Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Που βαδίζουμε ; ; ;

Ένα καυτό ερώτημα που απασχολεί τους οπαδούς του ΆΡΗ, είναι το "που βαδίζουμε", τι θα γίνει, που θα καταλήξουμε . . . Πλέον, βρισκόμαστε μέσα Μαϊου και στο ρεπορτάζ της ομάδας μας προέχουν οι προσφυγές, τα χρέη, οι κλήσεις ανθρωπων της ομάδας, οι εκατέρωθεν αντιπαραθέσεις. Δεν διακρίνουμε καμμία μα καμμία διάθεση συνεργασίας, καμμία μα καμμία διάθεση εύρεση πρότασης και μέσα σ' όλα αυτά η ομάδα γίνεται περίγελος από τις δηλώσεις κάποιων.


Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και ο κόσμος απαιτεί ουσιαστική λύση. Σταματήστε, λοιπόν, όλοι σας την Π Α Π Α Ρ Ο Λ Ο Γ Ι Α και επικεντρωθείτε στο μέλλον της ομάδας - του συλλόγου. Άντε γιατί σας βαρεθήκαμε. Και πολύ σας ανεχτήκαμε. Μάλιστα, φτάσατε σε σημείο να μιλάτε για ηλίθιους, πρόβατα απευθυνόμενοι στον κόσμο της ομάδας. Ρε δεν ντρέπεστε ρε . . .


Ο κόσμος τόσο καιρό στήριζε, αγόραζε διαρκείας, έτρεχε σε εκδρομές, ενίσχυε τα προϊόντα της ομάδας.  Και αν εξαιρέσουμε την περυσινή πορεία της Ευρώπης κατά τα άλλα προδώθηκε απο επιλογές και πορίσματα. Οπότε, μάγκες δείξτε τσίπα και Σ Ε Β Α Σ Μ Ο στον γίγαντα ΛΑΟ του ΆΡΗ, γιατί δεν τον φτάνετε πουθενά.

Δεν ανεχόμαστε τον κάθε τυχαίο, είτε είναι μάνατζερ, είτε στέλεχος της ομάδας μας, είτε οτιδήποτε άλλο να βγαίνει και να αποκαλεί τον κόσμο ηλίθιο ή πρόβατα ή όπως αλλιώς τον αποκαλεί.

Όσων αφορά την συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης, θα συνεχιστεί την Δευτέρα το απόγευμα. "Η μόνη πρόταση" που υπήρξε (αν μπορεί να θεωρηθεί πρόταση) είναι αυτή του νύν προέδρου με τον αντιπρόεδρο γνωστής εταιρίας του εξωτερικού να προτίθεται να δωρίσει (λέω να δωρίσει, γιατί δεν ζητάει ανταλλάγματα) 1.000.000 Ευρώ. Και τούτο διότι είναι φίλος με τον νυν ή τέως (δεν το έχει ξεκαθαρίσει ακόμα με τα φεύγω-μένω του) εκτελεστικό μας διευθυντή.

Ότι καταλάβατε εσείς, κατάλαβα και γω. Τώρα αν αυτό είναι πρόταση, τι να πω. Επίσης, το πλάνο λέει επανασύνδεση με τον Φερέρ και εισροή παιχτών λατινικής ή ισπανικής καταγωγής και άνοιγμα στους νέους μας (καλά και το φάγαμε). Εν πάση περιπτώση, κανένας άλλος δεν κατέθεσε κάποια πρόταση.

Το άλλο το θέμα που προκάλεσε αρνητικά σχόλια (τι άλλο θα μπορούσε να προκαλέσει) ήταν η προσφυγή του κρητικού (πλέον σιχαίνομαι να γράψω το όνομα του), ο οποίος άκουσον άκουσον πάτησε σε ένα νόμο που έχει να κένει με παίχτες ηλικίας ως 28 ετών και αξιώνει 800.000 Ευρώ.

Αυτός νομίζει ότι πάει να πιάσει το "παπά από τα αρχ...ια", μου φαίνετε. Άκου να δεις τι έκανε ο τύπος ρε σεις . . . Δεν του φτάνουν τα δεδουλευμένα, θέλει και τα μη δεδουλευμένα. Και μάλιστα 800. Δηλαδή, ένας ολόκληρος λαός μαστίζεται από ανεργία, δεν ξέρει αν αύριο θα μπορεί να πάρει γάλα και ψωμί και ο απίθανος ο κρητικός αξιώνει 800, χωρίς να τα δουλέψει κιόλας.

Τι λε ρε ; ; ; Δεν θα κάτσω να γραψω τα γραφικά ότι εμείς του δώσαμε την ευκαιρία κλπ. Γραμμένο τον έχω και αυτόν και την ευκαιρία που του δώσαμε. Απέδειξε ότι είναι λίγος. Προσωπικά, αισθάνομαι ντροπή που φόρεσε την ίδια φανέλα που φόρεσα εγώ και οι συνοπαδοί μου, αισθάνομαι προσβεβλημένος που φόρεσε το ίδιο σήμα που εγω λάτρεψα από μικρό παιδί και αισθάνομαι πικρία που τον χειροκρότησα.

Σίγουρα, τεράστια ευθύνη της διοίκησης μας, αλλά το να φτάνει παίχτης σ' αυτο το σημείο είναι τραγικό.

Από κει και πέρα, όπως όλοι ξέρουμε η ομάδα είναι σε δύσκολο σημείο. Συνεχώς προκύπτουν οφειλές. Προτάσεις που να προσφέρουν ουσιαστικές λύσεις και πλάνο δεν υπάρχουν και αναρωτιόμαστε τι θα γίνει.

Από δω και πέρα η αργοπορία είναι κακός οιωνός. Πρέπει να βιαστούμε. Ο καιρός περνάει και φως δεν βλέπουμε. Την Δευτέρα στην συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης πρεπει να δωθούν περισσότερες απαντήσεις και να μάθουμε τι στο καλό θα γίνει από δω και πέρα . . .

Γιατί, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι πρέπει να γίνει . . .


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 17 Μαΐου 2012 στις 5:32 μ.μ.

Στην διάλυση και την καταστροφή.

Vellidis

jim είπε... 17 Μαΐου 2012 στις 5:39 μ.μ.

Vellidi, άκουσα κι αλλους να λένε το ίδιο.

Το θεμα ειναι πως θα αποτραπει η καταστροφη... Γιατι με το να το λεμε και να μη κανουμε τιποτα, ειναι σα να βλεπουμε κατι κακο να μας συμβαινει και να μην κανουμε τιποτα για να σωθουμε . . .

VardARIS είπε... 17 Μαΐου 2012 στις 9:28 μ.μ.

Jim a Aris moy thymizei tin periptosi tis Elladas. Oloi kseroun oti tha xreokopisei, opote perimenoun karterika ekeini tin stigmi.

Kati analogo symvainei kai ston podosfairiko Ari(or mipos na po kalytera kai genikotera se olo to somateio poy legetai Aris).

Apo oti fainetai den yparxei kamia periptosi sotirias.

Gia ton proin termatofylaka toy Ari, den thelo na asxolitho kan. Den einai tyxaio oti kai apo ton Ofi otan apoxorise, efyge me vrisidia kai xorise san exthros. Apo ton gayro, sxedon to idio, ekei oxi me toys opadous, alla me ton proponiti.

Ksexnaei mallon oti exei kai magazi (bar) sti Thessaloniki. Episis, ti na po gia enan podosfairisti poy einai 28 xronon, kai leei oti "mou aresei poly i nyxterini zoi". Tha protimousa na asxoloymai me to bar moy kai oxi me to podosfairo. Vre mpastoynovlaxe, poios tha se iksere, kai pos tha mporoyses na anoikseis bar, an den isoun podosfairistis?

Ayta ta oliga. Kai poly asxolithika me ayto to koyneli poy etroge ta goal apo ta 50 m (stin kyrioleksia).

jim είπε... 17 Μαΐου 2012 στις 10:12 μ.μ.

Vardari, συμφωνω απολύτως με την παρομοίωση του ΆΡΗ και της Ελλάδας.

Ουσιαστική πρόταση δεν υπήρξε. Αναλυτική παρουσίαση πλάνου, δηλαδή, παρουσίαση προσωπων - συνεργατών και στην συνέχεια πράξεις.

Υπάρχουν αντιπαραθέσεις εκατερωθεν, προσβολες, κόντρες. Βγαινουν στα ραδια ξανα και ξανα λένε και λένε και από ουσία μηδέν.

Ο ένας φεύγω-μένω (μακάρι να φυγει). Ο άλλος εδώ και 3 χρόνια έχει φαγωθεί να κράζει (λες και δεν έχει ευθυνη κι αυτος). Και οι τριγύρω είτε προσπαθουν να καλυψουν την μία είτε την άλλη πλευρά. Κολο-κατάσταση, δηλαδη . . .

Για μένα το αύριο του ΆΡΗ, το ελπιδοφόρο αύριο του ΆΡΗ, είναι μακρυά από αυτούς τους ανθρώπους. Είτε πρώην είτε νυν. Να αναλάβουν νέα πρόσωπα.

Τωρα θα πει κάποιος, ας αναλαβουν τις ευθυνες τους και ας φυγουν. Δυστυχως, ποτε δεν βγηκε ακρη με τις αναλήψεις ευθυνων στην ομαδα μας.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έγραψα και πιο πάνω, κάτι πρέπει να γίνει. Μία κίνηση.

Περιμένω την συνεχεια της Συνέλευσης την Δευτερα.

Ανώνυμος είπε... 17 Μαΐου 2012 στις 11:30 μ.μ.

Μετά από πολύ καιρό θυμήθηκα να σχολιάσω ένα άρθρο κι εγώ και αυτό μου φάνηκε ως το καταλληλότερο!Το μέλλον του ποδοσφαιρικού Άρη...

Αυτό που ανέφερες Βαρδάρης το έχω σκεφτεί κι εγώ και νομίζω το έχω πει.Όποια και να είναι η πρόταση θα έχουμε το ίδιο τέλος...ή μήπως όχι;

Όλως παραδόξως μου άρεσε το πλάνο του Αθανασιάδη ως προς το αγωνιστικό κομμάτι.Δηλαδή,συνεργασία με τον Μάνελ Φερέρ και προώθηση νέων ταλέντων από τα τμήματα υποδομής.Ωστόσο,δεν μου άρεσε το σχέδιο για το "κεφάλαιο".

Τα λεφτά μπορούμε να τα δώσουμε εμείς.Παρόλες τις διαφορές που μας χωρίζουν πρέπει να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.Δεν περιμένουμε Γράντες,"φίλους" Κόντη-δανειστές κλπ

ΟΛΟΙ εμείς να δώσουμε οικειοθελώς από 10-20 ευρώ θα μαζέψουμε ένα τεράστιο ποσό.Όποιος δεν μπορεί ας δώσει και 5 ή άλλος που μπορεί και 50.Εξάλλου,δεν κοστίζει παραπάνω από μια νυχτερινή έξοδο.(ουσιαστικά να γραφούμε στην λέσχη,όχι όμως απαραίτητα)

Μόνο ένα πρόβλημα θα υπάρξει σε αυτό.Πως θα τους εμπιστευθώ;Που θα ξέρω ότι δεν θα μου φάνε τα λεφτά;Εδώ δυστυχώς τα πράγματα είναι δύσκολα,γιατί την εμπιστοσύνη την κερδίζεις και αυτοί δεν νομίζω να μπορέσουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη πολλών!

Eparxeia 3

jim είπε... 18 Μαΐου 2012 στις 12:11 π.μ.

Eparxeia φίλε μου, πάλι ο κόσμος να βάλει το χέρι στην τσέπη ; ; ; Πάλι να βγάλουμε ντελάληδες "βοήθα ΑΡΕΙΑΝΕ" γιατί χανόμαστε..

Είμαι σίγουρος ότι και πάλι να το κάνουμε και να βοηθήσουμε, θα χρειαστεί ξανά στο μέλλον να το κάνουμε. Μπορεί το 2018, μπορεί το 2020...

Μ' αυτό που λέω θέλω να καταδείξω πως με το σκεπτικο αυτό δεν μεγαλώνεις. Αντίθετα..Μικραίνεις.
Είχες την ευκαιρία μία φορά και ουσιαστικά δεν το εκμεταλλευτηκες.

Προσωπικά, θα τους σιχαθω αν βγουν και πουν στον κοσμο "βοηθα ΡΕΙΑΝΕ με τα Ευρώ σου". Άσχετα αν θα το κανω..

Και θα τους σιχαθω, γιατι αισθάνομαι προδωμένος. Γιατί έδιξαν και θα δειξουν ακομα παραπανω αν κανουν κι αυτο οτι δεν τους ενδιαφερω, οτι δεν με υπολογιζουν. Οχι εμενα προσωπικα, βεβαια. Τον ΑΡΕΙΑΝΟ οπαδο, εννοω.

Ήμουν 20 χρονων περιπου όταν πέσαμε το 2005. Ήμουν φοιτητής και προτιμούσα να περιορίσω τις εξοδους μου για να εχω διαρκειας στον ΑΡΗ. Προτίμησα να περιορίσω ποτα με φίλους και εξόδους με γκόμενες για να τα δίνω στον ΆΡΗ. Προτίμησα να κόψω άλλα γούστα, για να φέρω άλλα δικά μου άτομα στο γήπεδο, πληρώνοντας τα εισιτήριο.

Και τι ; ; Μαθαίνω το 2009 ότι η ομάδα είναι μέσα 8-9 εκατομμυρια. Και το 2012 22 μεσα... Ανδεν αισθανθώ μ' αυτό προδωμένος με τι να αισθανθώ ; ; ;

Και μετά απ' όλα αυτά θα βγουν και θα μου πουν "βάλε το χέρι στη τσέπη ΑΡΕΙΑΝΕ" ; ; ; Θα είναι άξιοι για φτύσιμο...

jim είπε... 18 Μαΐου 2012 στις 12:21 π.μ.

Και όσων αφορά την έλευση του Φερέρ και το αγωνιστικό πλάνο του κόντη και μ' αυτά διαφωνώ κάθετα. Και δεν τα θέλω.

Δεν θέλω τους μισθοφόρους τους ξένους, από τους οποίους θα βγουν 4 στους 50. Δεν θέλω τους νέους Κάλβους, Κόκε, Γκαρσία κλπ. οι οποιοι θα κάνουν τη ζωάρα τους και θα με εχουν γραμμενο. Και δεν θέλω μεσω αυτων να ικανοποιουνται τα συμφεροντα αυτων που τους φερνουν.

Θέλω τους νέους Γιαννιώτες, Κατίδηδες, Οικονομόπουλους, Τσουκάνηδες, Βελλίδηδες, Λαζαρίδηδες, Βαγγέληδες. Που θα ξέρω ότι έχουν περισιο πάθος και προέρχονται από τον σύλλογο. Και αν κάποια στιγμη, θέλουν να την κάνουν ας αφήσουν χρηματα και ας φυγουν. Οπως ο Αβρααμ. Ή ο Βαγγέλη.

Είδες κανεναν από αυτους που εφεραν ο κοντης και ο φερερ να αφηνει χρηματα ; ; Όχι, βεβαια.. Παρολ' αυτα αυτοι δεν βγηκαν ζημιωμενοι.. Ο Συλλογος σε βαθος χρονων στην πλειοψηφια των περιπτωσεων βγηκε ζημιωμενος...

Προσωπικά, λέω Ό Χ Ι στο αγωνιστικό πλάνο του κόντη, λέω Ο Χ Ι στην έλευση του Φερερ, λέω Ό Χ Ι στις επόμενες καραβιές λατίνων και ισπανων που θα ρθουν, λέω Ο Χ Ι στις επόμενες δεκάδες των προπονητών που θα ρθουν και θα φυγουν...

VardARIS είπε... 18 Μαΐου 2012 στις 12:49 π.μ.

Kala Jim min trelainesai kai me toys pitsirikades toys dikous mas. Ase file eidame kai ton Saki Papazoglou, eidame kai ton Katidi poy dysforise me tin allagi toy, eidame kai me ton Avraam poy itan diko mas paidi... Ase kai apo ekei kaikame. Einai ston anthropo. Ton Koke ton zitousan palaiotera Osfp kai Aek, alla arnithike. Antitheta o Gavraam edose kolo gia na paei ekei...

jim είπε... 18 Μαΐου 2012 στις 1:30 π.μ.

Σίγουρα είναι και στο χαρακτήρα. Ο Αβραάμ έκανε σα τρελος για να πάει, άφησε ομως χρηματα. Και με βαση το ποσο που γραφτηκε, δεν ηταν και λιγα τα λεφτα.

Με τον Παπάζογλου, ηταν καθαρα λαθος χειρισμος. Και αντεδρασε ετσι.

Για μένα από την στιγμη που ο ΑΡΗΣ εχει απο τα καλυτερα τμηματα υποδομης στην χωρα, πρεπει να βασιστει σ' αυτα. Εδω και 2-3 χρονια το πιστευω αυτο.

Γενικοτερα, να φτιαξουμε ενα συστημα τετοιο πλαισιωμενο με καταλληλα ατομα, το καθενα στο ποστο του, μεσω του οποιου θα παρεχεται βοηθεια στον παιχτη να εξελιχτει. Στην συνεχεια να τροφοδοτηθει η πρωτη ομαδα με οποια παιδια μπορουν να αγωνιστουν σ αυτην. Τελος, όποιος θελει να φυγει ή αν ερθει προταση, παιρνεις τα λεφτα και συνεχιζεις..

Ο Κόκε, αφου εκανε το καλο το συμβολαιο το "ριξε εξω". Ηξερε, ότι στον Πειραια δεν θα τον "έπαιρνε" να κανει αυτα που εκανε εδω. Ήξερε, ότι εδώ θα ταν βασιλιάς, ενώ εκεί θα ήταν αποδιοπομπαίος τράγος, με την ζωή που θα έκανε.

Εκός κι αν δούλευε σκληρά. Πράγμα, που όπως είδαμε και στους Σικάγο, αλά και στην Ράγιο Βαγιεκάνο, δεν έκανε . . .