Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Διαγωνισμός Ποδοσφαίρου 27η αγωνιστική: ΆΡΗΣ - Ο.Φ.Η. Σάββατο 01/03/2014 στις 19:30

Μάταια σήμερα έψαχνα να διαβάσω σχετικά με τα τελευταία νέα της ομάδας. Δεν υπάρχουν άρθρα ούτε για πιθανές 11άδες, δεν υπάρχουν τελευταία νέα από την προπόνηση, ούτε καν ξέρουμε αν υπάρχουν τραυματίες ενόψει του αγώνα με τον Όφη. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι Μπακασέτας και Μπουγαίδης τιμωρήθηκαν με 4 αγωνιστικές. Και αυτό το μάθαμε από την Αθήνα. 

Η ομάδα έχει αφεθεί στο έλεος του Θεού, αλλά παρόλα αυτά υπάρχουν ΔΥΟ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ που υποτίθεται ότι "τρέχουν" και ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα του Άρη... Οι παικτες πρόσφατα δήλωσαν ότι: "τα τελευταία 2 χρόνια, παλεύουμε μόνοι μας"! Μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει; Έχουν 100% το δίκιο με το μέρος τους. Όλες οι διοικήσεις που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια ήταν απλά διαχειριστές. Άφησαν απλήρωτους τους παίκτες, άφησαν απροστάτευτη την ομάδα από τα κέντρα αποφάσεων, έκαναν λανθασμένες επιλογές.

Το αυριανό παιχνίδι είναι σχεδόν αδιάφορο, αφού μόνο με ένα θαύμα μπορεί πλέον να σωθεί η ομάδα. Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να κυνηγήσουμε έστω και αυτές τις λιγοστές ελπίδες που έχουμε.  


ΆΡΗΣ
Χωρίς να γνωρίζω τι δοκίμαζε ο Σούλης μέσα στην εβδομάδα κάνω μια εικασία για την ομάδα που θα κατεβάσει:
4-2-3-1
Διούδης - Βλάχος, Γιαννίτσης, Κύργιας, Βανγκέλι - Τσιάρας, Οικονομόπουλος - Σουνάς, Τάτος, Τσουμάνης - Μανιάς. 

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι απόντες από τον αγώνα με τον Όφη θα είναι οι δύο Ισπανοί - Αγκάνθο, Πουλίδο (με προβλήματα τραυματισμών), ενώ απόντες θα είναι και οι δύο τιμωρημένοι (Μπακασέτας, Μπουγαίδης).

Όφη
Η ομάδα της Κρήτης έρχεται σχεδόν αδιάφορη με 33 βαθμούς. Δεν έχει σωθεί μαθηματικά, αλλά είναι σίγουρο ότι μπορεί να βρει άλλους 3 βαθμούς σε μία από τις 8 επόμενες αγωνιστικές. Ωστόσο σε καμιά περίπτωση δε θα έρθει στο Χαριλάου για τουρισμό, αφού αν καταφέρει να πάρει εδώ τους 3 βαθμούς, τελειώνει και τυπικά με την υπόθεση παραμονή μια ώρα αρχίτερα.

Σα Πίντο: 4-2-3-1
Φερνάντες - Στάθης, Ζόρο, Τριποτσέρης, Μιλιάζες - Μακρής, Ντουντού - Περογαμβράκης, Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης - Ροβίθης!

Ο Παπαζόγλου είναι στην αποστολή αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Το ίδιο και ο Νιούνιες που όμως έχει περιττά κιλά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Σίσιτς, Μπούρμπος, Δασκαλάκης, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Μονιάκης, Βερόν, Βεγκιόζης, Φαζός.

Αγώνες που μας ενδιαφέρουν
Δύο από τις ομάδες που υποτίθεται πως καταδιώκουμε αγωνίζονται μεταξύ τους (Βέροια - Απόλλων), ενώ ο Πλατανιάς υποδέχεται τον αδιάφορο ΠΑΣ.

  • Θεωρώ πως η Βέροια δύσκολα (έστω και με κανένα ανθρώπινο λάθος από τον διαιτητή) θα κερδίσει το ματς. Ο Απόλλωνας νομίζω πως έχει πετάξει λευκή πετσέτα, ειδικά μετά την απομάκρυνση και του Βελλή από τον προεδρικό θώκο. 
  • Όσο για τον Πλατανιά, πιστεύω ότι θα είναι ο άσος του κουπονιού...
Πρόβλεψη
Μακάρι να μην βγω αληθινός, αλλά νομίζω ότι ο αγώνας δε θα λήξει. Η ΚΕΔ φρόντισε για αυτό στέλνοντας τον Στυλιάρα. Έτσι και αλλιώς οι πιθανότητες να διακοπεί ήταν αυξημένες, ε πλέον κλείδωσε για μένα...

Ο Super 3 σε σχετική του ανακοίνωση τοποθετήθηκε λέγοντας ότι θα έχει ομάδες περιφρούρησης. Μακάρι θα πω εγώ. Αλλά πώς μπορείς να αποτρέψεις έναν βλάκα να πετάξει ένα αντικείμενο σε έναν αντίπαλο ή τον διαιτητή; Και είναι σίγουρο ότι ο διαιτητής θα δείξει με το παραμικρό υπερβολική αυστηρότητα. Θα ψάχνει ευκαιρία για να διακόψει το παιχνίδι, ώστε να φύγει μια ώρα αρχίτερα. 

Μια διακοπή θα βολεύει και τον Σκόρδα που θα έχει το άλλοθι ότι εγώ πάλεψα, αλλά οι αλήτες μπήκαν μέσα. 

Αν ήταν στο χέρι μου, θα προέτρεπα τους θερμόαιμους ή τα άτομα με μαυρισμένο ποινικό μητρώο να μην πάνε στο γήπεδο σε αυτό το παιχνίδι. Μην καταστρέψετε την ζωή σας, την οικογένειά σας, ή την καριέρα σας για μερικούς αλήτες που έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο, για μερικούς αλήτες που κατέχουν θέσεις - κλειδιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ευθύνονται για αυτήν τη λίγδα, ή για μπάτσους που θα έρθουν για να προκαλέσουν. 


12 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:51 μ.μ.

Το παιχνιδι θα ληξει με τους παικτες του ΟΦΗ να φευγουν με σκυμενα κεφαλια ! Ειτε λογο της ηττας , ειτε λογο των τρελαμενων που θα τους κυνηγανε !

Νικη Αρη με 1-0 , τατος!

Giorgos T. είπε... 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:52 μ.μ.

και επισης αν μπορει καποιος να γραψει και ενα review μετα τον αγωνα , ας το κανει γιατι εγω δεν θα μπορεσω!

Unknown είπε... 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:52 μ.μ.

Ο Αρης εχει πεσει...

1-2 στο 90' και διαλυση του Αρη...

Σκορερ ο Τατος

Ανώνυμος είπε... 1 Μαρτίου 2014 στις 1:26 μ.μ.

1-0

Τάτος

Σηφάκης3..


@rEDDRAGOΝ..ΦΙΛΕ ΡΕΝΤ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΝΘΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΚΕΙΝ Η ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΜΑΘΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ..ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΛΛΠ ΠΟΥ ΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΣΑΤ..

Ανώνυμος είπε... 1 Μαρτίου 2014 στις 3:11 μ.μ.

0-1 στο δευτερο ημιχρονο και μετα το 60-65 και διακοπη... (εφοσον γινουν αυτα απαιτω 10 ποντους)

Κώστας

Ανώνυμος είπε... 1 Μαρτίου 2014 στις 4:54 μ.μ.

Θελω να πιστευω οτι θα τα καταφερουμε:-( καλη επιτυχια και να μην τριτωσει το κακο.Αριστέα

Vamos_G1 είπε... 1 Μαρτίου 2014 στις 5:28 μ.μ.

Αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις έστω κ μαθηματικές ελπίδες παραμονής πρέπει να κερδίσουμε.

1-0, Μανιάς.