Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τα παπούτσια στο χέρι και άντε γεια

Απ' ότι φαίνεται η ξεφτίλα δεν έχει τελειωμό. Πάτος δεν υπάρχει και το τρύπημα συνεχίζεται. Άλλη μία προσφυγή εμφανίστηκε. Αυτή του Κατίδη. Για 25.000 Ευρώ. Η ομάδα διασύρεται, ο κόσμος αισθάνεται ντροπή και βαθειά λύπη, ο σύλλογος έχει καταντήσει περίγελος και οι άνθρωποι στην ομάδα τάζουν και κλείνουν συμφωνίες και ξανατάζουν. Σε ποιο παραμύθι νομίζουν ότι πρωταγωνιστούν άραγε ; ; ; Και το ακόμη πιο τραγικό και αηδιαστικό είναι ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα κάποιοι, είτε μιλάμε για οπαδούς είτε για ρεπόρτερ είτε για οποιονδήποτε άλλον που πιστεύουν ότι φταίνε οι παίχτες.
Ένα σας αξίζει όλους εκεί . . . Τ Α  Π Α Π Ο Υ Τ Σ Ι Α  Σ Τ Ο  Χ Ε Ρ Ι  Κ Α Ι  Δ Ρ Ο Μ Ο ! ! !


Αφού πρώτα αναλάβετε τις ευθύνες σας βεβαια . . . Και όχι με πλα και με μπλα μπλα. Ανάληψη ευθυνών, ρύθμιση χρεών και άντε γεια . . .


Για 25.000 Ευρω, γίναμε άλλη μία φορά ρεζίλι . . . Που είναι τα χρήματα ρε σεις που θα έμπαιναν ; ; ; Από το Φεβρουάριο τάζατε . . . Και για 25.000 Ευρώ γίναμε ρόμπεςςςςςς . . . Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα πλέον ; ; ; Κανένας σεβασμός ; ; ;


Ο φορέας της ΛΕΣΧΗΣ τι κάνει ; ; ; Δεν τα βλέπει αυτά ; ; ; Οι υπόλοιποι φορείς τι κάνουν ; ; ; Τι κάνετε ρε σεις όλοι εκεί ; ; ; Βλέπεται, ότι η ομάδα Π Α Τ Ω Ν Ε Ι . . . Η μία σφαλιάρα διαδέχεται την άλλη. Και τι κάνετε ; ; ; Συμφωνήσατε όλοι στην πρόταση των μανατζαρέων και αράξατε ; ; ; Θα μας σώσει ο πλα και οι μάνατζερ ; ; ;

Τις προηγούμενες μέρες ήταν ο Γιαννιώτας. Ακούστηκε το όνομα του για πώληση, μεταγραφη κλπ. Ακούστηκε το όνομα ενός παίχτη μας. Και μάλιστα ενός σπλάχνου της ομάδας. Ούτε που σας ένοιαξε . . . Ο ίδιος είπε ότι δεν φεύγει. Η ρήτρα είναι 200.000 Ευρω.

Τώρα είναι του Κατίδη η περίπτωση. Καλά σας έκανε ρε ! ! ! Και καλά σας έκαναν και όλοι οι προηγούμενοι με εξαιρεση τον απιθανο κρητικο που αξιωσε 800. Που είναι τα λεφτα που είπατε ; ;

Αν οι παίχτες έπαιρναν εγγυήσεις ότι θα πληρωθούν θα έκαναν προσφυγές ; ; ; Ρωτάω . . .

Ρε σεις . . . Δεν ντρέπεστε ρε, που χάνεται το ένα μετά το άλλο κάθε αξιόλογο παιδί που βγαίνει από τα τμήματα υποδομής ή έρχεται ως ταλέντο ; ; ; Στρατηλάτης, Γραικός, Μπουγαϊδης, Αγτζίδης, Παπάζογλου, Τοπούζης, Κατίδης τώρα . . . Για μαλάκες μας περνάτε ; ; ;  Εεεεε . . . Ψ ι τ . . . . Ξυπνήσαν οι μαλάκες . . . Εεεεε...

Φυσικά εσείς γουστάρετε αντί για τα παραπάνω παιδιά τον κάθε -ίνιο και -ίλιο . . . Λατίνους και Ισπανούς, δηλαδή. Όχι πια. Δεν γουστάρουμε εμείς πια. Άσε που ποτέ δεν έπρεπε να γουστάρουμε, αλλά αν το λέγαμε θα φεύγαμε ή με μαυρισμένα ματια ή με σπασμένη μύτη ή θα μας βγάζατε οπαδούς των ασπρόμαυρων στα ράδιο . . .

Το ότι ο κόσμος δεν σας εμπιστεύεται εδώ και πολύ καιρό είναι γεγονός. Βέβαια, μας γράφετε. Αν μας γραφετε μία, εμείς σας γράφουμε εκατόν μία. 

Το ότι ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν θέλετε τα παιδιά από τα τμήματα υποδομής να παίξουν στην αντρική ομάδα, είναι άλλο ένα γεγονός. Και εδώ μας γράφετε . . . Και πάλι, αν μας γράφετε εσείς μία, εμεις εκατόν μία.

Το ότι θέλετε να κάνετε τον ΆΡΗ μαγαζί φευγω-μενίστικο, είναι άλλο ενα γεγονός. Στα τέτοια σας και εδώ τι λέει ο κόσμος, φυσικά. Εσείς θα κάνετε το δικό σας. Στα τέτοια μας και μας γι αυτα που πιστεύετε, στην τελική.

Το ότι είπατε από τον Φεβρουάριο ότι θα μπουν 2.000.000 Ευρώ, ζητήσατε 1 χρονο παραταση διοίκησης και τον Μάϊο είπατε τα ιδια για τα λεφτα αλλα ζητήσατε παράταση για 3 χρόνια είναι ένα δεδομένο που εξέπληξε αρνητικά τον κόσμο, γιατί και λέφτα δεν μπήκαν ουδέποτε αλλά και με τι τσίπα ζητάτε παράταση για άλλα 3 χρόνια . . . Και εδώ στα τέτοια σας, μας γραψατε. Φυσικά και μεις επί 100 σας γράφουμε . . . .

Το ότι τόσο καιρό δεν κάνατε λόγο ούτε μία φορά για τα οικονομικά προβλήματα και ο περισσότερος κόσμος ήταν σε πλάνη (υπήρχαν και κάποιοι που είχαν 2-3 ακρες και μάθαιναν) είναι άλλο ένα γεγονός.

Εσύ συνΑΡΕΙΑΝΕ, αλήθεια πως ένοιωσες όταν ενημερώθηκες ότι ο Πορτογάλος μάνατζερ που θα συνεργαστεί με την ομάδα μας , δήλωσε σε γνωστή Πορτογαλική εφημερίδα, ότι θα συνεργαστεί με τον εκατομμυριούχο κόντη ; ; ; Εγώ ένοιωσα αηδία και ντροπή . . .

Εσύ συνΑΡΕΙΑΝΕ, αλήθεια πως νοιώθεις να χάνεις ότι παιχτη βγαζεις από την ακαδημία σου ; ; ; Εγω θυμό και στενοχώρια . . .

Εσύ συνΑΡΕΙΑΝΕ, αλήθεια πως νοιώθεις όταν βλεπεις ότι ακόμα και οι παίχτες - σπλάχνα της ομάδα σου κάνουν προσφυγή για 25.000 Ευρω ; ; ; Εγω νοιώθω, ότι τα παιδιά δεν είναι ευπρόσδεκτα στην αντρική ομάδα.

Εσύ συνΑΡΕΙΑΝΕ, αλήθεια πως νοιώθεις για το γεγονός ότι ειπωθηκε τον Φεβρουάριο πως θα μπουν λεφτά και "ακόμα μπαίνουν" ; ; ; Εγω αισθάνομαι ότι με υποτιμούν . . .

Και το πιο σημαντικό απ' όλα τώρα. Εσύ συνΑΡΕΙΑΝΕ, αλήθεια πως νοιώθεις όταν βλέπεις απ' όλους τους φορείς του συλλόγου να είναι αδρανής, τώρα που η μία ξεφτίλα διαδέχεται την άλλη ; ; ;

Το ότι δεν εμπιστευόμαστε την διοίκηση μας, είναι το πρώτο και το τελευταίο δεδομένο. Και δεν αλλάζει. Γιατί αυτοί μας οδήγησαν σ' αυτό το πόρισμα.

Το ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε (εγώ τουλάχιστον) και να στηρίξουμε τα σχέδια τους, είναι άλλο ένα δεδομένο.

Ο Κόσμος του ΆΡΗ, πλήρωσε τόσα χρόνια την ομάδα. Με διαρκείας, απλά εισιτήρια, εκδρομές, προϊόντα, οικονομικές ενισχύσεις, ΛΕΣΧΗ κλπ. Και οι υπάλληλοι στους οποίους πλήρωνε, γιατί όλοι τους εκεί σε όλα τα διοικητικα συμβούλια και της ΠΑΕ και της ΛΕΣΧΗΣ, είναι υπάλληλοι του κόσμου . . . Γιατί όταν συμμετέχεις, πληρώνεις και έχεις ενεργή συμμετοχή σε κάτι που εκλέγεται, αυτοι που εκλέγονται είναι υπάλληλοι σου. . .

Τι έκαναν λοιπόν αυτοι οι υπάλληλοι τόσα χρόνια ; ; ; Α Π Ε Τ Υ ΧΑ Ν . . . .

Και δεν θα μας βγάλουν τρελούς, ούτε μαλάκες . . .

Δύο είναι οι δρόμοι από δω και πέρα. 1) Γράψιμο κανονικό και αδιαφορία και 2) Ενεργή συμμετοχή αρκετών εκατοντάδων μην πω χιλιάδων οπαδών για να περάσουν το μήνυμα ότι δεν επιθυμούν άλλο αυτές τις καταστάσεις.

Το να λέμε δεν πάω γιατί αν πω κάτι αντίθετο θα υποστώ τις συνέπειες ή να καθόμαστε και να το παίζουμε παντογνώστες των Blog και των σάϊτ δεν καταφέρνουμε τίποτα.

Αν μαζευτούν, ψηφίσουν, δώσουν το παρόν, πάντα με ειρηνικό τρόπο και με σεβασμό όλοι αυτοί, όλοι εμείς που δεν μας αρέσουν αυτές οι καταστάσεις και συζητάμε ξανα και ξανα σε καφετέριες, σε καφενεία, σε μπλόκ, σε σπίτια, σε ταβέρνες για όλα αυτά, τότε υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί μία λύση..

Αλλιώς δεν έχει νοημα να συζητάμε άλλο. Ο ΆΡΗΣ, έχει πρόβλημα. Τον έκαναν να έχει πρόβλημα.

Το ερώτημα όμως είναι πλέον, Τ Ι  Δ Ρ Ο Μ Ο  Δ Ι Α Λ Ε Γ Ε Ι  Ο  Λ Α Ο Σ  Τ Ο Υ  ; ; ;


7 σχόλια:

VardARIS είπε... 30 Μαΐου 2012 στις 4:06 μ.μ.

Mou fainetai Jim oti o kosmos toy Ari dialekse enan dromo: ayton tis adiaforias!!!

Pleon kaneis den asxoleitai, ginontai pragmata kai thaymata stin omada kai kaneis den antidraei. Mou kanei entyposi oti kai o syndesmos tirei stasi anamonis.

Exoyme ginei ermaia ton dioikounton kai ton managareon.

Apo tin alli to kathe paiktaki kai o manager toy sikonei mpairaki kai kanei oti toy kapnisei. Exei paraginei to kako.

O Katidis leei efyge me 3€ stin tsepi...!!! Den ntrepeste na ta lete ayta re paidia? Gia poso mlkes mas pernane merikoi?

Ayta ta oliga, aksizei kaneis na asxoleitai???

jim είπε... 30 Μαΐου 2012 στις 5:20 μ.μ.

Η αδιαφορία δεν λύνει τα προβλήματα. Δεν μπορεί η ΛΕΣΧΗ να αριθμεί 9.500 μελη και να ειναι ενεργα περιπου 1400 και να συμμετεχουν τα 700 με 1.000 στις ψηφοφορίες.

Δεν αντικατοπτρίζεται η δυναμική του κόσμου μας, από αυτό το δείγμα.

Φυσικά, πολύ σωστά κάποιος θα πει ότι με τι όραμα να παω στην ΛΕΣΧΗ αφού είναι παθητική, αδρανής και δεν δίνει όραμα.

Εδώ υπάρχει και η "ένσταση". Δηλαδή, ρε σεις συνΑΡΕΙΑΝΟΙ πιστεύετε ότι αν μαζευτούν 400-500 άτομα ακόμα και πιο πολλά και δείξουν (με ειρηνικό και σεβάσμιο τροπο) την δυσαρέσκεια τους για ολα αυτα και προσπαθησουν να τραβηξουν κι αλλο κοσμο, πιστεύετε λοιπόν, ότι θα αποτυχει η προσπάθεια ; ; ;

Εγώ λέω ότι δεν θα αποτύχει. Γιατί μπορεί να διανύουμε την πιο άσχημη κατάσταση των τελευταίων χρόνων, όμως υπάρχει και ένα θετικό. Που είναι και το πιο σημαντικό όλων. Ότι Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ο Υ Μ Ε μεταξύ μας.

Ναι . . . Κατα 80% συμφωνουμε. Με όποιον ΑΡΕΙΑΝΟ, οποιασδήποτε ηλικίας και να μιλήσεις κατα πάσα πιθανότητα θα σου πει αυτα που σκέφτεσαι και εσύ. Ακόμα και αυτοί που πριν 3-4 χρονια δεν σηκωναν μυγα στο σπαθι τους, πλέον κατάλαβαν πολλά.

Αν λοιπόν, μία μερίδα όλων αυτών κάνει μία προσπάθεια να δείξει την δυσαρέσκεια της στις παρούσες καταστάσεις, πιστεύω κάτι θα καταφέρει.

Θυμήσου, πως συσπειρονώταν πάντα ο κόσμος στην κρίσιμη στιγμή.

Ανώνυμος είπε... 31 Μαΐου 2012 στις 11:54 π.μ.

Παιδια κατι ασχετο με το αρθρο: Γιατι διπλα εκει που κανουμε συνομιλια δε μπορω να γραψω; Βγαζει τα μηνυματα σας και απο κατω το κενο. Ενα τιποτα. Ξερετε εσεις τπτ γι αυτο και τι μπορω να κανω; Please πειτε μου γιατι κινδυνευω να χασω και το μοναδικο αξιολογο blog.

Vellidis

jim είπε... 31 Μαΐου 2012 στις 2:19 μ.μ.

vellidi, μηπως δεν έβαλες τον κωδικο σου στο προφιλ χρηστη που ειναι κατω απο το πλαισιο που γραφουμε το κειμενο μας ; ; ;

Γραψε και το ονομα σου στο κουτακι πανω απο το πλαισιο που γραφουμε κειμενο και πηγαινε στο προφιλ χρηστη παλι.

Αν δεν μπορεσεις ξαναγραψε για το προβλημα.

VardARIS είπε... 31 Μαΐου 2012 στις 3:53 μ.μ.

Mipos allakses Vellidi kati stis rythiseis sou sto google chrome or Internet Explorer?

Ανώνυμος είπε... 31 Μαΐου 2012 στις 6:24 μ.μ.

Μπορει να ειναι και αυτο που λεει ο ΒαρδΑρης, γιατι πριν λιγες μερες πηρα PC καινουριο και απο τοτε υπαρχει το προβλημα.

Vellidis

geokampour είπε... 1 Ιουνίου 2012 στις 1:07 π.μ.

Βελλίδη αφού έχει λίγο καιρό που άλλαξες pc σιγουρέψου οτι είναι εγκατεστημένα τα: flash player, java, shockwave player και silverlight. Τα δύο player εγκατέστησε τα και για τον Internet Explorer αλλά και για τους υπόλοιπους φυλλομετρητές (browsers) δλδ Mozilla, Chrome κτλ κτλ.....