Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Η ουτοπία των Play Off 2011/2012

Κακά τα ψέμματα, πολλές ελπίδες δεν υπάρχουν. Έμειναν μόνο 4 αγωνιστικές, και το χειρότερο είναι ότι οι αντίπαλοί μας έχουν βατό πρόγραμμα. Το δυσκολότερο πρόγραμμα το έχουμε εμείς και ο Ατρόμητος. Αλλά επειδή όσο ζεις ελπίζεις, ας μελετήσουμε τι πρέπει να γίνει, για να μπορέσουμε να μπούμε στην 5άδα και στα play off.




Η βαθμολογία αυτή την στιγμή είναι ως εξής:


3. Ατρόμητος 47β.
4. Πάοκ 46β.
5. Άεκ 45β.
6. Άρης 39β.






Μπορεί ο Πάοκ και η Άεκ να είναι πιο κοντά μας, αλλά έχουν πολύ βατό πρόγραμμα.

Πάοκ

Ειδικότερα ο συμπολίτης για πλάκα μπορεί να πάρει Δόξα και τον αδιάφορο Λεβαδειακό τελευταία αγωνιστική και να καθαρίσει, έχοντας 52 βαθμούς.

Άεκ

Το ίδιο και η Άεκ, θεωρώ ότι εύκολα θα κερδίσει τουλάχιστον Κέρκυρα και Δόξα Δράμας και θα φθάσει το όριο των 51 βαθμών. 

Ατρόμητος

Αναπόφευκτα, ελπίζουμε μόνο σε στραβοπατήματα του Ατρόμητου. Την επόμενη αγωνιστική παίζει με τον Εργοτέλη εκτός που καίγεται για βαθμούς. Μετά με Πάοκ εντός, με Άεκ εκτός και τελευταία αγωνιστική με τον αδιάφορο Ολυμπιακό εντός (φιέστα γαύρου). Το κακό είναι ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας ο Ατρόμητος "μας έχει"... 

Άρης

Κοινώς το μόνο που ελπίζουμε είναι μόνο νίκη με τον αδιάφορο Πάο εκτός έδρας (κεκλεισμένων), και νίκες με Παναιτωλικό εκτός, και Τρίπολη, Κέρκυρα εντός για να ελπίζουμε σε θαύμα.  

7 σχόλια:

KANTHAR0S είπε... 26 Μαρτίου 2012 στις 12:55 π.μ.

Πρέπει να τερματισουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ακόμα και έκτοι, λόγω αντίπαλης ανεπάρκειας, έχουμε ελπίδες. Με την προϋπόθεση να είμαστε νοικοκυρεμένοι, έστω και μερικώς, και να πληρούμε τα κριτήρια.

VardARIS είπε... 26 Μαρτίου 2012 στις 1:11 π.μ.

Αυτό το σενάριο υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μας, (το να μην καταφέρει κάποιος από τους αντιπάλους να πάρει την αδειοδότηση), αλλά επειδή Ελλάδα είμαστε, και έχουν δει πολλά τα μάτια μας, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε εξωγενείς παράγοντες.

Εδώ πέρυσι ο Βόλος που τελικά υποβιβάστηκε στην Δ' Εθνική, πρόλαβε και αγωνίστηκε κανονικά στην Ευρώπη...

geokampour είπε... 26 Μαρτίου 2012 στις 1:50 π.μ.

.................πλέον δεν πιστεύω οτι μπορούμε να μπούμε στα play-off αγωνιστικά μόνο εάν μείνουν για οικονομικούς λόγους κάποιοι έξω...... ας μην το κουράζουμε το θέμα. Vardari ωραίο άρθρο.......





Y.Γ Με τον Μήτρογλου να μην έχει σκοράρει ακόμα μόνο με τον κώλο, ακόμα κι αν ο Εργοτέλης παίζει το ματς της δεκαετίας δύσκολα τα πράγματα.....

RedDragon είπε... 26 Μαρτίου 2012 στις 10:01 π.μ.

Στην υποθετική περίπτωση που εμείς κάνουμε 4 στα 4, πάμε δηλαδή στους 51 βαθμούς πιστεύω ότι θα μπούμε Play Off.

Το θέμα είναι ότι δεν βλέπω ΠΩΣ μπορούμε ΕΜΕΙΣ να κάνουμε 4/4.

Μπορεί η πορεία στο 2ο γύρο να είναι πολύ καλή και να έχουμε πάρει αποτελέσματα, είμαστε όμως κ πολύ τυχεροί. Δεν πείθει η ομάδα ότι μπορεί να το κάνει το σερί.

Από κει κ πέρα στοχεύουμε την 6η θέση με την ελπίδα να πάρουμε αδειοδότηση και άδεια για Ευρώπη κ να μην πάρει κάποιος άλλος...

Ανώνυμος είπε... 26 Μαρτίου 2012 στις 1:00 μ.μ.

Ας κανουμε το απολυτο και ο,τι βγει. Τουλαζιστον να προσπαθησουμε. Αν και εγω, οπως παντα απαισιοδοξος, ειμαι σιγουρος οτι δε θα βγουμε play off.

Sifakis

Ανώνυμος είπε... 26 Μαρτίου 2012 στις 6:09 μ.μ.

Παιδιά,σας λέω εγώ ότι θα μπούμε πλέι οφ.Τι θα κερδίσουμε;Σας το λέω εγώ...Αν δεν κάνω λάθος μόνο οι 4 πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος πάνε Ευρώπη,λόγω του ότι θα πάει και η φιναλιστ!

Οπότε,πείτε ότι μπούμε πλέι-οφ.Θέλω ειλικρινή απάντηση.Τι θέση περιμένετε να πάρουμε;Στα πλέι οφ αν βγούμε 3οι τυχεροί θα ειμαστε.Ποιον θα νικήσουμε;Τον Ατρόμητο και τον συμπολίτη δεν τον καταφέραμε φέτος.Τον παο,δεν νομίζω...Για την αεκ παίζεται να πάρουμε 3-4 βαθμούς!

Μιας και στα πλέι οφ ΔΕΝ θα μπούμε έτσι κι αλλιώς,καλύτερα να δούμε την απόφαση της UEFA για Ευρώπη.Αν πάμε,έχει καλώς...Αλλιώς,δεν πειράζει!

Το θέμα είναι να κάνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια προετοιμασία με έναν βασικό κορμό παιχτών,με έναν μόνιμο προπονητή και αγωνιστική ταυτότητα.Από το 2006/2007 τα ίδια λάθη κάνουμε.Μόνο που τότε βγαίναμε 4-5οι...

Εparxeia 3

jim είπε... 26 Μαρτίου 2012 στις 6:38 μ.μ.

Παρόλο που με στενοχωρει πολυ, να συζηταμε για την 5η θεση, προσπαθωντας να περασουμε μία ακόμη μικρομεσαια ομαδα, διχρονικα στο πρωταθλημα (Ατρομητος), ας συζητησουμε.

Προσωπική μου άποψη, ότι και 4/4 να κανουμε, πολυ πιθανο να μην μπουμε. Βλεπετε και οι αλλοι κερδιζουν. Η για να το θεσουμε αλλιως, δεν κανουν αναμενομενες η μη αναμενομενες γκελες.

Και τις άλλες δυο φορες (2009 και 2011), δεν μπηκαμε 5άδα, που ημασταν σε παρομοια θεση. Ξυπναμε αργα και ειμαστε εκτος παρασκηνιου.

Τώρα, για το σχόλιο του φίλου του eparxeia3 . . .

Όντως, στα play off, πρεπει να περασουμε μία ομαδα. Γιατί, λογικά θα βγει ευρωπη ή ο Αστερας ή ο Ατρόμητος, μεσω κυπελλου.Εκτος, αν μεινει εκτος πενταδας η ΑΕΚ, πραγμα δυσκολο. Αγωνιστικα μιλαμε, παντα.

Αλλά, φίλε eparxeia, διαφωνω που λες ότι τον Ατρομητο και τον συμπολιτη δεν τον καταφεραμε φετος.

Γιατί, ο συμπολίτης, μας καταφερε, ρωτάω εγω ; ; ;

Ξεχνάς, ότι έχει να με πάρει 5 σερί ματς. Και δυο χρόνια στο σπίτι του, του παίρνω αποτελεσμα;;;

Και 6 χρονια στο δικό μ ου, δεν με κερδίζει ; ; Κι αν βαλω και το κυπελλο του 2009, που σε καθαρο 90λεπτο, δεν με κερδισε, παμε στα 7 ματς.

Και ο Ατρόμητος, με κερδισε στο σπίτι μου, μια φορά στην καλυτερη περιοδο της ιστοριας του..

Το αποτελεσμα στο ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ, το εχω τα τελευταια χρονια. Έχω 2 διπλά και 1 χ εκεί. Και αν εξαιρεσεις, το φετεινο 3-0, στις αλλες ηττες, έπαιξα καλη μπαλα και μπορουσα να παρω χ2...

Μην τα βλεπεις αρνητικα τα πραγματα. Γιατι, οι αντιπαλοι αυτοι, πιο πολυ πρεπει να φοβονται εμας, παρα εμεις αυτους...

Έτσι, τα βλέπω εγώ... Αγωνιστικα, τουλαχιστο...

Τωρα περι εκτων και εβδομων θεσεων και αδειοδοτησεων, αυτα ειναι εξωαγωνιστικά.

Πάντως, είναι πολύ στενάχωρο. Για 3η φορά , τα τελευταια 4 χρονια, να σου τρωει θεση στην Ευρώπη, μικρομεσαια ομαδα.