Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Άρης - Αστέρας Τρίπολης (Preview)

Στην σκιά τον διοικητικών αλλαγών , ο Άρης δίνει σήμερα αγώνα επιβίωσης ενάντια στον Αστέρα Τρίπολης με μοναδικό στόχο την νίκη που θα αποτελέσει ανάσα για την δύσκολη συνέχεια....
Η παρουσία όλων μας στο γήπεδο είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη !






Άρης

Εκτός από την φυγή του Ουντόζι , ο Άρης έχει και τραυματισμούς αφού οι Αγγελούδης , Πουλίδο , Ψυχογιός , Τριανταφυλλάκος και Παπαδόπουλος είναι εκτός αποστολής.

Για την αρχική ενδεκάδα το πιθανότερο είναι να δούμε το διπλανό σχήμα , ενώ θέση βασικού διεκδικεί και ο Σουνάς με τον Ηρακλή.

Ο Μιλίνκοβιτς δεν έχει πολλές επιλογές μεσοεπιθετικά και στην αποστολή βρίσκονται για 2η φορά οι Κοτσαρίδης και Τσουκάνης.

Το ζητούμενο σήμερα είναι η νίκη , με οποιοδήποτε τρόπο !







Αστέρας Τρίπολης

Με απουσίες θα παραταχθεί και ο Αστέρας , αφού εκτός αποστολής βρίσκονται οι βασικοί Γκόιαν , Γκρατσίνι και Ναβάρο. Λιγότερο σημαντική η απουσία του Μπακασέτα και του Πιπίνη.

Οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με πειραματικό αμυντικό δίδυμο ,αφού τόσο ο Ζησόπουλος όσο και ο Έντο (που λογικά θα παίξει κέντρο άμυνας) δεν είναι αμυντικοί αλλά χαφ. Αυτό ίσως να είναι το αδύναμο σημείο του Αστέρα και εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Άρης.

Μεσοεπιθετικά ωστόσο ο Αστέρας διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και ενισχύεται σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι από τις επιστροφές του Ουσέρο και του Κάφα που λογικά θα πάρουν και φανέλα βασικού.

0 σχόλια: