Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Σκέψεις - προβληματισμοί πριν τον τελικό με Πλατανιά...

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το συγκεκριμένο ματς ίσως να είναι το κρισιμότερο της χρονιάς για την ομάδα μας. Κυριολεκτικά παιχνίδι χωρίς αύριο: 

  • Με νίκη επανακτάς τις όποιες ελπίδες έχεις, και συνεχίζεις να κυνηγάς το θαύμα.  
  • Με ισοπαλία είσαι σε "τεχνητή υποστήριξη", μέχρι να συμβεί το μοιραίο... 
  • Με ήττα αντιμετωπίζεις τα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, χωρίς αγωνία!

Το "στραβό" αποτέλεσμα με τη Βέροια μας έφερε και πάλι στο σημείο μηδέν, αφού παραμείναμε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δεν καταφέραμε να βάλουμε από κάτω ίσως τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, παρότι η ομάδα είχε στο πλευρό της 17000 οπαδούς, που παρότρυναν τους παίκτες να τα δώσουν όλα. Αυτό δυστυχώς δεν έγινε, οι παίκτες δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε τη Βέροια να μοιάζει με Μπαρτσελόνα!
Ο κόσμος μιας ομάδας δυστυχώς δεν παίζει μπάλα. Αν έπαιζε, τότε κάθε χρόνο θα διεκδικούσαμε το πρωτάθλημα. Πώς μπορεί να εξηγήσει κανείς αυτό που συνέβη την Κυριακή στο Βικελίδης; Μετά από τόσες πίκρες, μετά από τέτοιες εμφανίσεις, όντας τελευταίος, παίζοντας άθλιο ποδόσφαιρο, και παρόλα αυτά ο κόσμος εκεί. Σπάσαμε το φράγμα των 100.000 εισιτηρίων στο πρωτάθλημα, μαζί με ολυμπιακό, παναθηναϊκό και πάοκ. 

Οι ιθύνοντες της αρμόδιας αρχής παρόλα αυτά δε φαίνονται να συγκινούνται από τα συγκεκριμένα νούμερα. Προτιμούν ομαδούλες που είναι τρίτο-τέταρτες και μαζεύουν 2000 κόσμο ανά αγώνα. Πώς αλλιώς να εξηγήσει το γεγονός ότι σε κάθε αγωνιστική υπάρχει διαιτητική σφαγή για την ομάδα μας; Αυτή τη φορά είχαμε "πνίξιμο" ενός πέναλτι στο 90', και άρα διαμόρφωση αποτελέσματος.

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να κατηγορήσω τους Καραμελίδηδες. Πρώτιστα ευθύνονται οι ανύπαρκτοι παράγοντές μας που δεν μπορούν να διασφαλίσουν το 50-50 για την ομάδα μας. Μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, επί μία εβδομάδα ο διοικητικά ανύπαρκτος νιόνιος έσκουζε, φωνάζοντας για τις συνθήκες που συνάντησε στο Χαριλάου. Εσύ τι έκανες για αυτό; Προτίμησες να σιωπήσεις...

Αυτή την εβδομάδα έχουμε τον αγώνα της χρονιάς και εμείς πηγαίνουμε σαν "πρόβατο στην σφαγή", από την στιγμή που σου ορίζουν για διαιτητή τον Μάνταλο! Το να βγαίνουμε κατόπιν εορτής να φωνάζουμε ή να βγάζουμε ανακοινώσεις, ή ακόμη χειρότερα να κατεβαίνεις ρε Πρόεδρε της ΠΑΕ στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθείς στο διαιτητή είναι απλά αξιολύπητο. Δυστυχώς αυτά γίνονται παρασκηνιακά και στα κρυφά και σίγουρα όχι με μπούκες στους αγωνιστικούς χώρους ή με τραγικές ανακοινώσεις. Έχουμε καταντήσει γραφικοί... Πάρε λοιπόν μια επίπληξη από τον εισαγγελέα (για την εισβολή σου στον αγωνιστικό χώρο), πάρε και μια πειθαρχική δίωξη (για την ανακοίνωση που εξέδωσες).
Από την άλλη έχουμε τον Σούλη που συνεχίζει να κάνει πειραματισμούς. Μεγάλη λένε απώλεια ο Πουλίδο (χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς). Τον υπολόγιζε για αμ. χαφ. Δοκιμάζει λέει σχήματα στις προπονήσεις: τον Τάτο για επιθετικό (!), Μανιά 1.91 να παίζει στην γραμμή ως αριστερό χαφ (!), Γιαννάκη Παπαδόπουλο στα χαφ (!), Κύργια για δεξί μπακ,  Τσουμάνη για αριστερό χαφ (!) και πάει λέγοντας...

Μια φορά επιτέλους να δούμε ένα ορθολογικό σχήμα! Φτάσαμε στο τέλος της χρονιάς και εμείς ακόμη δεν έχουμε βρει βασικό σχήμα! 

Κλείνω με την 20άδα που θα αποτελέσει την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα με Πλατανιά:
Διούδης, Γουναρίδης, Αγκάνθο, Κύργιας, Μπουγαίδης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Αγγελούδης, Παπαδόπουλος, Τσουμάνης, Μπακασέτας, Νταμαρλής, Βαγκέλι, Βλάχος, Κουσίδης, Μανιάς, Ηρακλής και Τσιάρας.

Υ.Γ. Αύριο πρωί θα είναι έτοιμο και το άρθρο για τον διαγωνισμό, χωρίς γκρίνιες και μόνο με θετική ενέργεια... 

4 σχόλια:

Unknown είπε... 21 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:47 μ.μ.

Συμφωνω απολυτα σε οσα γραφεις στο αρθρο σου ΒαρδΑρη. Ναι μεν ολοι σε εχουν αχτι, σε κατασφαζουν σε ποσα παιχνιδια, σε κοροιδευουν πισω απο την πλατη σου, αλλα εσυ τι κανεις γι αυτο; Η διοικητικη-παρασκηνιακη μας ανυπαρξια εχει ξεπερασει καθε οριο. Οπως λεει και ο τζιμ, αν η βαθμολογια ηταν με βαση την παρασκηνιακη δναμη των ομαδων θα ημασταν στα τοπικα πρωταθληματα.

Το ματς τελικος ηταν με τη Βεροια. Εφοσον δεν το πηρες αυτο, σου εμειναν ελαχιστες ελπιδες, οι οποιες παραμενουν σε σενα μονο αν κερδισεις τον Πλατανια. Αν ερθει 1Χ το ματς, ας ξεκινησεις τον σχεδιασμο για την επομενη χρονια σε χαμηλοτερη κατηγορια.

Καθαρα αγωνιστικα και στα της 11αδας, θεωρω το λιγοτερο αστειους τους περιαματισμους του Σουλη. Διουδης και 4αδα της αμυνας να παραμεινουν ιδιες (στα 3 τελευταια ματς δεν εχουμε δεχτει γκολ!!!), στο κεντρο Τσιαρας-Ηρακλης, λιγο πιο μπροστα Τατος και Μπακασετας-Κουσιδης η Σουνας-Μανιας η τριπλετα μπροστα.

Αυτα απο μενα.

Giorgos T. είπε... 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:33 π.μ.

ρε ας κατεβασει οτι θελει ο Σουλης ! Ας παιξει και 5-2-3 η 9-1-0 ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ !

εγω θελω να δω 11 καμικαζι στο γηπεδο ! 11 παικτες που θα μπουνε μεσα, θα πατησουν το κωλοχωριο και τον μαλακα τον μανταλο και θα παρουν το διπλο !

ΑΥΤΑ !

Vamos_G1 είπε... 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:35 π.μ.

Στο σημείο που φτάσαμε ότι κ να πούμε είναι λίγο. Θα στεκόμουνα παραπάνω στα της εντεκάδας κ σε πρόσωπα που μυστηριωδώς έχουν "εξαφανιστεί", αλλά νομίζω δεν έχει νόημα. Νίκη κ μόνο νίκη την Κυριακή...

VardARIS είπε... 22 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:55 π.μ.

Φίλε George, στο άρθρο που θα ετοιμάσω για τον διαγωνισμό, αυτό θα είναι το πνεύμα. 11 καμικάζι, πάμε να το πάρουμε, όποιος και να παίξει κλπ.

Αλλά δε γίνεται να μην το σχολιάσω ρε συ. Το θέμα είναι να μην κλαίμε εκ των υστέρων ότι καλά οι επιλογές που έκανε δεν ήταν σωστές κλπ. Ας τα λέμε από πριν, τα γραπτά μένουν...