Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ 93-61

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι παίκτες μας αδίκησαν τους εαυτούς τους, αφήνοντας το ταμπλό στο τέλος να γράψει ένα σκορ που δεν αντικατοπτρίζει τη συνολική τους προσπάθεια.

Πρώτος σκόρερ για άλλη μια φορά ο Βεζένκωφ με τον Πελεκάνο να ακολουθεί. Στους διακριθέντες και ο Σαρικόπουλος.


Για 2η συνεχόμενη εβδομάδα το παιχνίδι μας δεν αντέχει κριτικής, αλλά πρέπει να αναφερθούμε στα 3 καλά πρώτα 10λεπτα, όταν και είχαμε επαφή στο σκορ και φαινόταν πως δεν θα πέσουμε έτσι εύκολα.

Στο 4ο πάλι δείξαμε έλλειψη χαρακτήρα και πίστης, αλλά είπαμε, κύριο μέλημα σε αυτούς τους αγώνες είναι να μαζέψουμε εμπειρίες.

Αυτός ο στόχος πιστεύω πως επετεύχθη, οπότε στο 2ο γύρο θα γυρέψουμε και κάτι παραπάνω. Και τα γράφω αυτά προσπαθώντας να καταπιώ το σκορ του 4ου δεκαλέπτου (34-7 !!!) και τα νούμερά μας στις βολές (2/5 με τον Ολυμπιακό να μας έχει κάνει 17 φάουλ σε όλο το ματς, τη στιγμή που εμείς με 22 φάουλ του δώσαμε 24 βολές!). Δε θα τα καταφέρω οπότε πάμε παρακάτω.

Τέλος λοιπόν οι "εντός προγράμματος ήττες" για τον πρώτο γύρο, είμαστε στη μέση του πίνακα με 3-5 νίκες και με δύο σημαντικούς αγώνες να έρχονται, πρέπει να ανακτήσουμε τη συγκέντρωσή μας.

Το Σάββατο με τον ουραγό Ηλυσιακό στο Nick Galis Hall και την επόμενη βδομάδα στην Ελευσίνα.Δύο ματς που μπορούμε και πρέπει να πάρουμε. Έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να ανέβουμε στη βαθμολογία, αλλά και να φτάσουμε με ανεβασμένη ψυχολογία στον νοκ-άουτ ημιτελικό του κυπέλλου στις 22/12 με τον Πανιώνιο.

Όσο για την ερώτηση στον κόουτς για το πόσο προβληματισμένοι είναι στην ομάδα από τη μη ένταξη της ΠΑΕ στο 99, θεωρώ πως στο τμήμα μπάσκετ γίνεται συστηματικότερη και αποτελεσματικότερη δουλειά απ' ότι στη μπάλα.

Εκτός και αν μέχρι την Πέμπτη έρθει το "βουνό" και πάρει μέχρι και τους συνδέσμους με τα εκατομμύριά του... (μάλλον θα γελάσει ο κάθε πικραμένος πάλι, αλλά ας περιμένουμε καλύτερα γιατί όταν πεθάνει και η ελπίδα ο ΑΡΗΣ θα είναι ακόμα ζωντανός).

4 σχόλια:

Giorgos T. είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:13 π.μ.

Είναι κρίμα να χαλάς την εικόνα σου με 1 μόνο κακό δεκάλεπτο.

Τα επόμενα παιχνίδια είναι όπως λες σημαντικά. Και για την βαθμολογία αλλά και για τον ψυχολογικό τομέα εν όψει του ημιτελικού!

Vamos_G1 είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:05 π.μ.

Κάτι πρέπει να γίνει πάντως με αυτά τα μπλακ-αουτ κ τα κλακάζ μας. Να γίνει μια, είναι κρίμα. Να γίνει δεύτερη πάλι κρίμα. Αλλά 3 κ 4 φορές κ μάλιστα καρμπόν, δεν ξέρω. Εμένα προσωπικά δεν μ'αρέσει καθόλου.

VardARIS είπε... 2 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:06 μ.μ.

Κακά τα ψέμματα ο γαύρος έχει ομάδα που όποτε θέλει μπορεί να "πατάει γκάζι" και να παίρνει μια σημαντική διαφορά πόντων. Έβλεπα και το παιχνίδι τους με τον συμπολίτη, το ίδιο πράγμα. Ο πάοκ κοντράριζε για 3 ημίχρονα, στο 4ο πάτησαν γκάζι και ξέφυγαν.

Με μας, προφανώς επειδή είναι και πιτσιρικάδες απογοητεύτηκαν και τα παράτησαν εντελώς...

Το must win παιχνίδι είναι με τον Νιόνιο στο κύπελλο. Θα κάνει πολύ καλό και στους παίκτες μας μια εμπειρία ενός τελικού.

Skolix είπε... 3 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:09 π.μ.

Οπως τα λεει ο Vardaris. Δυστυχως με γαυροβαζελους μενεις στο παιχνιδι οσο στο επιτρεπουν πρωτα αυτοι και μετα οι ιδιες σου οι δυναμεις.

Παραμιλαω με Βεζενκοφ! Τι ταλεντο ρε παιδια; Τον παικτη τον καταλαβαινεις απο τον τροπο που παταει και πιανει τη μπαλα. Σου δινει μια σιγουρια ρε παιδι μου. Αν βελτιωσει το παιχνιδι μεσα στη ρακετα, παει για πολυ μεγαλα πραγματα. Να ναι γερο το παιδι να παει ψηλα και να το χαρουμε οσο προλαβαινουμε.