Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση της Άρης ΚΑΕ για τον τελικό παρωδία...

Η Διοίκηση της Άρης Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να εκφάσει την υπερηφάνειά της για την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδος και τη συμμετοχή της στον τελικό του θεσμού. Μιας ομάδας Ελλήνων κατά βάση παικτών, μιας ομάδας που παλεύει τίμια μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου, μιας ομάδας που όσο το επέτρψαν οι αντοχές της, κοίταξε στα μάτια τον υπερπλήρη και απαλλαγμένο από πάσης είδους προβλήματα οικονομικής και αγωνιστικής φύσεως, αντίπαλό της. Το αποτέλεσμα του τελικού μας πληγώνει όλους, μιας και ο Άρης είναι φτιαγμένος όχι για να διεκδικεί αλλά για να κατακτά τίτλους, αλλά ευελπιστούμε ότι η παρουσία σε αυτόν τον τελικό, θα αποτελέσει την αφετηρία για ένα λαπρότερο αγωνιστικό μέλλον. 

Σε ό,τι αφορά τις εικόνες και τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του γηπέδου που φιλοξένησε τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την απαράδεκτη στάση της ΑΝΙΚΑΝΗΣ Α.Δ. Ηρακλείου. Της οποίας οι δυνάμεις και κυρίως, οι υπεύθυνοι επικεφαλείς για την τήρηση της τάξης και των όσων συμφωνήθηκαν στις συσκέψεις για τον τελικό, αποδείχτηκαν θεατές της προκλητικής συμπεριφοράς μερίδας οπαδών της αντιπάλου ομάδας Όλα όσα συμφωνήθηκαν και υπογράφηκαν από το πρακτικό για τα μέτρα τάξης του τελικού, πήγαν περίπατο με αποκλειστική ευθύνη της Αστυνομίας. Την επόμενη φορά θα ήταν προτιμότεροι να παραδεχθεί την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της και να μην αναλαμβάνει ευθύνες που δεν μπορεί να φέρει εις πέρας, γεγονός που εκ του αποτελέσματος φάνηκε σήμερα. 

Σε ότι αφορά τη διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Ελλάδος, οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειε των ανθρώπων της για να αποφευχθεί το "φιάσκο" στις εξέδρες του κλειστού "Δύο Αοράκια", δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν τη δικαίωσε και μπορούμε πια να μιλάμε για Παταγώδη Αποτυχία. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει ίσους όρους διεξαγωγής του τελικού, εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου, όπως τουλάχιστον η ίδια είχε υποσχεθεί. Κύριοι, ας ήταν αυτή η τελευταία αποτυχημένη απόπειρα διεξαγωγής ενός τελικού Κυπέλλου Ελλάδος. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για την επόμενη χρονιά, να καθίσουμε όλοι μαζί - Ομοσπονδία και ομάδες - σε ένα τραπέζι, ώστε να συμφωνήσουμε για τον τρόπο διεξαγωγής ενός θεσμού που θα αποτελεί πραγματική γιορτή του μπάσκετ και όχι τυπική διεκπεραίωση μιας αγωνιστικής υποχρέωσης. 

Τέλος σαν Διοίκηση οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους ηρωϊκούς Αρειανούς που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας και μας έκαναν όλους να νοιώθουμε σιγουρια και περηφάνια. Τα συνθήματα αγάπης, πίστης και αφοσίωσης που τραγουδούσαν από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελικού, μας γεμίζουν με πείσμα και αποφασιστικότητα για το παρόν και το μέλλον. Όσο για τους χιλιάδες Αρειανούς στους οποίους δε δόθηκε η δυνατότητα να "κιτρινίσουν" όπως πάντα κάνουν, το γήπεδο ενός τελικού; Για μια ακόμη φορά οφείλουμε σαν διοίκηση να τους ζητήσουμε συγγνώμη, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι πράξαμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας στα πλαίσια της νομιμότητας και των δικαιωμάτων μας ως Κ.Α.Ε., για να τους έχουμε στο πλευρό μας. Μακάρι αυτή να ήταν η τελευταία φορά που η ομάδα του Άρη, αγωνίστηκε χωρίς τον καλύτερό της παίκτη. Τον κόσμο της. 

2 σχόλια:

VardARIS είπε... 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:41 π.μ.

Δηλαδή ρε διοίκηση της ΚΑΕ τι περίμενες από την Α.Δ. Ηρακλείου? Δηλαδή πρώτη φορά είναι που τα κάνει θάλασσα, μια Α.Δ.?

Αφού λοιπόν "όλα όσα συμφωνήθηκαν και υπογράφηκαν από το πρακτικό για τα μέτρα τάξης του τελικού πήγαν περίπατο", εσείς τι κάνατε για αυτό?

Μήπως αντί για την Ανικανότητα της Αστυνομίας να μιλήσετε και για την ανικανότητα - απειρία τη δική σας? Δεν είναι κακό να παραδεχθεί κάποιος ότι έκανε λάθος.

Έκανε λέει φιλότιμες προσπάθειες η διοργανώτρια αρχή!!!! Όντως απέτυχε η ΕΟΚ, αφού δεν κατάφερε να αποτρέψει αυτούς τους λίγους οπαδούς του Άρη που βρέθηκαν εκεί. Για του χρόνου είναι αργά. Τα μπαλάκια θα ξανάρθουν στα ίσα τους.

Όσο για αυτό που ακούστηκε ότι η ίδια η διοίκηση ζήτησε από οργανωμένους οπαδούς του Άρη (πριν την έναρξη του αγώνα) να φύγουν, γιατί θα δημιουργούσαν πρόβλημα, τι να πει κανείς? Εύγε... Το ίδιο έπραξε και η διοίκηση του βάζελου.

Giorgos T. είπε... 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 3:00 μ.μ.

Δν εχω κατι να πω...
Τους σιχαθηκα ολους.

Μπραβο στα παιδια για οσο αντεξανε , με διοικηση ανυπαρκτη , με προπονητη που πεταξε λευκη πετσετα στο 22 και με ενα γηπεδο καταπρασινο (αληθεια ποιος φταιει για αυτο?)