Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μην μένεις στα λόγια . . . Κάντο πράξη . . .

Είχα χρόνο και κάθησα να ακούσω την ομιλία του εκτελεστικού μας διευθυντή το μεσημέρι στις 14:00. Νας σας πω την αλήθεια δεν είχα καμμία μα καμμία όρεξη να γράψω κάτι γιατί έχασα πάσα ιδέα. Αλλά μετά από κάποιες ώρες που σκέφτηκα και ξανασκέφτηκα κάποια λόγια του, δεν μπορώ παρά να γράψω κάτι. Αφου ρε συ "εκτελεστικέ" είπες 5 φορές στην σημερινή σου ομιλία την φράση "θα φύγω άυριο" ή αλλιως "θα πάω σπίτι μου", κάντο και πράξη. 5 φορές το είπε ρε σεις. Ήμαρτον . . .


Δηλαδή, με το να λέει συνέχεια "θα φύγω" και "θα φύγω" τι νομίζει ότι κάνει ; ; ; Μας απειλεί ; ; ; Αφού το λες τοσο πολύ, Κ Α Ν Τ Ο  Κ Α Ι  Π Ρ Α Ξ Η ! ! !

Καταρχήν, δεν καταλαβαίνω σε μία ανώνυμη εταιρία και μάλιστα αθλητικού - ποδοσφαιρικού σωματείου να βγαίνει και να μιλάει ο εκτελεστικός διυθυντής αντί του προέδρου του σωματείου αυτού. Και μάλιστα μία ημέρα πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση.

Φυσικά στην ομιλία του, τόνισε το σκεπτικό του που έχει να κάνει όπως ακούσατε με παίχτες που προέρχονται από την αγορά της Λατινικής Αμερικής, με εταιρίες οι οποίες προωθούν παίχτες σε πολλές ομάδες όλων των χωρών και διάφορους μάνατζερ

Όυτε μία κουβέντα, ούτε μία αναφορά για τις ακαδημίες του ΑΡΗ, για το όραμα που λέμε και τονίζουμε τόσο καιρό. Ούτε καν ειπώθηκε ένα πλάνο για ενδεχόμενη αξιοποίηση των νεαρών παιδιών που προέρχονται απόπ τα σπλάχνα του συλλόγου. Ούτε μία κουβέντα για προσπάθεια βελτίωσης των ακαδημιων για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, όσων αφορά την παραγωγή ταλέντων.

Ούτε μία αναφορά για την συνέχεια της Κοινωνίας μελών και για το τι έφταιξε και ξέμεινε ο φορέας με ουτε καν 1.500 μέλη.

Ούτε μία αναφορά για το πολυσυζητημένο θέμα των προπονητών που αλλάζονται σαν τα πουκάμισα. Μάλιστα, τόνισε ότι μπορεί να είναι ο ίδιος προπονητής που θα συνεχίσει, μπορεί να είναι και άλλος. Σαν να σου λέει. Ζαμαμφού και κλάϊν μάϊν το θέμα προπονητή.

Χρησιμοποίησε την λέξη "εγκληματούν", για όσους μιλούν για διοίκηση πρωτοδικείου. Δηλαδή, εσείς κύριοι τι κάνατε τόσα χρόνια ; ; ; Δεν εγκληματούσατε ; ; ; Το να μπει η ομάδα τόσο πολύ μέσα τι είναι ; ; ; Χάρισμα ζωής ; ; ; Και οι αλλοι είναι εγκληματίες ; ; ; Φυσικά και δεν είμαι υπέρ της διοίκησης πρωτοδικείου, αλλά όχι και να λεει ότι εγκληματούν όσοι το πιστεύουν.

Αυτό που νου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση, όμως ήταν στο σημείο που είπε ότι ο Αμπρέου στοίχισε 180.000 Ευρω, αλλά η μεταγραφή βγήκε με το παραπάνω από εμπορικής άποψης αλλά και παιχτικής. Το ίδιο και για τον Γκρασιάν. Απέτυχε, λεει αγωνιστικά αλλά η ιδέα πέτυχε.

Και έρχομαι εγώ να ρωτήσω. Αφού πέτυχαν αυτές όλες οι ιδέες και άλλες τόσες που κάνατε, πως χώθηκε η ομάδα μέσα πάλι το΄σα εκατομμύρια κύριοιιι ; ; ; Πωςςςς ; ; ;

Ένας δημοσιογράφος του ΆΡΗ, που ήταν παρών δεν το ρώτησε. Ένας ρε σεις. Δηλαδή, το ένα πετυχημένο, το άλλο πετυχημένο, το παραλλο πετυχημένο... Ε και πως στον κόρακα η ομάδα χωθηκε μέσα τοσο πολύ, αφού όλα ηταν πετυχημένα ; ; ;

Μέσα σ' όλα αυτά οι παίχτες είτε έχουν συμφωνήσει με άλλες ομάδες, είτε είναι ένα βήμα πριν την προσφυγή. Και μάλιστα τονίζουν στο στενό τους περιβάλλον, ότι δεν τους έχει μιλήσει κανείς.

Εν ολίγοις, χορτάσαμε τόσα χρόνια με τα λατινικά κόλπα σας, με τους μάνατζερ και τις εταιρίες που προωθούν παίχτες. Που στην τελική ο σύλλογος δεν πούλησε και κανέναν. Μονο εμπορικά έσοδα εχει, συμφωνα με τον εκτελεστικό. Τα καλά και τα ωραία τα λέμε. Πώληση ούτε μία, από τους πάνω από 80-90 τα 6 χρόνια. Μονο οι δικοι μας Βαγγελη, Αβραάμ και ο Βόσνιος.

Ο κόσμος γουστάρει, πλέον, δικα του παιδιά. Γιαννιώτα, Κατίδη για παράδειγμα. Τριανταφυλλάκο ακόμα. Και τους λίγο πιο μεγάλους Έλληνες. Τον Βελλίδη, τον Λαζαρίδη, τον Καζναφέρη. Και να πλαισιωθούν αυτοί από κάποιους έμπειρους και καλούς ξένους. Και όχι να πλαισιώσουμε τους ξένους με τα παραπάνω παιδιά.

Ο κόσμος γουστάρει, να δωθεί έμφαση στις ακαδημίες για να υπάρχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Και όχι να χτίζεται η ομάδα από επιλογές μάνατζερ και από εταιρίες προώθησης παιχτων που πριν έρθουν στον ΆΡΗ και την Σαλονίκη, δεν ήξερα καν που έπεφτε η Πόλη.

Ο κόσμος γουστάρει αγωνιστικό πλάνο. Υπευθυνότητα, κάλυψη και προστασία της ομάδας.

Ο κόσμος ξύπνησε. Χαζός δεν είναι. Γι' αυτό και γύρισε την πλάτη κύριοι, τον τελευταίο καιρό. Αποτύχατε όλοι σας εκεί πέρα. Άλλωστε και οι ίδιοι σας οι συνεργάτες το είπαν σε δηλώσεις τους. Πότε θα το καταλάβετε εσείς ; ; ;

Και η καραμέλα του εκτελεστικού με το θα φύγω, ας γίνει πράξη πέρα από την θεωρία. Γιατι μας κούρασε να μας το λεει.

Α Σ  Φ Υ Γ Ε Ι  Κ Α Ι   Α Σ   Τ Ο Υ Σ  Π Α Ρ Ε Ι   Μ Α Ζ Ι  Τ Ο Υ  Ο Λ Ο Υ Σ  Α Π Ο  Κ Ε Ι ! ! !

Εμείς είμαστε ΆΡΗΣ ΡΕ . . .

Και δεν ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν . . .


0 σχόλια: