Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Συμπεράσματα από την 4η αγωνιστική

Η 4η αγωνιστική του καταπληκτικού θεάματος που ονομάζεται Super League εμάς τους Αρειανούς μας άφησε με μία ανάσα ανακούφισης.

Η νίκη επί της Κέρκυρας δεν ήταν απλά επιβεβλημένη ήταν ζήτημα ζωής κ θανάτου. Δεν είναι όμως μόνο η νίκη που μας έκανε να χαρούμε.

Είδαμε μία ακόμη (έστω κ λίγο) χειρότερη ομάδα από τη δική μας (μετά τον Όφη) οπότε οι ελπίδες μας για παραμονή όλο κ μεγαλώνουν...


Το είπα από το ξεκίνημα το λέω κ τώρα την 4η αγωνιστική ότι για να σωθούμε φέτος θα πρέπει να βρεθούν 2 ομάδες χειρότερες από εμάς. Ή μάλλον 2 ομάδες που θα μαζέψουν λιγότερους βαθμούς.

Η μία μέχρι τώρα ήταν ο Οφη που τον παίξαμε στο μισό γήπεδο 90 λεπτά αλλά δεν του βάλαμε γκολ. Η 2η είναι η Κέρκυρα. Δεν βάζω την Αεκ μέσα διότι 1ον ήταν καλύτερη από εμάς στο μεταξύ μας παιχνίδι και 2ον θεωρώ ότι θα φάει σμπρώξιμο για να μην πέσει.

Καλά ήμασταν τόσο καλοί με την Κέρκυρα;
Μέχρι τη στιγμή που βάλαμε το γκολ θα έλεγα ότι ήμασταν ικανοποιητικοί μετά γίναμε τραγικοί με αποτέλεσμα να μας έχει η Κέρκυρα στο μισό γήπεδο.

Ευτυχώς είναι τόσο κακή ομάδα που κατάφερε να κάνει μία μόλις ευκαιρία. Μία αλλά καλή. Τετ-α-τετ του Μπάρκογλου το οποίο το έχασε ο ίδιος ή αν θέλετε το έσωσε ο Βελίδης.

Συνοπτικά:

  • Αγκάνθο: Παίρνει με εντυπωσιακό τρόπο όλες τις κεφαλιές που διεκδικεί! Έτρεξε πολύ.
  • Νταμαρλής: Τρεχαντήρι κ κόφτης. Μου άρεσε.
  • Καπετάνος: Σταμάτα τη μπάλα.
  • Παπαζαχαρίας: Πιο αργός και από την καθυστέρηση.
  • Βελίδης: Σταθερός
  • Κοέλιο: Ωραίος.
  • Γιαννιώτας: Σταμάτα να πέφτεις κ δώσε καμιά πάσα
  • Γκέσιος: Προσπάθησε αλλά δεν έδειξε τπτ. Απογοήτευση.
  • Σουνάς: Έχει αέρα ο μικρός αλλά θέλει πολύ δουλειά.
  • Ψυχογιός: MVP του ματς.
  • Πουλίδο: Πολλά λάθη για την εμπειρία του

Πέναλτι
Η 4η αγνωνιστική είχε κ κάτι άλλο: πολλά πέναλτι. Πρέπει να σφυρίχτηκαν 6-7. Κάποια ήταν καραμπινάτα, κάποια όχι κ τόσο και κάποια μας βγήκαν μαϊμούδες. Προτείνω στη Superleague να ζητήσει από τους διαιτητές να σφυρίζουν με ευκολία πέναλτι μήπως κ βλέπουμε κανα γκολ...

Πήραμε κ εμείς ένα! Ναι αλήθεια μετά από 1.5 χρόνο περίπου. Ευτυχώς δηλαδή διότι δε νομίζω να βάζαμε γκολ με άλλο τρόπο.

Για να πάρουμε όμως 1 κάναμε αρκετές βουτιές για να πείσουμε τον διαιτητή. Εμένα προσωπικά αυτό δε μου αρέσει. Αν ήμουν προπονητής θα απαγόρευα τους παίχτες μου να βουτάνε. Έτσι κ αλλιώς στον Άρη δεν έχει αποτέλεσμα. Δεν σώζεσαι με 1 πέναλτι στα 2 χρόνια.

Δεν είμαστε σαν τους συμπολίτες... οι οποίοι πέρυσι ήταν πρώτοι στα κερδισμένα πέναλτι κ φέτος με τις 2 μαίμούδες που πήραν φιγουράρουν πάλι στην 1η θέση. Με τα ψέματα έχουν 9 βαθμούς και χαίρονται...

Κατά τα άλλα Άεκ και Παναθηναίκός συνεχίζουν να παραπαίουν.

ο Γαύρος συνεχίζει τις προπονήσεις του (προετοιμάζεται για τα Ευρω-κλαρίνα)

Ο Πανιώνιος έκανε την 1η του ήττα και ήταν βαριά (3-0) από τον Λεβαδειακό ο οποίος θα ανέβει στις επόμενες αγωνιστικές.

Ο Όφη και η Βέροια έκαναν τις πρώτες τους νίκες.

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος συνέχισαν τη σταθερή τους πορεία (δεν χάνουν την 5άδα κ οι 2).

Και οι μόνες ομάδες χωρίς νίκη είναι η Αεκ, η Κέρκυρα κ ο Πας.

Α και μέσα σε όλα αυτά η Superleague αποφάσισε ότι του χρόνου θα έχουμε 18 ομάδες. Τέλεια...

Υ.Γ. 5η αγωνιστική με ντέρμπι(;;;) στην Τούμπα; Δύσκολα τα πράγματα.



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 10:30 π.μ.

Χαίρομαι Red που είδες και συ ότι οι παίχτες μας πέφταν συνέχεια για να πάρουν πέναλτι. Και τελικά το πήραν αφού για μένα ήταν καθαρή βουτιά για κίτρινη.
Τέτοιες νίκες δεν τις θέλω. Έτσι συμβάλλουμε και μεις στην καταστροφή του ποδοσφαίρου.

Χαβίτο.

jim είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 12:40 μ.μ.

Εντάξει παιδιά, στην φάση του πέναλτι δεν βρήκε και μπάλα ο Χάμπλ (παίκτης Κερκυρας, που το έκανε).. Η μπάλα φεύγει μπροστά, το πόδι του πάει κατευθείαν στα πόδια του Γιαννιώτα, που με τον διασκελισμό που έχει πέφτει κάτω από την (θέμα δεκάτων του δευτερολέπτου) παρεμπόδιση...

Αν έβρισκε μπάλα, οκ.. Δεν βρήκε όμως.

RedDragon είπε... 26 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:27 μ.μ.

Στην κατάσταση που είναι η ομάδα με ΟΠΟΙΟ τρόπο κ αν έρθει μία νίκη είναι καλοδεχούμενη. Με μούφα πέναλτι; Με διακοπή αγώνα; Δε με νοιάζει. Θέλω να μην πέσουμε φέτος με οποιοδήποτε τρόπο.

Άλλωστε στην Ελλάδα ζεις, για να επιβιώσεις πρέπει να προσαρμοστείς κ να μην πηγαίνεις με τον σταυρό στο χέρι.

Αλλά να πέφτεις όλη την ώρα εκβιάζοντας πέναλτι δεν είναι λύση. Μπορώ να πω ότι έχει κ τα αντίθετα αποτελέσματα. Άσε που κουράζει κ τον κόσμο στο γήπεδο αυτό.

Ο Γιαννιώτας ας πούμε έχει ήδη στοχοποιηθεί ότι πέφτει εύκολα. Είδα να το συζητάνε σε αθλητική εκπομπή. Έχουν άδικο; Νομίζω πως όχι.

Ακόμη κ μαρς πέναλτι να του κάνουν είναι πιθανό να μην το δώσει λόγω της φήμης που τον ακολουθεί. Και είναι κρίμα για έναν τόσο μικρό παίχτη.