Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο ΆΡΗΣ στους άλλους

Να σας πω την αλήθεια παιδεύτηκα αρκετά για να καταλήξω στον τίτλο του άρθρου. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό, δύο χρόνια που γράφω εδώ. Δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις επικεφαλίδες των άρθρων, αλλά παρόλ' αυτά παιδεύτηκα. Και σκεπτόμενος τις καταστάσεις που συνέβησαν όλα αυτά τα χρόνια μέχρι και σήμερα, έβγαλα ενα τίτλο από την καρδιά μου. Ο ΆΡΗΣ στους άλλους. Και όχι σε μας. Στον Μανέλ, τον Αρτούρο, τον Τζών (μπορεί να φευγωμείνει πάλι), τον Πλά και την άλλη την εταιρία απο Βραζιλία μεριά. Παρέα φυσικά, με την πλειοψηφία της υπάρχουσας διοίκησης.


Παρέα με καμμιά 90αριά ακόμα λατίνους και ισπανούς παίχτες, παρέα με 2-3 προπονητές κάθε χρόνο, παρέα με τις αμφιβολλίες των οπαδών μας του τύπου "γιατί να τον χάσουμε ρε παιδί μου αυτόν ; ; ;" (βλέπε Νασούτι), του τύπου "αφού ανανέωσε πως έφυγε ρε παιδί μου ; ; ;" (βλέπε Κάμπορα), του τύπου "φεύγω αν δεν περάσει το θέλω της μεριάς μου . . ." (βλέπε Κόκε), του τύπου "γιατί όχι ένα δικό μας παιδί αντί γι αυτόν ; ; ;" (βλέπε Κέλεμεν, Ντελόρτε, Άντερσον Κόστα) κα πάει λέγοντας.


Εν ολίγοις Π Α Π Α Λ Α . . .

Το τι είπε ο καθένας στην πρόταση του, σχετικά με νούμερα και πλάνα προφανώς θα τα έχετε διαβάσει. Οπότε μην κουράσω με τις αράδες μου.  Όπως επίσης ξέρετε και το πλάνο της πρότασης που "προκρίθηκε". Απλά, θελω να σταθω σε κάποια μεμονωμενα σημεια κάποιων εκφράσεων των παρευρισκομένων . . .

Μπορεί να γελάσετε κάποιοι, αλλά μου φαίνεται σαν το μνημόνιο που υπέγραψαν οι πολιτικοί μας.

Λέχθηκε από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ, ότι τα χρήματα γίνονται πιο απαιτούμενα όσο περνά ο καιρός. Αυτό, δεν το ξέρατε όλοι εκεί με τις επιλογές σας ; ; ;

Λέχθηκε από τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ, ότι υπάρχει περίπτωση να χαθούν τόσο η δική του περιουσία, όσο και του Κυρίου Ματθαίου.
Αυτό, δεν το ξέρατε και εσείς όταν κάνατε τις διαχειρίσεις σας ; ; ; Γιατί και σεις δεν παραδώσατε αριθμό με θετικό πρόσημο, στον αντικαταστάτή σας . . .

Λέχθηκε από τον νύν Πρόεδρο της ΠΑΕ, ότι "μακάρι τα αποτελέσματα της ομάδας να φέρουν έσοδα". Ποια αποτελέσματα Κύριε Πρόεδρε ; ; ; Του Διειπηρωτικού που θα παίξουμε, του Champions League ; ; ; Ή μήπως του Europa League ; ; ; Με τα ευχολόγια δεν πείθεις κανέναν (γιατί το μακάρι είναι ευχή). Κάνατε ότι ήταν δυνατό για να παίξει η ομαδα στην Ευρώπη και να έχει έσοδα ; ; ;

Επίσης, λέχθηκε από τον νύν Πρόεδρο της ΠΑΕ, ότι αν δεν πετύχει η πρωτογενή δράση του εγχειρήματος, θα έρθει βοήθεια από την Κοινωνία Μελών. Δηλαδή, Κύριε Πρόεδρε πιστεύετε ότι αν δεν πετύχει το εγχείρημα, ο κόσμος θα είναι εκεί ακόμα και τότε ; ; ; Ακόμα και μετά από αυτό (το ενδεχόμενο όπως αναφέρατε) ; ; ; Πως τον θέλετε ; ; ; Χαμογελαστό και καθισμένο ; ; ; Ή όρθιο και σοβαρό ; ; ;

Τέλος, λέχθηκε από τον πρώην Πρόεδρο του super3, ότι η ΛΕΣΧΗ δέχθηκε λάσπη. Που ήσασταν και τι κάνατε εσείς Πρώην Πρόεδρε, όταν δεχόταν λάσπη ; ; ;

Σ' αυτά τα σημεία ήθελα να σταθώ . . .

Τίποτα κύριοι. Μηδέν. Η άλλη πρόταση έκανε λόγο για διοίκηση Πρωτοδικείου. Τραγικό. Να ειναι όλα ελεγχόμενα από μία ψυχρή επιτροπή. Τα πάντα. Δηλαδή, τόσο στο Ποδόσφαιρο, όσο και στο μπάσκετ αναγεννηθήκαμε μέσα από τις στάχτες μας και σκεφτόσασταν (καποιοι) την διοίκηση πρωτοδικείου.

Και τώρα θα αρχίσω την επόμενη πρόταση μου με την λέξη το υποκείμενο που μου την δίνει πιο πολύ από όλα και πιο πολύ από κάθε άλλη λέξη. Το Ε Γ Ω . . .

Ε Γ Ω, λοιπόν, αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλοι σας τα κάνατε Σ Κ Α Τ Α ! ! ! Α Π Ο Τ Υ Χ Α Τ Ε ! ! !

Ε Γ Ω, λοιπόν, αυτό που κατάλαβα είναι ότι όλοι σας, οι ΑΡΕΙΑΝΑΡΕΣ, κατηγορούσατε τους πρώην επενδυτές και επιχειρηματίες για την καταντια του συλλόγου στις αρχές της δεκαετιας του 2000 και λέγατε και με πάθος μάλιστα, ότι δεν θέλετε πια επενδυτές.

Ε Γ Ω, λοιπόν, αυτό που κατάλαβα είναι ότι εσείς που ήσασταν κατά των επενδυτών, στα αχαμνά των επενδυτών πέσατε πάλι. Και τοσα χρόνια που δεν υπήρχαν επενδυτές και τους κατηγορούσατε, κάνατε την Ι Δ Ι Α και ακόμη χειρότερη ζημιά από αυτούς. Βάση αριθμών πάντα.

Ε λοιπόν, Ό Χ Ι . . . Ε  Γ Ω, δεν πρόκειται να συνεχίσω άλλο να δείχνω εμπιστοσύνη. Μέχρι εδώ ήταν

Το ότι ηταν μονοδρομος η άμεση εισροή μετρητών, δεν είναι για μένα απάντηση. Είναι Ν Τ Ρ Ο Π Η και τίποτα παραπανω να δίνεται τέτοια απάντηση. Να φτάσεις σ' αυτό το σημείο να δίνεις τέτοια απάντηση.

Ε Γ Ω, λοιπόν, αυτό που κατάλαβα είναι ότι η ομάδα μου, ο ΆΡΗΣ ανήκει στους άλλους. Όχι σε μένα, όχι σε μας, όχι στον ΛΑΟ ΤΟΥ.

Δεν κάνατε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να ανήκει στον ΛΑΟ ΤΟΥ . . .

Και από την στιγμή που ανήκει στους άλλους (που εσείς τόσα χρόνια δεν επιθυμούσατε), δεν έχει νόημα Τ Ι Π Ο Τ Α πια . . .

Μ Ο Ν Ο  οι Α Ν Α Μ Ν Η Σ Ε Ι Σ . . .

Σ Υ Γ Ν Ω Μ Η  Ά Ρ Ε Ι Α Ν Α Ρ Α  Π Ο Υ  Δ Ε Ν  Μ Π Ο Ρ Ε Σ Α, Π Ο Υ  Δ Ε Ν  Μ Π Ο Ρ Ε Σ Α Μ Ε, Ε Μ Ε Ι Σ  Ο  Λ Α Ο Σ  Σ Ο Υ  Ν Α  Σ Ε  Κ Ρ Α Τ Η Σ Ο Υ Μ Ε   Δ Ι Κ Ο Μ Α Σ . . . Κ Α Ι  Ν Α  Ε Π Ι Λ Ε Ξ Ο Υ Μ Ε  Ε Μ Ε Ι Σ  Α Υ Τ Ο Ν  Ή  Α Υ Τ Ο Υ Σ  Π Ο Υ  Κ Α Π Ο Τ Ε  Θ Α  Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Α Ζ Ο Μ Α Σ Τ Α Ν . . .

The end

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε... 23 Μαΐου 2012 στις 3:55 μ.μ.

file jim,mallon den boreis na katalaveis polla pragmata.
1.h dioikhsh eine apotyxhmenh sta matia su,alla plhrws epitixhmenh sta dika tus.
2.to na mhn symetexeis se evropaiko prwtathlima,borei gia sena na eine apotyxia,gia thn dioikhsh afth omws oxi,dioti etsi,o kosmos den zhta kathe xrono ke perissotera,ara DEN vazei lefta.
3.to oti den kataktas titlus,emperiexete sto 2.
4.to giati na erxonte pextes typu daly,h,escudero?dioti eine DWREAN.
5.giati na mhn proothume dika mas pedia?(alhthia,posa pexnidia evgale olo to 90lepto o gianniwtas ke se posa epexe o katidhs?).dioti,se periptwsh pwlhshs,DEN EPWFELITE,h omada,alla AFTOI.
6.giati na pernume 3 proponhtes ton xrono??dioti,etsi SIGURA,den kanume tpt.(xanades paragrafus,2,3).
7.giati na mhn anhkei o arhs ston lao tu?dioti etsi den kerdizun tpt.
8.giati apaxiwthike h omada ap ton lao ths???apaxiwthike TWRA,an xanafveis evrwph kana dyo fores,o kosmos tha gyrisei.
9.den thn dinun thn omada etsi,stus ependytes,tha yparxun,diklides asfalias.ama tis vreis esy,postare xana.
afta.
ki oso gia ton shfakh,kala ekane.ki o velidhs to idio thakane an eixe protaseis.

jim είπε... 23 Μαΐου 2012 στις 4:29 μ.μ.

Άρα φίλε μου, έτσι πως τα γράφεις καταλήγεις ότι η προσπάθεια είναι "χαμηλοτάβανη", δεν υπάρχει πλάνο μακροπρόθεσμα (στηρίζονται σε πλάνο μηνων και όχι τριετους η πενταετους διάρκειας) και υπάρχει ψυχρη συμπεριφορά που έχει να κάνει με την ακόμα πιο ψυχρη λογικη των "αριθμων" . . .

Και επίσης σ' αυτο που γραφεις στο 8, ειναι σαν να λες ότι είμαστε μαλακες και προβατα.

Δεν έχεις και άδικο στα περισσοτερα που λες. Ουτως ή αλλως γινονται πραξη και στα περισσοτερα οι απαντησεις ειναι αυτες.

Δεν είναι όμως πλέον αρεστά όλα αυτά. Κατάντησαν κοροϊδία. Επιλογές που τις σιχάθηκε ο κόσμος. Και πλάνα που αποδείχτηκαν αποτυχημενα σε βαθος χρονου.

Διαφωνω για τον κρητικο. Ας εκανε προσφυγη μονο γι' αυτα που δουλεψε. Οχι για τα τετραπλασια. Ιεροσυλος για μενα. Αλλος δεν εχει να φαει, δεν εχει δουλεια και αυτος ζητησε 800... Τραγικο . . .

Terminator είπε... 23 Μαΐου 2012 στις 6:52 μ.μ.

προσπαθουν να αφανισουν τον ΑΡΗ ... με τον τροπο που εριξε ο Οδυσσεας την Τροια στην Ομηρου Ιλιαδα .. με δουρειο ιππο ... με λιγα λογια απο μεσα απο τον ιδιο μας τον συλλογο .. με λυκους ντυμενους προβατα !

Τα ονοματα ειναι γνωστα ... τα γνωριζουν πλεον ολοι !!!!!!!

ΑΡΗΣ δεν γιναμε μονο για τις επιτυχιες - τα πρωταθληματα κ τα κυπελλα ... αλλα πανω απ'ολα γιατι ειμαστε ανθρωποι ΔΙΚΑΙΟΙ Κ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ... σε αντιθεση με τους αλλους που ειναι ΚΤΗΝΟΙ κ δεν εχουν καμμια ευαισθησια κ επαφη με την ανθρωποτητα !

Με λιγα λογια .... οσοι νιωθετε ΑΡΗΣ κ μονο ΑΡΗΣ ... πειτε ΟΧΙ σε αυτους που εχουν γαντζωθει τα τελευταια χρονια μεσα στο συλλογο κ εξυπηρετουν σκοτεινα συμφεροντα για να βγαζουν λεφτα στην πλατη του συλλογου ΑΡΗ κ σε λιγα χρονια να τον αφανισουν κ να μεινει μονο μια ομαδα στην πολη ... αυτη με τα ασπρα - μαυρα :(

Δυστηχως οταν ολες οι διεξοδοι με δημοκρατικες διαδικασιες εχουν καταπατηθει κ με τα λογια δεν γινεται τιποτα ... θα μιλησουν οι πραξεις !

Δυστηχως .... ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ στον ΑΡΗ μας :(

O Απλος κοσμος του ΑΡΗ ... κυρισει ... με ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ .............. Α Π Ο Χ Η απο ολες τις δραστηριοτητες κ τα παιχνιδια του ποδοσφαιρικου ΑΡΗ κ της Κοινωνιας Μελων Αρη ... μεχρι να φυγουν απο τον ΑΡΗ ολοι οι ... προδοτες - απατεωνες κ ψευτες ... γιατι ... για εμας ... αυτος δεν ειναι ο ΑΡΗΣ με τον οποιο μεγαλωσαμε κ δεν ειναι ο ΑΡΗΣ τον οποιο θελουμε να αφησουμε στα παιδια μας !

Μεχρι στιγμης θα στηριζουμε μονο τη μπασκετικη ομαδα .. η οποια ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ... μετα απο περιπου 5 χρονια ... αρχισε να καθαριζει κ εδιωξε τον εναν απο τους πολλους προδοτες που ειχαν μπει μεσα στο συλλογο - Σειρα εχει ο ποδοσφαιρικος ΑΡΗΣ ... ας ελπισουμε !

Επειδη η πλειοψηφια του κοσμου του ΑΡΗ ... δεν μπορει να υποστει ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ !

Δεν δεχομαστε αλλο ... το ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ που θελετε να μας επιβαλετε !

Α Π Ο Χ Η .................................... :(

Κλεανθης - Terminator !

jim είπε... 23 Μαΐου 2012 στις 7:20 μ.μ.

Κλεάνθη, το γραπτό σου αγγίζει τις ψυχές πολλών συνοπαδών μας. Είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα που ριζώθηκαν στην καρδιά του κάθε ΑΡΕΙΑΝΟΥ εδώ και καιρό.

Και μάλιστα όλα αυτά ήρθαν στην χειρότερη περίοδο για τον μέσο Έλληνα πολίτη. Στην περίοδο της πιο δύσκολης οικονομικής περιόδου, που έχει αντίκτυπο σε όλα.

Η απογοήτευση έχει κυριέψει τους περισσότερους οπαδούς μας.

Από την μία το να γυρίσεις την πλάτη (αποχη όπως το λες εσύ, τέλος της εμπιστοσύνης όπως το πα εγω) δεν είναι ότι καλύτερο.

Όμως, αισθάνομαι πως αν συνεχίσω να στηρίζω και να δείχνω εμπιστοσύνη είναι σαν να έχω έναν αδερφό ο οποίος έχει μπλέξει με ναρκωτικά και γω συνεχίζω να του δίνω λεφτά - χαρτζιλίκι, τρώγοντας τα λεγόμενα του. Ότι και καλα τα θέλει για καφε, για πίτσα, για βενζίνη. Ενω στην πραγματικότητα τα θέλει για να πάρει την δόση του.

Όπως δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να στελνω τον αδερφό μου, σταδιακά στον θάνατο, έτσι δεν μπορώ να συνεχίζω να βλέπω την ομάδα μου να αργοσβήνει μ' αυτούς που αποδεδειγμένα Α Π Ε Τ Υ Χ Α Ν . . .