Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Χωρίς φόβο, με πολύ πάθος (και απουσίες)

Καλησπέρα σε όλους. Ο ΆΡΗΣ αγνοεί τη νίκη εδώ και 6 ματς πρωταθλήματος και εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, όντας σε πολύ δύσκολη θέση, με 3 αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, ο ΆΡΗΣ φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (Κυρ., 19:30).



Με πάρα πολλές απουσίες βασικών -και μη- παικτών του θα παραταχθεί η ομάδα μας. Το παιχνίδι μοιάζει χαμένο από την αρχή του, όμως αυτό δε σημαίνει ότι οι παίκτες δε θα τα δώσουν όλα για κάθε αποτέλεσμα

Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζεται φέτος, ότι έχει ομαδάρα και βάθος στο ρόστερ του, ξέρουμε ότι ο ΆΡΗΣ περιμένει βαθμούς από άλλα παιχνίδια και όχι από αυτό, ξέρουμε ότι θα έχουμε μπόλικες απουσίες, όμως αυτοί που θα κληθούν να παίξουν θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για ένα αποτέλεσμα, έχοντας την -ως συνήθως- αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου.

Τώρα για να πάμε και στα πιο αγωνιστικά, σίγουροι απόντες είναι οι Ουντότζι, Τσουμάνης, Ηρακλής (τιμωρημένοι), Ψυχογιός, Ίμπε, Γ. Παπ. (τραυματίες), ενώ αμφίβολοι είναι Τάτος, Πουλίδο και Αγγελούδης. Πάμε να δούμε την 11άδα που θα κατέβαζα εγώ:

Κάτω από τα δοκάρια συνεχίζει ο Διούδης, κέντρο άμυνας Έλσνερ-Κύργιας που θα έχουν δύσκολο έργο, δεξιά ο Καραγκούνης, λόγω απουσίας του Ψυχογιού, και αριστερά ο Μαργαρίτης, λόγω απουσίας του Τσουμάνη.

Στο κέντρο οι μόνοι διαθέσιμοι είναι οι Οικονομόπολος και Νταμαρλής, οπότε ξεκινούν αυτοί θέλοντας και μη. Στη θέση του 10αριού θα ξεκινήσει ο Τάτος, που αν δεν καταφέρει τελικά να παραστεί καλά θα ήταν να πάρει τη θέση του ο Σουνάς.

Στα δεξιά ο Σταυρόπουλος, ενώ στα αριστερά ένας παίκτης που πρέπει να πάρει ευκαιρία: Κώστας Κοτσαρίδης. Είναι ιδανικός για δύσκολα παιχνίδια ως αριστερό εξτρέμ, καθώς είναι πιο πολύ αμυντικογενής παίκτης (χαφ και αριστερό μπακ είναι κυρίως, στα φιλικά χρησιμοποιήθηκε ως αριστερό εξτρέμ και ήταν εξαιρετικός), ενώ έχει και την ταχύτητα για τις αντεπιθέσεις. Τέλος, μπροστά να ξεκινήσει ο Μανιάς που δείχνει να παίρνει τα πάνω του έναντι του ντεφορμέ Αγγελούδη.

Για να κλείσουμε, το ματς μοιάζει χαμένο, αλλά οι παίκτες επιβάλλεται να ματώσουν τη φανέλα και να ευχαριστήσουν τον κόσμο τουλάχιστον με το πάθος τους!

Πάμε και στην πρόβλεψή μας για το παιχνίδι:

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 2
ΣΚΟΡ: 1-3
ΣΚΟΡΕΡ: Μανιάς

Περιμένουμε τις δικές σας προβλέψεις!



Υ.Γ. Αντιδράσεις αντι-Αρειανών μετά το ματς:

Αν έρθει 1 - Δώρο από το αφεντικό
Αν έρθει 2 - Πέρασε αέρα το αδερφικό σωματείο
Αν έρθει Χ - Φιλικό παιχνίδι

Γέλιο μέχρι σκασμού με τους αρχικομπλεξάρες που και τσουλου να πάρουν με εμάς θα ασχολούνται, ξεχνώντας τα δικά τους αίσχη!

20 σχόλια:

psomod είπε... 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:07 μ.μ.

επιτελους θα ηθελα να δω κατι διαφιρετικο
ΑΜΥΝΑ¨- Καραγκουνης,Κυργιας,Ελσνερ,Μαργαριτης
ΜΕΣΣΟΙ- Νταμαρλης και Κοτσαριδης αμυντικα χαφ. 10αρι ο Τατος , εξω αριστερα Τσουκανης Δεξια Σουνας
ΦΟΡ = ΑΓΚΑΝΘΟ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑ ΦΤΑΝΕΙ!!!!
απο την πωληση της Αγροτικης στη Πειραιως εμας μας δωσανε ΠΑΛΙ τα ψυχουλα και πρεπει να τους ευγνωμονουμε κιολας????

Ανώνυμος είπε... 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:54 μ.μ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: 2
ΣΚΟΡ: 0-2
ΣΚΟΡΕΡ: -

necon

VardARIS είπε... 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:12 μ.μ.

Περιμένω ματς αντίστοιχο με το περυσινό. Χαλαρός γαύρος - ψυχωμένοι οι δικοί μας.

Τελικό 2-2 με σκόρερς Αγκάνθο - Μανιά!

psomod είπε... 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 2:29 μ.μ.

δεν έβαλα αποτέλεσμα μαμω την τρέλα μου
3-0
χατ τρικ ΑΓΚΑΝΘΟ
το επόμενο ανέκδοτο θα το γράψω την επόμενη αγωνιστική!!!
Περνάτε ντούκου τις αποκρατηκοποιησεις????

navas είπε... 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:53 μ.μ.

varethika na dinw prognwstika na xanei o aris alla ti na peis gia auto to mats 1-2 aganzo

ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ είπε... 14 Δεκεμβρίου 2013 στις 9:39 μ.μ.

0-4 και δυστυχώς θα εχουμε επεισοδια

Ανώνυμος είπε... 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:25 π.μ.

2:29 πολυ αισιοδοξος εισαι!Κατι μου λεει οτι πιστευεις πως θα βγουμε κι απ'την κριση;Παιδια θα χασουμε δυστυχως.Τις αλλες χρονιες που δυσκολευαμε στην εδρα μας τον ολυμπιακο ημασταν σε καλυτερη κατασταση.Με τον ολυμπιακο παιζουμε αδερφε 2:29 οχι με τα δριμυκλανα.Δε θα πω σκορ.Τουλαχιστον μην μας διασυρουν να ευχομαστε.Εδω που φτασαμε...Αριστέα

jim είπε... 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:26 π.μ.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια γι αυτό το ματς . . . Απευθείας στην δική μου πρόβλεψη για το ματς:

Νίκη Ολυμπιακού

Ακριβές σκορ: 0-3

Skolix είπε... 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:37 π.μ.

σκορ αναλογο επι Λιολιδη και προσφυγων, 1-5, Μανιας

Ανώνυμος είπε... 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:26 μ.μ.

Αποτέλεσμα Χ

Σκορ: 1-1

Σκορερ: Τατος

Κωστας

Vamos_G1 είπε... 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:54 μ.μ.

Πάρα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Καταρχήν γέλασα πολύ με το ΥΓ του Νικ! Πόσο δίκιο έχεις ρε συ! Χαχαχαχα!

Επιπλέον για να μείνω λίγο στο αγωνιστικό, συμφωνώ με την επιμονή του Psomod στη στελέχωση του ρόστερ. Πιστεύω ακράδαντα ότι μπορεί να γίνει καλύτερη διαχείρηση. Εγώ λέω λοιπόν επανάληψη της σκέψης στον τέλη. Η θεωρία ήταν σωστή. Για σήμερα λοιπόν άμυνα με Μαργαρίτη-Έλσνερ-Κύργια-Καραγκούνη, 3 αμυντικά χαφ με Κοτσαρίδη-Νταμαρλή-Οικονομόπουλο για πίεση στο κέντρο, Μανιά κορυφή (κ μόνο εκεί!) κ άκρα Τσουκάνη-Σουνά (ο Σταυρόπουλος έχει πέσει πολύ). Κ κάπου εκεί γύρω στο 55', πετάς μέσα φρέσκους Αγκάνθο-Τάτο κ ότι γίνει. Αυτό θα έκανα εγώ.

Όσον αφορά το τελικό σκορ είμαι σε δίλημμα. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν πιστεύω σε διασυρμό σμρ. Ακόμα κ αυτοί οι παίκτες που έχουμε, έχουν εγωισμό ρε γμτ κ πιστεύω θα τα δώσουν όλα. Η διαφορά δυναμικότητας είναι χαοτική όμως, οπότε όσο κ να θέλω κάτι θετικό από το ματς, νομίζω θα μείνουμε με την προσπάθεια πάλι.

Θα δώσω λοιπόν με βαριά καρδιά τελικό σκορ 1-2, με σκόρερ τον Μανιά.

Sotos είπε... 15 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:06 μ.μ.

Ποιος Ολυμπιακός μωρέ σιγά την ομαδούλα.Τι παίκτες έχει τον Αβραάμ τον διωγμένο βρε;;Το Σαβιόλα που αν φύγει από τον Ολυμπιακό θα παίξει Αχαρναικό;;Βάις, αυτός ούτε μαλλιά δεν έχει...Λοιπόν θα πω 2-1 με σκόρερ Σουνά-Τάτο και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ