Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Διαγωνισμός Μπάσκετ 19η Αγωνιστική: ΆΡΗΣ - Απόλλων Πατρών Δευτέρα 24/02/2014 στις 17:00

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να είχαμε κάποιες αρνητικές εξελίξεις στην ομάδα, με την άρνηση των παικτών να ξεκινήσουν την προπόνηση, αλλά αυτή την εβδομάδα τα χαμόγελα επέστεψαν στα πρόσωπα των παικτών. Σε αυτό συνετέλεσε τόσο η νίκη επί του Πανιωνίου, αλλά και η επίσκεψη που δέχθηκαν από μαθητές του ΤΕΕΕΑ Β' Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Οι παίκτες υπέγραψαν καπέλα και τα μοίρασαν στους μαθητές, ενώ ταυτόχρονα δέχθηκαν δώρα από τα παιδιά! Είχαν την ευκαιρία να παίξουν μαζί μπάσκετ και να έχουν κάποιες χαλαρές στιγμές.

Η απρόσμενη λοιπόν εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου έφερε τον Άρη πιο κοντά στην 6άδα, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε πιο αισιόδοξες σκέψεις για το μέλλον. Η ομάδα μας έχει δείξει ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από 2-3 ομάδες που είναι πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όπως ο συμπολίτης, ο Πανιώνιος - καλά για τη Νέα Κηφισιά δεν το συζητάω... Αυτό που μας λείπει είναι η σταθερότητα, η εμπειρία και οι λύσεις από τον πάγκο.

ΑΡΗΣ

  • Ο Μίλαν Μίνιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Χαντ, ενώ κατά τα άλλα δεν υπάρχουν άλλα πρόβληματα τραυματισμού. 
  • Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κερδίσαμε δύσκολα με 76-78. Η ομάδα είχε κάνει εκπληκτική εμφάνιση, και είχε εγκλωβίσει τους Πατρινούς για 33 λεπτά. Παρόλα αυτά το -18 εξανεμίστηκε, και στα τελευταία λεπτά ζήσαμε έναν αγώνα θρίλερ. Χρειάστηκε ένα καθοριστικό τρίποντο από τον - κορυφαίο της αναμέτρησης - Βεζένκοφ, για να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα. 
  • Ο Βεζένκοφ είχε κάνει μάλλον την καλύτερή του εμφάνιση με την ομάδα. 23 πόντους, με 5/5 τρίποντα και 7 ριμπάουντ, σε 34 λεπτά συμμετοχής. 
  • Άξιος συμπαραστάτης ήταν και ο Μποχωρίδης με 12 πόντους. 
Απόλλων Πατρών
  • Πηγή κινδύνου για της ομάδα της Πάτρας είναι κυρίως οι Αμερικανοί παίκτες που διαθέτουν στο ρόστερ τους: Ronald Ross, Lenny Daniel, Jeremiah Wilson, Demarius Bolds. 
  • Οι Πατρινοί άλλαξαν τους 2 από τους 4 Αμερικανούς που είχαν στην αρχή του πρωταθλήματος. Οι 3 Αμερικανοί που πέτυχαν το σύνολο των πόντων στον πρώτο αγώνα ήταν: 23 ο Hill, 17 ο Daniel, 14 o Bolds. 
  • Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εύκολα από το Ρέθυμνο εκτός έδρας με 92-72! Πρώτος τους σκόρερ ήταν ο Bolds (Guard) με 21 π. 
  • Στον Απόλλων Π. αγωνίζεται ο Νίκος Αργυρόπουλος, πρώην παίκτης του Άρη, πλέον στα 35 του χρόνια...
  • Στους τελευταίους 5 αγώνες είχε 3 νίκες και 2 ήττες (Ηλυσιακός - Α.Π. 67-76, Α.Π. - Ίκαρος 71-65, Κολοσσός - Α.Π. 82-84, Α.Π. - πάοκ 77-81, Ρέθυμνο - Α.Π. 92-72). 
Πρόβλεψη

Οι Bookmakers μας δίνουν ως φαβορί με 5,5 πόντους. Δίνουν όριο τους 142,5 πόντους. 

Απαραίτητη η νίκη! Προβλέπω τελικό σκορ 82-73 και πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ!

Δώστε τις προβλέψεις σας και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Προβλέψτε τελικό σκορ και πρώτο σκόρερ από την ομάδα μας!

Υ.Γ. Άλλη μια φορά θα αναγκαστούμε να αγωνιστούμε ημέρα εργάσιμη και ώρα που είναι απαγορευτική για τους περισσότερους, αφού η πλειοψηφία του κόσμου σχολάει από τη δουλειά μετά τις 17:00. Η διοίκηση της ΚΑΕ γνωρίζει ότι δε θα υπάρχει προσέλευση κόσμου που λογικά θα υπήρχε, για αυτό και εξέδωσε εισιτήρια που κοστίζουν 10 € για όλες τις θύρες του γηπέδου, ενώ το παιδικό θα κοστίζει 5 €. 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 4:48 μ.μ.

Νίκη Άρη με 76-69
Βεζένκοφ πρώτος σκόρερ

necon