Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΓΣ της ΚΜΑ, 26/02/2014 - Τελευταίες εξελίξεις...

Σημεία και τέρατα, κωμικοτραγικές καταστάσεις, μπάχαλο, μπουρδ..., κάπως έτσι περιγράφεται η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην ΠΑΕ Άρης. 

Πριν λίγα χρόνια είχαμε σπάσει όλα τα ρεκόρ, αλλάζοντας παίκτες και προπονητές "σαν τα πουκάμισα". Πλέον αλλάζουμε και τις διοικήσεις τρεις - τρεις! Μάλιστα φέτος σπάσαμε άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ! Πλέον έχουμε δύο ταυτόχρονες διοικήσεις!!! Ο Σκόρδας πήγε χθες στην ΕΠΟ να μιλήσει με την ΚΕΔ και σήμερα στη Λίγκα για την εκδίκαση των υποθέσεων με Πλατανιά. Από την άλλη ο Στεφανίδης κάλεσε να συνομιλήσει με τον Μώραλη για να τον ενημερώσει για τα καθέκαστα στον σύλλογο. 

Αλήθεια αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά με αυτό το μπουρδ.? Αποδεικνύεται καθημερινά ότι δεν έχουμε πιάσει πάτο - υπάρχει και άλλο... Το μαρτύριο για τον απλό κόσμο του Άρη συνεχίζεται...


Χθες λοιπόν, περιμέναμε με ανυπομονησία την ΓΣ της ΚΜΑ 
Σε αυτήν παραβρέθηκαν 132 μέλη που ήταν τακτοποιημένα, και άλλα 600 μη τακτοποιημένα μέλη/κάτοχοι διαρκείας. Εκεί κατέληξε η ΚΜΑ! Να έχει 132 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη... Η απαξίωση στο μεγαλείο της!

Αποτέλεσμα της ΓΣ της ΚΜΑ
Τέλος πάντων η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε κανονικά και δόθηκε εντολή από το σώμα (όσοι ήταν εκεί τέλος πάντων) να σχηματιστεί νέα διοίκηση με τη συμμετοχή των Παναγιώτη Στεφανίδη και Βασίλη Φουρλίγκα από πλευράς της ΚΜΑ. 

Οι προθέσεις του Παναγιώτη Στεφανίδη
Όταν ανέβηκε στο βήμα ο Στεφανίδης ανέλυσε το πλάνο του. Βασική επιδίωξή του θα είναι η δημιουργία ενός φορέα με τη συμμετοχή επιφανών παραγόντων του Άρη (αλήθεια υπάρχουν αυτοί, πέρα από τους 2-3 που ξέρουμε και είναι οι μοναδικοί που θα βάλουν και πάλι το χέρι στην τσέπη???), με ελάχιστο ποσό συμμετοχής τα 3000 €, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα πρώτα 600.000 €. Με τα χρήματα αυτά ο νέος φορέας θα αναλάβει να γίνουν οι διακανονισμοί με τους πιστωτές (παίκτες, προπονητές, μάνατζερς, εφορία κλπ) - ποιος θα πρωτοπληρωθεί με αυτά τα χρήματα, δεν φτάνουν δυστυχώς ούτε για σπόρια... Έχουν ήδη βρεθεί κάποιοι που δήλωσαν πρόθυμοι να συμμετάσχουν, (ποιος άλλος, ο Ντίμης Παπαϊωάννου)

Όχι σε αλλαγή ΑΦΜ
Το θετικό από την χθεσινή ΓΣ είναι το γεγονός ότι αποφασίστηκε να μην προκριθεί η λύση της αλλαγής ΑΦΜ. 

Συζητήθηκε το απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού στην Γ' Εθνική
Και καλώς συζητήθηκε θα προσθέσω εγώ, αφού σιγά - σιγά θα πρέπει να καταστρώνουμε τα σχέδιά μας για το μέλλον. Ο Στεφανίδης υποστηρίζει ότι αυτή την στιγμή υπάρχει δεδομένο τρίμηνης ειδικής εκκαθάρισης και άμεση άνοδος στην πιο πάνω κατηγορία. 

Η άποψη του Σκόρδα
Ο Σκόρδας σε χθεσινές του δηλώσεις υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, αφού ο νόμος πλέον ξεκαθαρίζει ότι οι ΠΑΕ που θα καταφεύγουν σε καθεστώς ειδικής εκκαθάρισης θα πρέπει να παραμένουν για 3 χρόνια στην Γ' Εθνική. 

Τελικά τι από τα 2 ισχύει? Μπορεί να μας πει κανείς, ώστε να γνωρίζουμε?

Πλευρά Σκόρδα
"Είμαστε διορισμένοι από το Πρωτοδικείο με απόφαση δικαστική. Δεν μπορεί κανείς να μας βγάλει αν δεν παραιτηθούμε. Εμείς δεν αφήνουμε τον Άρη στα χέρια των ανίκανων που τον έχουν για ιδιοτελείς σκοπούς. Θα αντισταθούμε στο πραξικόπημα που επιχειρείται. Θα κάνουμε την προσπάθεια με την ομάδα, τους παίκτες που έχουμε φέρει και συμπεριφέρονται με καρδιά. Δε θα αφήσουμε να πάει άκλαυτος ο Άρης . Αν πάει στα αποδυτήρια ο Στεφανίδης θα φύγουν όλοι τρέχοντας". 

Καλά δεν περίμενα προσωπικά τίποτα λιγότερο από τον Σκόρδα. Τώρα που πήρε πάλι πίσω την καρέκλα, είναι δυνατόν να την αφήσει έτσι εύκολα? Μόλις πέρυσι ήταν που ο Ψηφίδης έχασε την προεδρία χωρίς να παραιτηθεί, μόνο με ένα δικόγραφο του Α.Σ. - από τον Σκόρδα.  

Φέτος, ο Σκόρδας διορίστηκε από το δικαστήριο μετά από απόφαση σε ΓΣ της ΚΜΑ, με το ίδιο προεδρείο! Βέβαια ο ίδιος την θεωρεί άκυρη, επειδή είχαν παραιτηθεί 3 μέλη από τη διοίκηση της ΚΜΑ, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ, αφού οι παραιτήσεις αυτές δεν είχαν γίνει δεκτές... 

Υπάρχει και η ομάδα...
Και όλα αυτά ενώ η ομάδα συνεχίζει (απερίσπαστη?) την προετοιμασία της για τον αγώνα με Όφη. Του οποίου διαιτητής θα είναι ο Στυλιάρας! Ναι αυτός ο σφαγέας που είχε αποβάλλει τον Αγκάνθο πριν έναν χρόνο στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Αν δεν είναι αυτό πρόκληση τότε τι είναι? Αλλά μην ανησυχείτε, ο Σκόρδας μας διαβεβαίωσε ότι μίλησε με την ΚΕΔ και τον διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει θέμα. Έχει λέει καλές σχέσεις μαζί τους!!!

Καταγγελία από τον εκπρόσωπο του Super 3
Χθες παρουσιάστηκε φάκελος με στοιχεία τα οποία ήδη κατατέθηκαν στον εισαγγελέα, που έδειχνε ότι την περίοδο 2007/2008 η εταιρεία Almeco ήταν χορηγός κερκίδας έναντι ενός ποσού για τη χορηγία αυτή. Η ΠΑΕ είχε αγοράσει εμπορεύματα περίπου 46.000 €, αλλά υπήρχε και ένα τιμολόγιο των Αθλητικών Νέων στα 3.500 €. 
Θα περιμένουμε με αγωνία την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης. 

Πάρτε το χαμπάρι ο κόσμος σας βαρέθηκε όλους! Ειδικά τα πρόσωπα που έρχονται ξανά και ξανά στο προσκήνιο. Φτάνει πια, δε θέλουμε να βλέπουμε τα μούτρα σας, ή να ακούμε τη φωνή σας. 

Τονίζει ο Σκόρδας ξανά και ξανά ότι θα χάσει την περιουσία του αν πέσει ο Άρης. Εδώ καταστρέφεται ο Άρης, που είναι για πολλούς από μας ένα ιδανικό, και θα νοιαστούμε για την περιουσία σου? 

Οι χειρότερες ευχές μας / κατάρες θα συντροφεύουν για πάντα όσους καπηλεύτηκαν την εμπιστοσύνη που τους δείξαμε, όσους έκαναν "ανθρώπινα λάθη", όσους έκαναν σπατάλες, όσους έφθασαν την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται σήμερα... 

8 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:16 μ.μ.

Τους εχω σιχαθει ολους ρε. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΓΑΜΩΤΟ !

ουτε ορεξη να γραψω δεν εχω με ολες τις μαλακιες που γινονται !

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 9:57 μ.μ.

παιδια εχω 2 αποριες.Οποιος γνωριζει ας απαντησει.3μηνη ειδικη εκκαθαριση και αμεση ανοδος στην πιο πανω κατηγορια.αυτο το τριμηνη δεν το καταλαβαινω.και 2ον το προβλημα με την almeco ειναι μα τα 3500 ε των ΑΝ;

VardARIS είπε... 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:00 μ.μ.

Κίτρινε Φύλακα και εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η 3μηνη ειδική εκκαθάριση. Κάποιος νομικός στην παρέα?

Στη 2η ερώτηση που κάνεις, δεν βγαίνει νόημα, τι εννοείς?

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:39 μ.μ.

Για την καταγγελια του super-3 λεω

VardARIS είπε... 27 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:53 μ.μ.

Με λίγα λόγια λέει:
ότι η Almeco (εταιρεία επίπλων) ήταν χορηγός σε μια από τις θύρες μας. Προφανώς υπήρχε μια συμφωνία ανταλλαγής για έπιπλα που χρειάστηκε η ΠΑΕ (εξ ου και το τιμολόγιο που πήγε εκεί), αλλά υπήρχε και ένα τιμολόγιο 3500 € από αγορά που έγινε εκ μέρους των ΑΝ!

Ανώνυμος είπε... 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:34 π.μ.

Οταν πτωχευει μια ανωνυμη εταιρια,οπως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ακολουθειται μια διαδικασια λυσης καιεκκαθαρισης της εταιριας.Στο διαστημα αυτης της εκκαθαρισης η ομαδα παιζει υποχρεωτικα σε ερασιτεχνικη κατηγορια.Στη Γ Εθνικη στην Ελλαδα που εγινε ερασιτεχνικη.Αυτο ακολουθησαν η παε αεκ και παε αελ.Στον προηγουμενο νομο η ομαδα επαιζε ως ερασιτεχνικο σωματειο 3 χρονια καθως τοσο ηταν το διαστημα που απαιτουνταν για την εκκαθαριση της εταιριας(τους μηνες δεν τους θυμαμαι ακριβως).Ο νομος ομως αλλαξε περυσι κι εγινε μολις 3 μηνες.Αυτο σημαινει οτι παιζεις μολις μια χρονια στην ερασιτεχνικη κατηγορια και αμεσως μπορεις να ανεβεις στη Β Εθνικη και να ξαναγινεις ΠΑΕ.Ευεργετικη διαταξη λοιπον.Λενε οτι θελουν να τον αλλαξουν παλι αυτον το νομο και να τον επαναφερουν στα 2 ή 3 χρονια.Αυτο πρεπει να ειναι και το μεγαλο ζητουμενο του Αρη σε περιπτωση που υποβιβαστει στη Β,αρα και στη Γ Εθνικη.Να πιεσει ετσι ωστε να παραμεινει ο υπαρχων νομος.Ειναι ζωτικης σημασιας για τον Αρη να παιξει μολις ενα χρονο στην Γ Εθνικη και οχι 2 ή 3.Αυτα και ελπιζω να βοηθησα...

Ανώνυμος είπε... 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:57 π.μ.

Για να αυτοσαρκαστούμε λιγο κι ολας...


Μια πόλη,μια ομάδα,δύο διοικήσεις...

VardARIS είπε... 28 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:57 π.μ.

Να είσαι καλά φίλε, πολύ αναλυτικά και ωραία.