μόνο θετικό για εμάς είναι ότι η ομάδα θα κατεβεί πλήρης. Αν και υπήρχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών και ιώσεων, φαίνεται να ξεπεράστηκαν, οπότε όλοι θα δώσουν παρόν. 

Ο Πανιώνιος παρότι έχασε σημαντικούς παίκτες - Παππάς, Καββαδάς - συνεχίζει να έχει καλό σύνολο, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Επιπλέον θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους που ανέκαθεν στήριζαν το τμήμα του μπάσκετ. Ειδικά τώρα που έχει δημιουργηθεί κλίμα τεχνηέντως, λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα, είναι σίγουρο ότι οι συνθήκες δε θα είναι ομαλές, για αυτό και η διοίκησή μας ζήτησε επιπλέον προστασία από την σχετική αρχή, αλλά και την αστυνομία.

Για να γνωρίζετε πάντως, οι bookmakers μας θεωρούν outsider, και δίνουν handicap υπέρ του Πανιωνίου στους 8.5 πόντους. Για να σας βοηθήσουμε στην πρόβλεψη του τελικού σκορ, το σύνολο των πόντων θα παίξει μεταξύ 141 και 150.

Πρόβλεψη
Σε κακό φεγγάρι η ομάδα μας, ο Μίνιτς δε μας τα λέει καλά, η διοίκηση επίσης και πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να αποτραπεί η ήττα. Μακάρι να διαψευστώ αλλά προβλέπω μια εύκολη ήττα.

Τελικό σκορ: 77 - 64

Πρώτος σκόρερ Άρη: Πελεκάνος

Δώστε τις προβλέψεις σας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Προβλέψτε τελικό σκορ και πρώτο σκόρερ από την ομάδα μας!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:05 π.μ.

Δεν περιμένω την ανάλυση σας..Την έκανα μόνος μου :π

Marauder3

Ανώνυμος είπε... 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:50 π.μ.

Τελικό σκορ: Ήττα με 81 - 68

Πρώτος σκόρερ Άρη: Βεζένκοφ

necon

RedDragon είπε... 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:13 π.μ.

Δυστυχώς ήττα κ εύκολη.

Δε νομίζω να ξεπεράσουμε τους 60 πόντους.

Άρα

77-59 (18 πόντοι διαφορά)
Μούρτος

Vamos_G1 είπε... 15 Φεβρουαρίου 2014 στις 2:59 μ.μ.

Τα πολλά στραβά που έχουν μαζευτεί πάλι σε μας (φιάσκο τελικού, οικονομικά προβλήματα μεσοβδόμαδα, παραφιλολογία για το ματς του ποδοσφαίρου μεταξύ των 2 ομάδων, φήμες αποχώρησης του Αθηναίου), συν το γεγονός ότι ο νιόνιος είναι ομάδα έδρας, έστω κ αν ακολουθεί την συνταγή της "one man show team", με οδηγεί στο συμπέρασμα της εύκολης ήττας.

Σκορ 75-62, διαφορά 13 πόντοι, πρώτος σκόρερ ο Αθηναίου, που επιστρέφει σήμερα στην Πλατεία ως αντίπαλος.