Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πρωταθλήτρια ομάδα κάτω των 17 ο ΆΡΗΣ. Τυχαίο ; ; ; Δεν νομίζω . . .

Πέρυσι ηταν η ομάδα κάτω των 20 ετών. Φέτος ειναι η ομάδα κάτω των 17. Όπως και να έχει το θέμα, ο ΆΡΗΣ αποδυκνύει ότι διαθέτει τα πιο ελπιδοφόρα τμήματα υποδομής στην χώρα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια τα παιδιά που συνθέτουν τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, έχουν διακρίσεις.



Άλλωστε αυτά τα παιδιά είναι η μόνη πηγή τίτλων για την ομάδα μας. Τυχαίο ; ; ; Δεν νομίζω ! ! ! Όλα είναι άρρωστα ΑΡΕΙΑΝΑ. Έχουν γαλουχηθεί με τον ΆΡΗ. Αγαπάνε τον ΆΡΗ, όπως εμείς. Είναι σαν να παίζουμε εμείς ή τα αδέρφια μας. Είναι τα πιο πετυχημένα παιδιά των ηλικιών τους. Παρόλα αυτά οι "επιστήμονες" της ομάδας μας, επιμένουν στις αγορές παιχτών απο το εξωτερικό.

Τόσα χρόνια βλέπουμε και ακούμε για τις επιτυχίες των παιδιών των τμημάτων υποδομής μας. Αλλά τόσα χρόνια δεν είδαμε ούτε ενα παιδί στην πρώτη ομάδα. Με εξαίρεση την φετεινη χρονιά, που δεν γινόταν αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια, βλέπαμε δεκάδες και δεκάδες λατίνους, ισπανους, λίγοι εκ των οποίων πρόσφεραν ουσιαστικά.

Τώρα που λόγο της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης που υπάρχει είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να προωθήσουμε κάποια από τα παιδιά αυτά. Όπως, για παράδειγμα ο Γιαννιώτας που είδαμε φέτος. Ο Κατίδης. Κι' άλλους όμως πρέπει.

Και ακόμα και τώρα, υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που έχουν πλάνο να συνεργαστούν με μανατζερ για να φερουν την νέα φουρνιά λατίνων και ισπανών. Ρε δεν νρέπεστε λέω εγώ ρε . . . Έχουμε την τύχη να έχουμε τέτοια τμήματα υποδομής και έχετε πλάνο να φέρεται δεκαδες παιχτες απο εξω ; ; ; Ν Τ Ρ Ο Π Η ! ! !

Δηλαδή, για να καταλάβω . . . Πόσο χειρότερος ήταν ο Κατίδης φέτος από τον Μπατιόν ; ; ; Πόσο χειρότερος ο Γιαννιώτας από τον Γιόνας Γκαρσία ; ; ; Πόσο χειρότερος ο Τριανταφυλλάκος από τον Ντελόρτε, τον Άντερσον Κόστα, πόσο χειρότερος ο Αγγελούδης από τον Ρέγιες Βερντέχο ; ; ; Ή να τολμήσω να πω και από τον Ζεντίλ ; ; Ο οποίος ναι μεν πήγαινε την μπαλα απο το ενα τέρμα στο άλλο χωρις να πεσει κατω, αλλα μεσα στον αγωνα ηταν αλλού.

Πόσο χειρότερος ο Τσουκάνης από τον Αουρέλιο ; ; ; Πόσο χειρότερος ο Βαγγέλη από τον Τούτα ; ; Πόσο χειρότερος ο Γιαννίτσης ή ο Κοτσώνης από τον Ορτίθ ; ; ; Μήπως ο Βελλίδης από τον Κέλεμεν ; ; ;

Σταματήστε να μας γυρνάτε τα μυαλά με τα δήθεν πλάνα σωτηρίας και στραφείτε στα παιδιά των τμημάτων υποδομής . . .

Επίσης είναι προτιμότερο να δωθούν (αν υπάρξουν ποτε) χρήματα για να δυναμώσει η ποιότητα των τμημάτων υποδομής της ομάδας, παρά για να έρθει ένας ή δύο ακριβοί παίχτες στην πρώτη ομάδα.
Επίσης, είναι προτιμότερο να δείτε πως δουλεύουν τα τμήματα υποδομής των Ισπανικών ομάδων και να αντιγράψετε κάποια πράγματα, παρά να φέρνεται δεκάδες απίθανους λατίνους.

Αν επενδύσουμε στις ακαδημίες μας, δεν θα βγούμε χαμένοι. Ακόμα και αυτό όμως θέλει το κατάλληλο πλάνο και τους κατάλληλους ανθρώπους. Κορόϊδα είναι οι Ισπανοί, οι Άγγλοι, οι Ολλανδοί ; ; ;

Βαρεθήκαμε κύριοι με τα υποτιθέμενα λάτιν πλάνα  τα οποία καταλήγουν στην πλειοψηφία τους, στην αδιαφορία, την καλοπέραση και τον ζαμαμφουτισμό. 


Και τέλος να γράψω κάτι που αν δεν το γραψω θα σκάσω. Πιστύετε ότι αν στους δύο τελικούς το 2008 και το 2010 ακόμα και το 2003 αν είχαμε 8-9 παίχτες από την ακαδημία μας, δουλεμένους, φτιαγμένους, έτοιμους να αγωνιστούν θα σκοράραμε κάποια γκόλ ή όχι. Θα σηκώναμε μία γα . . . λα κούπα ή όχι ; ; ;

Εγώ λέω θα σκοράραμε και θα σηκώναμε. Εσείς πείτε το αντίθετο . . .


0 σχόλια: