Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Άεκ - ΆΡΗΣ Match Preview‏

Ο ΆΡΗΣ δίνει υπό υνθήκες πολύ μεγάλων προβλημάτων το τρίτο του παιχνίδι στη φετινή Σούπερ(;) Λιγκ, όπου στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει την χιλιοταλαιπωρημένη και πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση με αυτόν, Αεκ. Περιθώρια για ήττα δεν υπάρχουν, ενώ και η ισοπαλία συγκαταλέγεται στα θετικά αποτελέσματα.



Το παιχνίδι διεξάγεται στις 20:30.


Πιθανή 11αδα ΆΡΗ: 
Διούδης - Παπαζαχαρίας, Παντίδος, Ψυχογιός, Γιαννίτσης - Κοέλιο, Πουλίδο - Γιαννιώτας, Καπετάνος - Παπαστεριανός - Γκέσιος.
Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής: Βελλίδης, Οικονομόπουλος, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Ασλανίδης, Αντωνιάδης, Καζναφέρης, Σουνάς, Αγκάνθο

Το παραπάνω σύστημα σε καμία περίπτωση δεν είναι σίγουρο. Το θέμα Κατσαβάκη-Βελλίδη έληξε, οπότε οι πιθανότητες είναι 50-50 μεταξύ των Βελλίδη-Διούδη, ενώ υπάρχει και ο Ασλανίδης, ο οποίος επιστρέφει από τον τραυματισμό του και υπάρχει περίπτωση είτε να ξεκινήσει αριστερό μπακ (έξω ο Γιαννίτσης) είτε χαφ (έξω ο Πουλίδο). Μπορεί επίσης να επιλέξει Αγκάνθο για βασικό φορ, ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα του Καζναφέρη σε οποιαδήποτε θέση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Πιθανή 11αδα Άεκ: 
Κωνσταντόπουλος - Γιάγκο, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Κοντοές - Ρίκκα, Κορδέρο - Φούντας, Λαγός, Γκερέιρο - Κατσικοκέρης
Τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής: Αραμπατζής, Κατίδης, Σταματής, Φουρτάδο, Φέτσης, Β. Βλάχος, Μπουγαίδης, Παπαδημητρίου, Γροντής

Παράδοση

Πολύ κακή παράδοση στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Άεκ. Σε 55 παιχνίδια, μετράει μόλις 3 νίκες, 11 ισοπαλίες και 41 ήττες! Πρόπερσι ήταν η 3η μας νίκη με τα 2 γκολ του Νέτο, ενώ πέρσι το μενού είχε... τρίμπαλο με κακή εμφάνιση.

0 σχόλια: